Adet ıle hamılelık belırtılerı cogu ınsanda aynı oluor
umarım yanılırsın vede sevınırız senınde bbegıne
kzlar ben yarın doktora gıdıyorum
tahlıl sonucları 1 gun sonraya kalırsa orada kalıcam sımdıden hepınızın kandılı mubarek olsun allh gonlunuzde ne muradınız varsa hayırlısıylan gerceklestırmeyı nasp etsın
dularınızda benıde unutmayınnnnnn
biz de de aynı olmasada benzer sorunlar war.8 aylık evliyim ve hiç korunmadık ancak hamile kalamıyorum. burdaki doktorum çikolata kisti olduğunu söylemişti ve 27 martta laparoskopi oldum. ayrıca eşimin de sağ yumurtalığı seminom teşhisi sonrası alındı ve sol tarafında da varikosel olduğu söylendi ancak henüz varikosel ameliyatı olmadı. sperm sayımı yapıldı ve sonuç 4 milyon çıktı, canlılık oranı ise %80. eşim seminom ameliyatı öncesi sperm bankasına sperm bırakmıştı ve bunlarla tüp bebek denemesi yaptık, 9 haziran da tek yumurta transferi yapıldı fakat tutmadı.düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum ancak bu ay 2 gün önce adet olmam gerekiyordu gecikti, çok sevinmiştim fakat bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatifti.çok umutsuz ve mutsuzum lütfen yardım edin. nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam lazım neye inanmam lazım inanın bilemiyorum çok üzülüyorum çünküü sonuç hep negatif...
biz de de aynı olmasada benzer sorunlar war.8 aylık evliyim ve hiç korunmadık ancak hamile kalamıyorum. burdaki doktorum çikolata kisti olduğunu söylemişti ve 27 martta laparoskopi oldum. ayrıca eşimin de sağ yumurtalığı seminom teşhisi sonrası alındı ve sol tarafında da varikosel olduğu söylendi ancak henüz varikosel ameliyatı olmadı. sperm sayımı yapıldı ve sonuç 4 milyon çıktı, canlılık oranı ise %80. eşim seminom ameliyatı öncesi sperm bankasına sperm bırakmıştı ve bunlarla tüp bebek denemesi yaptık, 9 haziran da tek yumurta transferi yapıldı fakat tutmadı.düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum ancak bu ay 2 gün önce adet olmam gerekiyordu gecikti, çok sevinmiştim fakat bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatifti.çok umutsuz ve mutsuzum lütfen yardım edin. nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam lazım neye inanmam lazım inanın bilemiyorum çok üzülüyorum çünküü sonuç hep negatif...
dün rapor belgelerimi verdim...haftaya çarşamba bekliyprum
ay cok uzuldum
ama genede halıne sukret dogal yollan gebe kalabıldıgını bılıosun
rabbım hayırlısını versınnnn
2-3 ay kendiliğine bırakıyorum....dün yurtdışı ebaydan preseed sipariş ettim....şimdi adetimi bekliyorum...bakalım adetim eski tarihimemi göre yoksa yeni tarihime görermi gelecek bakalım...
selam kızlar....hep okuyorum ya kadın infertilitesi yada erkek infertilitesi...bizde her ikisiben pko lum eşimde morfoloji...
ben pko lu yum evlendiğimde öğrendim ne demek olduğunu çünkü tek sıkıntım hep kiloydu...ne adet düzensizliği bilirdim ne kıllanma(maşallah:)).... ilk duydupumda çok korktum...sonra alıştım unuttum nede olsa eşim hala hazır değildi bebeğe...gel zaman git zaman 3. senemize yaklaşırken ve ben 32 yaşıma giripte endişe duymaya başlayınca eşime korunmaması için ikna çalışmalarım başladım,pek istekli değildi ama zaten uzakta çalıştığı için ve haftanın 4 günün yanımda olabildiği için sürecin uzayacağından emindi peki dedi.....doktora gittik bana 6 ay dene ama bu arada eşinin değerlerine bakılsın dedi...2. ayımızda test verdik ve şok....eşimin değerleri düşüktü, sayısı hareketliliği ama en problemi morfoloji.....%2....ürologa gittik...dopler istedi ve varikosel yok elle muaynede....tam 3 ay oldu ...hem eşim üzülmesin hem neden diye susutum...sustukça şiştim....onu üzmemek için ben mahvoldum...ve aslında hiç bir suçu olmadığı halde başka şeylerde hep onun üstüne gittim..... sonra düşündüm bu çözüm değil....bir yerden başlamak lazım....
bu hafta üniversitenin tüp bebek bölümüne başvuracağım....bakalım ne yaşayacağız...bizim gibi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?