Pek dert sayilmasa da acil kafama takıldı :/

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Yedi sekiz aydır kullanılmayan faceden bildirim gelir mi? Yani şu şekilde telefon numarasiyla hesap dogrulanmış ve hala tanıyor olabilceginiz kişiler bilmem ne bilgiler telefona msj olarak geliyor. Yani aktif olmayan bir faceden bildirim gelir mi?

Anlamadim nasil bildirim geldi sizin hesabiniz mi baskasinin hesabi mi bu biraz daha acabilir misiniz

kullanmadıgım facebook adresime bağlı mailime sürekli geliyo

O gecici olarak kapanmis bendede ayni sey oldu bildirim gelip duruyordu mailime panik yaptim kapatmisdim emindim.sonrada kuznime bak dedim acik dedi meger 3 gunluk kapatma seyi yapmisim sevgilimde ayni sey olmusdu yani gir tekrar kapatirken iyi bak nekdr sureli kapali diye

Arkadaşlar hesap benim degil.
Başkasinin ama hesap kullanılmadığı halde telefona bildirim msjlari geliyor. Sizce hesabi kullanmiyor mu? Yoksa sadece banami kullanmiyorum diyor

Bildirim tam olarak ne?

Uzun sure kullanılmayan mail olursa postanızı aktiflestirin, ya da telefon numaranızı doğrulayın diye bildirim gelebilir.
Bu facebook kullanıldığı anlamına gelmez, tabi kullanılmadığı anlamına da..

Taniyor olabilceginiz sekiz kişi var işte eklemek icin face adresinize gidin bilmem ne oyle birseydi

Taniyor olabilceginiz sekiz kişi var işte eklemek icin face adresinize gidin bilmem ne oyle birseydi

Telefona sms olarak böyle bir mesaj gelmez.
Mail adresine gelir.
Uzun zamandır kullanmiyorda öylesine girip baktıysa, arkadaşların üstüne falan tıkladıysa maile bu nedenle mesaj gelebilir.

Ama telefona gelmemesi lazim.
Bildirim alımları açıkta olsa bu tür şeyler gelmez. Ya da yine bir sistem değişikliği oldu da telefona da bildirim geliyorsa bilmiyorum.

Telefona ancak güvenilir kişileri eklediğiniz mesajlar ve kodlar gelir.

Tesekkur ederim. :)
Yani sekiz aydir asla girilmeyen faceden bildirim gelmez telefona o zaman :)

Tesekkur ederim. :)
Yani sekiz aydir asla girilmeyen faceden bildirim gelmez telefona o zaman :)

Epostanizi onaylayın, telefon numaranızı onaylayın diye güvenlik amacli mesaj gelebilir belki. Maile kesin geliyor bu tip mesajlar.

Ama 8 kişi var tanıdık bunlara göz at diye gelmez :)

Hesabı dondururken en altta bi kutucuk var e posta almak istemiyorum diye o kutucuk işaretlenmemiş olabilir mi?

Arkadaşlar hesap benim degil.
Başkasinin ama hesap kullanılmadığı halde telefona bildirim msjlari geliyor. Sizce hesabi kullanmiyor mu? Yoksa sadece banami kullanmiyorum diyor
Erkek arkadasin sanırım
Hesap komple kapalıysa gelmez diye biliyorum
Ama hesap açık ama kullanmiyosa gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…