Peki erkek arkadaşımız mezuniyette ne giyecek?

ThankfulNovember

Oğlum,canımdan canımm
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3.710
4.258
698
Merhaba arkadaşlar 17 haziranda balomuz var nasipse.Ben giyeceğim kıyafeti hazırladım gerçi ayakkabım daha yok neyse:58:
Peki erkek arkadaşım ne giyecek? :25: Haziranın ortası çok sıcak olur takım elbisenin ceketini giyebilecek mi bilmiyorum.Sadece gömlek pantolon da çok sıradan.Offf kendimden çok onu düşünüyorum valla :1: Önerilerinizi bekliyorum canlar :69:

benim erkek arkadaşıma siyah slim fit ( dar kesim ) takım elbise aldık, içine beyaz gömlek ve benim elbisenin renginde ( toprak rengi ve lila karışımı bi renk) kravat ve mendil ile. ilk takım elbisesi olduğu için temel bi renk olsun diye siyah istedik, en başlarda ceketle durulur ama sonradan çıkartır tabi erkekler ceketleri cnm :D

Benim erkek arkadaşım siyah takım elbise siyah gömlek ve gri kravat takacak canım(o gravatta olabilir :66:) Benim elbisem siyah , ayakkabılarım simli pembe. Gönül isterdi ki uyumlu olalım ama olamayacak maalesef. E pembe bulması da zor olduğuna göre, gri pembe takılacağız artık :69:

Herkes takım elbise giyer gelir diye bizde farklı bir kombin yapalım dedik:123::70:siyah biraz parlak bir blazer ceket kemik rengi-kırık beyaz yada buz mavisi bir gömlek, onun altınada canvas pantolon ya açık gri-yada çok açık sütlü kahve gibi(garip bir renk ne olduğunu çözemedim:60:.
Benim elbisemde yoğunluk kırmızılı göğüs kısmı ve etek içi siyah ve siyah pabuçlar:32: elbisemin kumaşından ya kravat yada mendil yaptırıcaz birde :66:

Nasıl bir kombin yapmışsak daha renkler belli değil:22: sizce benim elbiseme uyması için hangi renkleri seçmeliyiz:16:

Son düzenleme:
Back
X