Doğuma Hazırlık Peki Bebeğinize Ne İsim Koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Henüz bebeği olmayan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda olur ve ismiyle yaşar inşallah .Benim de henüz yok ama bu konuyu açmamda ki sebep fikir almaktı eşim kız olursa ELİF istiyor erkek olursa BULUT diyor hayırlısı önce bir hamile kalayım da ayrıca isimlerin insanların kişiliğini etkilediği söylenir ne kadar doğru bilmiyorum ama onun için iyi düşünmek gerekir .Bakalım başka ne isimler varmış bizim düşünmediğimiz....

Henüz bi bebeğim yok, hamile bile değilim ama bebeğim olursa diye evlendikten sonra eşimle çok düşündük isimleri veeee

ERKEK : Yağız - Toprak - Batu (Bunu eşim çok seviyor:)
KIZ : Irmak - Nehir - Kayra - Yağmur

Umarım allah bu duyguyu isteyen herkese tattırır. Yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah. Hayırlısıyla olsun tabi

SLMM ARKADAŞLARR BEBEK İSTEYEN HERSEİN KUCAGINI ALLAH DOLDURDUN VE VİRAN ÖNCE EVLAD SAHİBİ YAPSIN SİZLER.
BENİM KIZIM OLURSA ADI BEYZA CEMRE
ERKEK OLURSA ADI KAAN
DÜŞÜNÜYORUZZ..

selam kızlar biz henüz düşünmüyoruz ama ben cookk eskiden beri kızım olursa elif koymak istiyordum adımı erkek ismi hallaaaa düşünüyorum dülşünüyorum bulamıyorum istiyorum ki anlamlı olsun bişey ifade etsin Elif kuran-ı kerimin ilk harfi Allahın teklliğini ve birliğini simgeliyor düzğün dik benzersiz gibi şeyler cağrıştırıyor bende bakalım nasip hayırlısı olsun

kızlar bu başlığı açarken bebek isimlerini paylaşmak istemiştim bugün hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum.Gerçekten büyük süpriz oldu allah olmayanlarada nasip etsin .

tebrikler pınarcım, inan çok sevindim darısı başımıza inşallah

tebrikler canım gözünüz aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
erkek:efe
kız:melis

benim bebişim erkek ya ege ya tuna düşünüyoruz daha karar vermedik...

Hepinize tekrar teşekkür ederim bende cetvel oluşturdum ama bu hafta 6. Hafta olacak da nasıl olacak yapamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…