E egecell Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 6.347 14.359 498 37 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #21 eniyikadinoyuncu .!.: Tamamen siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet tamamen siliniyor
Svartbabe Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤ Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 3.088 2.884 133 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #22 Defnehannn2 .!.: Erkek arkadasin sanırım Hesap komple kapalıysa gelmez diye biliyorum Ama hesap açık ama kullanmiyosa gelebilir Yok evliyim ben başka birisiyle ilgili :) Genişletmek için tıkla...
Defnehannn2 .!.: Erkek arkadasin sanırım Hesap komple kapalıysa gelmez diye biliyorum Ama hesap açık ama kullanmiyosa gelebilir Yok evliyim ben başka birisiyle ilgili :) Genişletmek için tıkla...
E eniyikadinoyuncu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 6.345 5.659 198 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #23 Defnehannn2 .!.: Evet tamamen siliniyor Genişletmek için tıkla... Donduruluyordu en son. Nasil silecegiz?
Defnehannn2 .!.: Evet tamamen siliniyor Genişletmek için tıkla... Donduruluyordu en son. Nasil silecegiz?
A ayygull Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 1.450 1.818 133 İstanbul 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #24 Siyahi hatun .!.: Arkadaşlar hesap benim degil. Başkasinin ama hesap kullanılmadığı halde telefona bildirim msjlari geliyor. Sizce hesabi kullanmiyor mu? Yoksa sadece banami kullanmiyorum diyor Genişletmek için tıkla... face uygulaması açık değilse nereden geliyor, mailemi geliyor bildirim mesajları.
Siyahi hatun .!.: Arkadaşlar hesap benim degil. Başkasinin ama hesap kullanılmadığı halde telefona bildirim msjlari geliyor. Sizce hesabi kullanmiyor mu? Yoksa sadece banami kullanmiyorum diyor Genişletmek için tıkla... face uygulaması açık değilse nereden geliyor, mailemi geliyor bildirim mesajları.
E egecell Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 6.347 14.359 498 37 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #25 eniyikadinoyuncu .!.: Donduruluyordu en son. Nasil silecegiz? Genişletmek için tıkla... Bekle 1 saniye soruyorum Erkek arkadaşım geçen hafta silmişti Dondurma değil kesin sildi 1 dakika
eniyikadinoyuncu .!.: Donduruluyordu en son. Nasil silecegiz? Genişletmek için tıkla... Bekle 1 saniye soruyorum Erkek arkadaşım geçen hafta silmişti Dondurma değil kesin sildi 1 dakika
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.517 498 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #26 eniyikadinoyuncu .!.: Tamamen siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet siliniyo ben sildim. İnternetten yaz bak. Silince 15 gün falan tekrar girmemen gerekyo sonra kendi siliyo
eniyikadinoyuncu .!.: Tamamen siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet siliniyo ben sildim. İnternetten yaz bak. Silince 15 gün falan tekrar girmemen gerekyo sonra kendi siliyo
A ayygull Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 1.450 1.818 133 İstanbul 5 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #27 Siyahi hatun .!.: Taniyor olabilceginiz sekiz kişi var işte eklemek icin face adresinize gidin bilmem ne oyle birseydi Genişletmek için tıkla... maile geliyor yani bildirimler,kullnılmasada gelebilir.
Siyahi hatun .!.: Taniyor olabilceginiz sekiz kişi var işte eklemek icin face adresinize gidin bilmem ne oyle birseydi Genişletmek için tıkla... maile geliyor yani bildirimler,kullnılmasada gelebilir.