Doğuma Hazırlık Peki Bebeğinize Ne İsim Koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amin canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnn....

canım hayırlı olsun hamleliğin insallah hayırlısıyla kucağınada alırsın
benim oğlum oldu adı arda
ileride kızım olurdsa ada koyucam
kardesiyle isimleri benzer olsun diyee :)))

kızlar bu başlığı açarken bebek isimlerini paylaşmak istemiştim bugün hamile olduğumu öğrendim inanamıyorum.Gerçekten büyük süpriz oldu allah olmayanlarada nasip etsin .

ne mutlu sana canım benim ... babayıda senide tebrik ederim...hayırlısı olsun...

valla arkadaşlar ben de bir türlü karar veremedim ya. Kız olursa Ecrin istiyoruz babası da çok seviyor bu ismi o kesin gibi. Anlamı da güzel. Ama erkek olursa ne olacak bilmiyoruz araştırıyoruz ama tamam budur diyecek kadar bir isim bulamadık. Fazla duyulmamış bir isim olsun istiyoruz, anlamı da güzel olsun. Ben Berkin diye bir isim buldum hoşuma gitti anlamı güçlü erkek demekmiş, eşim de Karatay ismini beğeniyor oda eski bir selçuklu sultanı imiş sanırım. Ama yine de kesin veremedik of of çok zor iş gerçekten

eymenin anlamı

1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Köken : Arapça

Ben De şuan Hamileyim Pazartesi Doktora Gidicem Ne Kadarlik Olduğuna Bakicaz Oğlum Olursa Mete çayan Kizim Olursa Bir Ismi Zeynep Olucak (eşimin Isteği Annesinin Adi)ama Diğer Ismine Karar Veremedim..

daha önce ILGAZ düşünüyorduk.kız ismi gibi deyince arkadaşlar vazgeçtik.ilerde bi kızım olursa onun adını ılgaz koyacağız artık.(tabi bunu söylemek için çoookkk erken)

çok güzelmiş anlamı da canım. Allahın sağlıklı evlatlar doğurmamızı nasip etsin inşallah

BENİMM KZIIMIN ADI BEYZA
EĞER HAMİŞ KALIRSAM KIZIM OLURSA BELİNAY ECRİN İSİTOYRUM.. ERKEK OLURSA BELLİ DİL.. BABASI KOYUCAKMIŞ:)

kız olursa betül erkek olursa berke 5 yaşında bir kızım var onunda adı ecemmm

ya ben kız olursa gülce, gülse, gülnur, gülnaz, gülsu isimlerinin arasından birini seçeceğim ama eşimle ortak kararımız bu aralar gülce. ama erkek olursa bir fikrimiz yok ya. bana bir yardım edin. özellikle de ç ile başlasın istiyorum

kimse bu konuda bana yardım etmeyecek mi?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…