pehlivan gibi yağlanan

36. haftamdayim badem yagi aldim kako yagi aldim bide eczaneden ozel bi krem aldim bi gun birini bi gun digerini surme niyetiyle ama aklima gelmiyo surmek ve hic catlamadim ailemdede kimsede yok catlak sanirim bendede olmayacak ..
sadece bebegim icimde gerindigi zaman kaburgalarim cok batiyo ozellikle sag kaburgam o zaman badem yagiyla goguslerimin altindan komple karnima masaj yapiyorum bana badem yaginin tek faydasi o oldu :))

Bu sıcakta İstanbul'da nemden vıcık vıcık, yapış yapış oluyoruz, bu sıcakta hala çatlak kremlerini veya yağlarını sürebilen var mı arkadaşlar? Ben süremiyorum da... Ruhum daralıyor, bayılacak gibi oluyorum bir de krem falan sürmeye kalkınca... Hava bir serinleseydi ben çatlamadan ((

kakao yağını bebe yağıyla beraber kullanıyorum,bazende nemlendirici krem sürüyorum,bakalım faydası olacakmı?...

ben 3 kutu vazelin bitirmiştim. doğumdan sonra karnım inince bi baktım aaaa kapkara olmuş karnım. Korkmayın canııımm bi kaç ay sonra geçti

Ben de dorduncu ayından berı badem yagı kullanıyorum.Sabahları banyodan sonra suruyorum bı de aksamları dustan sonra.

Duştan sonra bile olsa istanbulda 5dk içinde nemden yapış yapış oluyoruz ama yaa (( ben bu sıcakta günde 2 kere du alıyorum, gene de terden sırısıklam geziyorum... O haldeyken bir de krem süremiyorum, afaganlar basıyor, iyice vıcık vıcık oluyorum :'(
istanbulun nemi inşallah cildimi de nemli tutar da çatlamam inşallah

ben sadece bebe yağı sürüyorum o da akşamları
gizemin dediği gibi zaten sıcaktan yapış yapışız
akşam yatmadan duşa giriyom ıslakken de bebeyağını sürüyom
bi de bol su içiommm

Dr um cok pahalı urunler almana gerek yok onemlı olan cıldını nemlendrmek dedıı..aılede varsa sendede mutlaka olur sadece bıarz onune gecersın dedı....oyuzden bebe yagı ve badem yagı kulanacagım..havalar serınlesın yoksa bısey surememmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…