Bildirim tam olarak ne?
Uzun sure kullanılmayan mail olursa postanızı aktiflestirin, ya da telefon numaranızı doğrulayın diye bildirim gelebilir.
Bu facebook kullanıldığı anlamına gelmez, tabi kullanılmadığı anlamına da..
Taniyor olabilceginiz sekiz kişi var işte eklemek icin face adresinize gidin bilmem ne oyle birseydi
Telefona sms olarak böyle bir mesaj gelmez.
Mail adresine gelir.
Uzun zamandır kullanmiyorda öylesine girip baktıysa, arkadaşların üstüne falan tıkladıysa maile bu nedenle mesaj gelebilir.
Ama telefona gelmemesi lazim.
Bildirim alımları açıkta olsa bu tür şeyler gelmez. Ya da yine bir sistem değişikliği oldu da telefona da bildirim geliyorsa bilmiyorum.
Telefona ancak güvenilir kişileri eklediğiniz mesajlar ve kodlar gelir.
Tesekkur ederim. :)
Yani sekiz aydir asla girilmeyen faceden bildirim gelmez telefona o zaman :)
Hesabı dondururken en altta bi kutucuk var e posta almak istemiyorum diye o kutucuk işaretlenmemiş olabilir mi?Yedi sekiz aydır kullanılmayan faceden bildirim gelir mi? Yani şu şekilde telefon numarasiyla hesap dogrulanmış ve hala tanıyor olabilceginiz kişiler bilmem ne bilgiler telefona msj olarak geliyor. Yani aktif olmayan bir faceden bildirim gelir mi?
Hesabı dondururken en altta bi kutucuk var e posta almak istemiyorum diye o kutucuk işaretlenmemiş olabilir mi?
Aa pardon orayı kaçırmışım. Gelir o zaman. Uzun süredir kullanmadığınız için hatırlatmak amaçlı olabilir belki.Hesap kapali degil.
Onu bilmiyorum ama faceyi silebilirsiniz
Erkek arkadasin sanırımArkadaşlar hesap benim degil.
Başkasinin ama hesap kullanılmadığı halde telefona bildirim msjlari geliyor. Sizce hesabi kullanmiyor mu? Yoksa sadece banami kullanmiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?