Biz keciboynuzu kürü yaptik. Ben alternatif tip taraftariyim, Iste normal okul tipla 5 deneme sonuc negatif.
Canim yazsiklarimi okursan Hareketlilik %1 den %25 e cikti.
yok canımcım ben esra ya sormuştum....bizde en büyük problem morfoloji.... onunla ilgili araştırdım ama kür pek olmuyor...hhele eşimde %98 baş morfolojisi yani yumurtayı bulamaz onlar....15 milyon %25 hız tabi%5 ileri ama bunlar azcık dügün olacakta benim yumurtamı bulacak hadi buldu sorunlu gebelik ya düşük ya sakat doğum((
Ay Allahim sen yap kürü ne kaybedicen, bu spermle tüp bebek te ya düsük ya sakatlik. Ay nekadar karamsarsin Allahim, ne dicemi sasirdim. Neden erkek interfililtesi sayfasinda morfoloji filan hanimlar gayet saglikli doguruyorlar.
onu allh bılır canım saglıklımı sakatmı olacagını bızler bılemeyız
benim durumumda kimse var mı peki....
aynı durum bizdede var canım.eşimde sperm ve hareketlilik az,morfoloji % 1
ve bendede polikistikover var.neyle uğraşacağımı bilmiyorum.birini düzeltsen biri kalıyor..bizim gibi olanların hamile kalma şansı dahada azalıyor..arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı.onunda eşinde promlem vardı ama kendisinde problem yoktu.eğer sende problem yoksa tüp bebekle bile hamile kalırsın demişti.iş yerinde bir arkadaşımda aynı bizim gibi problemliydi iki aşılama yaptı olmadı..oda hala uğraşıyor.ve yaşım 31 zaman benim aleyhime işliyor.
eşim yaklaşık 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.biz baştan kürlerle,vitamin haplarıyla hareketliliği 12 milyonda,20 milyona çıkartık.morfolojiyide %1 den %3 çıkartık.bu değerler ameliyattan önceydi.temmuz ayında tekrar test yaptıracağız.bakalım nasıl bir değişme var.
kendimle ilgi olarakta bu kistler yüzünde diana 35 kullandım 3 ay boyunca ve soğan suyu içtim.şimdide hayıt otunu içiyorum.biraz hormanlar dengesizdi.onları dengelemek için.eşimin test sonuçlarını bakacağım ona göre tekrar doktora başlacağım..
:)))))))ay guldurdun benı
allh kahretmesın o doktorları zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?