peki aldatılmamak için napıcaz birlikte bi çözüm bulalım ??

edaykin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
553
0
0
Malatya
çevresine mi uyar
anlık hevesmi eder
eşinden mi bıkar
bayan düşkünü olduğu içinmidir
evden mi soğur

aklım ermiyo kızlar bunları bilen yaşayan arkadaşlar varsa paylaşalım herkese yardımcı olur die düşünüyorum çünkü çok yeni evli olanlar için ilerisine yatırım olur şimdiden tşk ler kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
En çok sevdiğimiz biri olsa da Allah'dan başka hiç kimseye %100 güvenmemek en doğrusu.
Allah ne sevgili ne eş kimsenin başına getirmesin de yine de insan herşeye bilinçli olmalı.

bunun çabasına girmek ,bir kadını incitir!
kişinin kendine ve benliğine müthiş zarar verir...
paranoyak bir düzen sağlamaya çalışmanın faydası olmaz...
buna engel de olunamaz!
kişinin ,düşünce biçimi ,yaklaşımı,ruh hali ve hissiyatini,
sadece kişinin kendi bilir ve bu doğrultu da yaşar,
dolayısıyla engel de tanımaz ...
o kendi baktığı penceresinde yaşar olanları,siz engel ve
sınır koymaya çalıştıkça siz kendi pencerenizde, hastalıklı yaşarsınız...
bir çok aldatmanın nedeni yoktur,bahaneleri vardır...
bu bahanelerin ardına sığınıp,kılıf uydururlar hatalarına...
ama içlerinde bilirler ki ,tamamen kendi özbenlikleri ve iç güdüleri ile boyun eğdikleri gönüllü serüvenleridir...
kadının, bu eylemi erteletme ve ortadan kaldırma çabasına girip,bu uğurda kendini hırpalaması da bir yerde erkeğin zaferi gibidir...
siz,siz olmaktan çıkarsanız,karşınızdaki de, kendi olmaktan çıkacaktır...
yaşadığımız hayatı ve seçtiğimiz kişiyi garanti altına alabilmemiz sizce mümkün mü!...

"aldatılmamak için bişeyler yapmak" diye bişey olmadığını kabul ederek işe başlayabilirsin:hulya:

Hem "aldatılan" olup hem "ben nerede hata yaptım" diye düşünen kadınlara sağlıklı düşünmeyi öğretmeye çalışırken terapistler.. Sizin herşey yolundayken, olası bir ihanetten kendinize pay çıkarır halleriniz sağlıklı değil..
Güzel bir ilişki yaşayın, başınıza gelecekse gelecek, bu onunla ilgili bişey, sizinle değil..

bol bol beddua edip inş. prostat olursun diyerek aldatılmayı önlersin kanımca-tatlicadiarzu-
hadim olur hadim:roflol::roflol::roflol:

valla her şey erkekte bitiyor...
ama bi yandan da erkek neden başkasına gider?
sadece erkek mi gider kadın da gider.
bir erkek veya bayan evinde aradığını buluyosa, her iki tarafta birbirine her konuda açıksa, saygısı varsa aldatma olmaz bence.

hele ki erkekler evinde eşiyle bazı konularda anlaşmazlık yaşıyosa, oturup bir şeyleri düzeltmek yerine başka kadınlara gidebiliyorlar...

sanırım her iki tarafa da görev düşüyo.

bir erkeği tanımak, kişiliğini öğrenmekte çok önemli tabi...
öyle 3-4 ay 1 yıl sevgili olupta evlenmek bana göre doğru değil zaten, herşey toz pembeyken, kişiler birbirinin gerçek yüzünü göremiyorken... çevremden biliyorum...

Aldatılmamak adına birşeyler yapılacağına inanmıyorum ben.

Adamın karakteri zayıfsa,sevgisi yoksa,kişiliği tam oturmamışsa,neyi istediğini bilmeyecek kadar zayıfsa aldatır.

Buna engel olamazsın.

istatistiklere göre sacini süpürge eden, kendinden fazlasiyla ödün veren, herseyi kocasi adina yapan düsünen kadinlar genelde aldatiliyor ne yazik ki. yapmiycaksin sekerim, kendinden ödün vermiyceksin.. sen onu degil onun seni düsünmesini saglayacaksin..cünkü inanin erkekler hicbirseyin kiymetini bilmiyorlar. sen örnegin saatlerce süslenip püslenirsin bayanssulusmileona güzel görünmek icin ama o farketmez bile...valla erkekler icin cok fazla fedakarlik yapmaya degmez. yettigi kadar..:olmaz:

aldatılmamak için bişi yapmak düşüncesine erkeklerin dediği sözlerden yola çıktım çünkü çoğu kişide biraz acı olcak ve kaba olcak ama akrısı için karı olsaydı eşini evde tutsaydı o ne hakederki kendi vırvırlarına baksın neden alldatıldığını bulur gibi tabirler hep duyarız bunlar işte bi kadına çok ağır gelenler
kişilik açısından hak veriyorum birisinin sütü bozuksa maya tutmaz tabiki ama bazı sütü bozuklarda doğru düzgün adamcağızları yolundan çıkarıyo buna ne demeli :kahve:

istatistiklere göre sacini süpürge eden, kendinden fazlasiyla ödün veren, herseyi kocasi adina yapan düsünen kadinlar genelde aldatiliyor ne yazik ki. yapmiycaksin sekerim, kendinden ödün vermiyceksin.. sen onu degil onun seni düsünmesini saglayacaksin..cünkü inanin erkekler hicbirseyin kiymetini bilmiyorlar. sen örnegin saatlerce süslenip püslenirsin bayanssulusmileona güzel görünmek icin ama o farketmez bile...valla erkekler icin cok fazla fedakarlik yapmaya degmez. yettigi kadar..:olmaz:

buna katılıyorum canım komşumuz akşam eşi gelecek die süslenip püslenmiş ve okaaar heycanlı bi şekilde ışıkları söndürüp sofrayı hazırlamış mum yakmış beklemiş kocası geldiğinde noluo lan elektriklermi kesildi demiş .....:sinifsinif:

Aldatılmamak adına birşeyler yapılacağına inanmıyorum ben.

Adamın karakteri zayıfsa,sevgisi yoksa,kişiliği tam oturmamışsa,neyi istediğini bilmeyecek kadar zayıfsa aldatır.

Buna engel olamazsın.

sanırım bu doğru ama yinede kadınlar için kadın olsaydı eşini evde tutsaydı demelerine gıcık oluorummmmmmmm:delphin:

Bi kere aldattığını öğrenirsen 10 tane Bile çocuğun olsa Bırakıp gideceğini asla affetmeyeceğini Bilmesi lazım.. Bi de ona ne kadar sadık olduğunu Bilmesi lazım.. en azından eşim, sevgilim Bana ne kadar sadık der yapacak olsa Bile kendinden utanır..

bol bol beddua edip inş. prostat olursun diyerek aldatılmayı önlersin kanımca-tatlicadiarzu-
hadim olur hadim:roflol::roflol::roflol:

ayy allah seni bu süper eşime söledim gülüyo bu kadın milleti şeytana pabucunu ters giydirir diyo uhuhauahhahasırnaşık şey

nekadr dogru bir arastirilma yapilmis...yasadiklarim tecrübelerden söyleyebilirimki yazdiklarin harfiyyen dogru...

evet ben de Beddua ederim sürekli.. Bigün olur da Beni aldatırsan inşallah aynısını sen de yaşarsın derim.. inşallah sen de Beni yatakta Başkasıyla yakalarsın derim. Hemen gelir ağzıma vurur töVBe de seni öldürürüm der :delphin: Valla Bilemicem derim, aynı acıyı sana da Ben yaşatır, öyle terkederim derim. hemen çemkirmeye Başlar..

Bi kere aldattığını öğrenirsen 10 tane Bile çocuğun olsa Bırakıp gideceğini asla affetmeyeceğini Bilmesi lazım.. Bi de ona ne kadar sadık olduğunu Bilmesi lazım.. en azından eşim, sevgilim Bana ne kadar sadık der yapacak olsa Bile kendinden utanır..

hımm mantıklı göz korkutma demek akıllıcaa CADIARZU

sanırsam ben biraz takıntılıyım çünkü eşimin beni aldatmasını yediremem ve bunca zorlukla kurulan bi yuvayı yıkmak bana zor gelir ayrıca onsuz kalmak çok ağır gelir bunu ona sölediğimde merak etme öle bişi olmicak dio ama içim içimi yiyo kızlarr neden ben çokmu takıntılı oldum bu aralarr kıskançlık mı ne bu yaaaa çildiriciiiiiimmm şimcikkk bunalıma mı giriyorum nee meydey meydeyyy

evet ben de Beddua ederim sürekli.. Bigün olur da Beni aldatırsan inşallah aynısını sen de yaşarsın derim.. inşallah sen de Beni yatakta Başkasıyla yakalarsın derim. Hemen gelir ağzıma vurur töVBe de seni öldürürüm der :delphin: Valla Bilemicem derim, aynı acıyı sana da Ben yaşatır, öyle terkederim derim. hemen çemkirmeye Başlar..

bunu bende yapıorum hehehehhehehe

Back
X