pehlivan gibi yağlanan

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
kızlar benim karnım şişmeye başladı:CüvCüv:
göbüşünüzü hangi ay yağlamaya başladınızbayanssulusmile
bi de neyle yağlıyorsunuz?delikafadulden
alerji yaptı mı-tatlicadiarzu-

ben 16. haftada yağlamaya başladım.
roc un hamilelik çatlakları için özel yağı var ondan almıştım. günde 2 kez sürdüm. hala da sürüyorum.
normal bebe yağları gibi kalıntı bırakmıyor. hemen emiliyor. daha yeni çatlamaya başladı karnım ama o kadar çok şişti ki ne sürersem süreyim çatlardı yani... sempatiksalakcinni

bebek yagı kullanıyorum...bence nemlendirici olarak en iyisi bu..kıyafette lekede yapmıyor...19 haftadan sonra başladım bu arada...

bende rocun hamileler için üretilmiş yağını aldım kullandım son iki hafta ufak tefek çatlağım oldu normal o kadarıda.ben 5. ayımdan sonra başladım kullanmaya

hımmmm...teşekkürler kızlar....
peki her gün mü sürülüyor bu kerm...

bende lierac kullandım ,3.ayımda başladım ilk zamanlar günde 1 kezkullandım 7.aydan sonra iyice şişmeye başlayınca (çok şişmemiştim) sabah akşam sürmeye başladım.35. haftaya kadar hiç çatlamadım 35.haftada çatladım malesef ama sadece karnımın alt kısmı sanırım başı aşağıya dönmeye başlayınca alt kısmını çatlattı.

ben 12.haftada sürmeye başladım akşamları niveanın badem özlü bebeyağını kullanıyorum leke de yapmıyor güzel kokuyor şu an 17 haftalığım henüz bir şey yok çok şükür ayrıca bol su içmek gerek

ben vazelin kullanıyorum bir aydır.hem kaşıntıma iyi geliyo hemde karnımın gerilmesine.

ben bu ara bebe yağı sürmeye başladım ama hep unutuyorum:) iki üç günde bir geliyor aklıma...

tek kelimeyle zeytinyağı diyorum..
5 ay önce doğum yaptım ve göbeğimde 1 tane bile çatlak yok..
üstelik genetik olarak ailemde herkesin hamilelikte göbeği çatladı...
ama bende 1 tane bile yok...
3 aydan itibaren ilk önce bebe yağı kullandım daha sonrada 4 aydan doğuma gideceğim güne kadar zeytinyağı sürdüm...

doktorum bana ilk gebeliğimde medikal bir krem önerdi kızlar. sebamed for mature skın. adı aynen bu. ilk gebeliğimdede çok aşırı kilo almış almama rağmen tek bir catlağım olmadı. o bebe yağları sürerken bile çatlıyo insan bunu çok iyi biliyorum. ancak bu losyonla asla ve asla çatlanmadığını çok iyi biliyorum. tecrübe ile sabittir. tek suçu biraz pahalımış eşim öle dedikaydirigubbakcemile2

ben şu an 39 haftalık hamileyim. 3. aydan beri badem yağı kullanıyorum. Özellikle her banyodan snr mutlaka sürüyorum ve tek bir çatlağım bile yok. Tavsiye ederim.

herkes farklı söylüyor:)acaba bebe yağıyla niye çatladı onu anlayamadım ay dolu
ya aslında en doğalı zeytin yağı bende de has zeytinyağı var köyden geliyo ancak kokusuna ve bedenime sürmeye dayanamıyorum

Doktorum bana 5.ayımda kendisi bir krem önerdi. Sadece gebelik çatlakları için özel üretilmiş bir krem.
Günde 2 kere kullanacaksın dedi. Kremi aldık ama bırakın günde 2 kere sürmeyi, benim akıma 2 günde 1 kere bile gelmiyor sürmek :)
Şimdi 7.aya girmek üzereyiz, haftada 1 anca sürüyorumdur ama hiç çatlak olmadı henüz. Cildin esnekliğiyle de ilgili biraz, benim göbeğimde hala pek bir gerginlik hissetmiyorum ben, sanırım düzenli kullanmam için hala biraz vaktim var göbeğim gerilene kadar...

Bu gebelik kremleri pahalı olduğu için (doktorumun önerdiği 80 liraydı, 200 ml.'lik tüp) ben doktoruma bu kremler yerine başka nemlendiriciler kullanıp kullanamayacağımı sormuştum. Bana şöyle söyledi; "başka nemlendiriciler cildini nemlendirir evet, ama çatlakları önleyici etkileri yok, yine de çatlakların olur yalnızca onları kullanırsan. Bu önerdiğim kremin, nemlendiriciliği yanında "çatlakları önleyici etkisi" de var, o yüzden çatlakların olmasın istiyorsan bunu kullanman daha iyi olur çünkü çatlaklar bir kez oluştu mu bir daha kaybolmazlar. Yani geri dönüşü yok, o yüzden sonradan pişman olursun kullanmadığına" demişti. Ben de hiç karıştırmadım kafamı o yüzden bir daha, bebe yağı, badem yağı, zeytinyağı falan diye... Ama sadece bebe yağı kullanıp da tek bir çatlağı bile oluşmadan hamileliği attan arkadaşlarım da var... Kişiden kişiye değişiyor sanırım, önceden bilmek mümkün değil (

gizem haklısın canımmm
sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim
burda hem beden yapımızın hem su içmenin hem de bu tarz koruyucuların önemli olduğunu düşünüyorum....

mustela kullandım bi sürü para verdim şu anda harita gibiyim canınızı sıkmayayım ama bazen ne sürerseniz sürün çatlayacağı varsa çatlıyor ama tabi nasılsa çatlıyıcak diyip bırakmamakta lazım sonra keşke dememek için

benim vucudum çatlamaya çok müsait senağlama
benim doktorumda özel bir krem önermedi nemli tut dedi sadece
bende 1 gün bebe yağı, 1 gün vazelin kullanıyorum
9 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…