Peki Nerede Doğuracağiz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

SENACE

Ziyaretçi
SİTEMİZDE Kİ ANNELER....

BİZLER BURADA HERGÜN BİR SÜRÜ ARKADAŞIMIZIN HAMİLE OLDUĞUNU ve BİR BEBEK BEKLEDİĞİNİ DUYUYOR TEBRİK EDİYORUZ.
ÖZELLİKLE İLK BEBEĞİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI BU KONUDA ÇOK HEYECANLIDIRLAR, TEREDDÜTLERİ VARDIR.
NEREDE DOĞURUCAĞIM, NASIL DOĞURUCAĞIM, KAÇ PARAYA DOĞURUCAĞIM GİBİ....

SİZLERDE DAHA ÖNCE NEREDE DOĞUM YAPTIĞINIZI, MEMNUN KALIP KALMADIĞINIZI, DOKTORUNUZU, ORTALAMA FİYATLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRSANIZ, İYİ BİR REFERANS OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ÇEVRENİZDEN DUYDUKLARINIZI DA BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

UMARIM BU KONU HERKESE ( Hamile olan KK'lılara ) FAYDALI OLUR, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

canım ben istanbul medipol hastanesi'nde op.dr.leyla altuntaş'ın hastası olarak doğum yaptım.hastaneden ve özellikle doktorumdan çok memnundum.1 mart 2006da doğum yaptım ben.özel sigortalı olduğum için 900 ytllik bi fark ödedim yalnızca.normal doğum 2 küsür;sezeyanda 3 küsürdü yanılmıyosam.ama ssk ve emekli sandığı ilede yarı yarıya anlaşmalı.tercih etmemdeki en büyük sebep çok donanımlı bebek ve anne yoğun bakım üniteleri olması.yani Allah korusun doğum anında veya sonrasında bişey olsa her türlü müdahaleyi kendi bünyelerinde yapabiliyorlar.başka bi yere yollamıyorlar...

Vaaaaaaaaaayyy Kro Hn demek özel hastanelerde doğum yaptınız. Ohhhh Allah versin gözümüz yok. Ben paşa paşa gidip Ankara Etlik SSK da doğum yaptım. Dr'umda o hastanenin doktoruydu ama doğuma girmedi. Ben çok memnun kaldım. Ama kime sorsam"ııyyyyy SSk mı Allah korusun "diyorlar. Sırf bir doktor benim başımı bekledi ta ki doğuma kadar. Çok ilgililerdi herkese karşı.Bağırmalar çağırmalar hiç olmadı. Hatta doğumdan sonra bütün hemşireler doktorlar herkesi tebrik ediyor yahu tek tek. Niye SSK'ya karşı bu önyargı anlamadım:sm_confused: :sm_confused:

laa doğru sööle doğurur doğurmaz popna bi tekmeyle odana yolladılar dimi seni:Roflol::Roflol::Roflol:şK bi yana olay hastaneden ziyade doktorda bitiyor sanırım.Allah herkesi helal süt emmiş doktorlarla karşılaştırsın...

Kız valla değil Kro Anım, dikişimi bile nasıl nazikçe, konuşa konuşa attı doktor. Ben bile inanamadım:Roflol: :Roflol: Kesinlikle doktor çok önemli. Psikopatın tekine rastlarsan yandın demektir.Ama şansıma herhalde iki doğumum da da çok iyilerdi.

kızlar bende ıkı dogumu ssk da yaptım .şu anda hamıleyım ama ssk da yapmayı dusunmuyorum.kartal hospıtıl hastanesınde yapıcam allah ızın ederse .dr.um selın okyaltırık cok ıyı bı dr.ssk yarı parayı karsılıyo ben hamılelere ve istanbulda oturanlara tavsıye ederım.

ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM. BEN HENÜZ HAMİLE DEĞİLİM AMA İLERİDE ALLAH NASİP EDERSE ANNE OLMAK İSTİYORUM.
SİZLERİN FİKİRLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ.
EMİNİM DİĞER ANNE ADAYLARI İÇİN DE FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİDİR.
TABİİ Kİ DOKTOR un ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK ve İYİ BİR DOKTORLA BAZEN TESADÜFEN KARŞILAŞILABİLİYOR.

senace selam,

ben de doktor arayışındayım,sen karar verdin mi? bana da bilgi verebilir misin
Ama sen anadolu yakasında arıyorsun sanırım,benim için avrupa yakası olmalı...

Sevgiler

valla bu kadar olur. benim çevrem sağlıkçı dolu olduğu halde bu konuda ortada kaldım desem yeridir. biri diyo zübeyde hanım doğum evi başka birisi ssk şevket yılmaz valla kafayı yiycem. benim için para önemli değil özel hastanede olabilir ama ben özellerdeki cihazların yeterliliğine pek inanamıyorum nedense. şuan bana yakın olan ssk şevket yılmazda karar kılmış durumdayım oranın dr olan jimer kadın doğumdaki cenk aşgali diye bi dr a gittim. şimdilik bir kez gittim. çarşamba günü tahlilleri ssk da yaptırıcam. bu arada jimer dediğim yerde 4-5 dr var hepside farklı hastanelerde kadın doğumcu olurda hastane değiştirirsem heralde hepsi yardımcı olur.

bu arada doğum yapıcağım yer evime yakın olan şevket yılmaz devlet hastanesi (eski ssk) kesin gibi. bağırma çağırma kısmına gelince büyük konuşmuyorum ama o durumda bağıran sağlık personelini dava ederim.
hemen hemen her hastanede hasta hakları birimi var oraya başvurmak yeterli siz başvuruyosunuz şikayetinizi söylüyosunuz haklı iseniz gereken resmi işlem yapılıyor. olmadı sağlık müdürlüğü var. öyle kolaymı azarla bağır çağır. :mymeka: susmayın sakın başınıza gelirse susmayın. arkadaşım kavga edip bi ebe ile gece saat 01.00 da imza atıp çıkmış şevket yılmazdan teyzemde aynını yapmış öle bi durumda imza atarsam not düşerim personel tutumu yüzünden çıkıyorum diye..

senace selam,

ben de doktor arayışındayım,sen karar verdin mi? bana da bilgi verebilir misin
Ama sen anadolu yakasında arıyorsun sanırım,benim için avrupa yakası olmalı...

Sevgiler

HAYIR CANIM BENDE BULAMADIM Bİ SÜRÜ DOKTOR ÖNERDİLER...
KARARSIZIM. BEN KULAKTAN KULAĞA DOLAŞAN BİR İSİM DEĞİLDE
HASTASI OLUP MEMNUN KALMIŞ BİRİNDEN REFERANS ALMAK İSTİYORUM.
BU ARADA BENDE AVRUPA YAKASI TERCİH EDİYORUM eğer SEN BULURSAN BENİMLEDE PAYLAŞIR MISIN ?

Doğum yapacaklara önerebileceğim hastane Acıbadem Hastanesidir,,ayrıca bu hastanenin doğum ve çocuk doktorları işinin ehli,

Son düzenleyen: Moderatör:
Acıbadem hastanesinde görev yapan Kadın Doğum Uzmanlarının özgeçmişlerini öğrenebilir,doktorlar hakkında bir fikir edinebilirsiniz

Doğum yapacaklara önerebileceğim hastane Acıbadem Hastanesidir,ayrıca bu hastanenin doğum ve çocuk doktorları işinin ehli,

munem canımın içi...ben hamileyken ilk önce acıbademe gitmiştim.kadıköy acıbademe.normal doğum 3 küsürdü sanırım.sezeryanda 5 milyara yakındı.doktora çok pahalı olduğunu,doğada kedınların yeri gelip kendi başlarına bile yapabildikleri bir şeye bu kadar para vermeyeceğimi söyledim.hele bide sezeryan olursa yandıkki ne yandık dedim.(o zaman normal olur diye umuyordum.)doktor 1,5-2 verebilirmisiniz dedi.evet dediğimizde tamam o zaman biz normal yaptırırız dedi
ama dedik nasıl?ya sezeryan olursa?bebek bu bellimi olur.biz onu ayarlarız dedi bana.
inanamadık.demekki sezeryan yaptıkları doğumların aslında çoğunu isteseler ayarlayabilirlerdi...tabi eşimi ordan doktorun suratına bi yumruk atmadan zar zor çıkardım ve bidahada asla oradan içeri adımımızı atmadık...
acıbadem bana göre işi tam ticarete dökmüş.ne için gitsen önce ameliyat diyorlar.kesip biçmeye bayılıyorlar...hastaya para olarak bakıp ne yapsak kardır diye düşünüyorlar...

Şişli Florence Nightingale Hastanesi. Bu konuda hem iyiymiş hemde fiyatları uygunmuş.SSK lı veya Özel Sağlık Sigortası olanlar normal doğumu 1200 YTL sezaryen doğumu ise 2000 YTL ye yapıyorlarmış. Hem anne ve bebek için acil bakım üniteleri de mevcutmuş. Gebelik sırasında hastane doktorlarından birinin kontrolünde olursanızda ekstra doktor ücreti alınmıyormuş. Doktorların vizite ücreti 60 YTL ( SSK ve Özel Sigortalılara ) Hamile olan arkadaşlara duyurulur.

Kroların gülü,
valla ben orda doğum yapmadım ama rahatsızlandığımızda oraya gidiyoruz,gerçi bizim ailece acıbadem sağlık sigortamız var ondan mıdır bilmem ben bize yapılan muameleyi beğendim ama tabii normalde nasıllar bilemem süperler diyede iddia edemem:1yes2: kızkardeşimde kozyatağındaki eski adıyla meyan yeni adıyla central hospitalde yaptı ilk doğumunu,oda ordan memnun kalmıştı,ikinci doğumunu özel göztepe hastanesinde yaptı fakat bin pişman oldu,yani bu özel hastanelerde bazen abuk sabuk çıkabiliyor,sanırım biraz şans işi olsa gerek,direk doktor ismide veremiyorum burdan,çünkü bana göre iyi olan başkasına farklı yaklaşabiliyor,benim başıma gelmişti çünkü böyle bir olay,kadın-doğum uzmanı olarak üsküdarda Ayfer hanıma gidiyordum ben,bana göre çok süper bir doktordu,hamileliğim boyunca bana çok ilgi gösterdi nerdeyse bebekler gibi pamuklara sarıp sarmaladı diyebilirim ama başka bir arkadaşımın düşük riski olduğunu anlamamış:1no2: ,offf ne zor işler bunlar yaa

kesinlikle katılıyorum ne demekmiş azar paraya gelince almasını biliyorlar teselli etmekte onların işi elleri mecbur

valla ben hamile kalırsam pek umudum yok ama KENT HASTANESİNDE dogracagım

memorial hastanesinde doğum yaptım çok ilgilendiler.4 milyar filandı...çocuk dr.unada memoriale gidiyorum

Sen İstanbul da doğ büyü sonra git Adana da doğum yap olacak iş mi demek var ama oldu iki kere:Roflol: Adana Özel Ortadoğu Hastanesinde sezaryenle yaptım doğumlarımı, ikisinde de doktorum aynıydı, özellikle çocuk doktorundan pek bir memnun kaldım kendisi kocam olur,diğeri de arkadaşı:Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…