S
SENACE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SENACE
-
laa doğru sööle doğurur doğurmaz popna bi tekmeyle odana yolladılar dimi seni:Roflol::Roflol::Roflol:şK bi yana olay hastaneden ziyade doktorda bitiyor sanırım.Allah herkesi helal süt emmiş doktorlarla karşılaştırsın...
senace selam,
ben de doktor arayışındayım,sen karar verdin mi? bana da bilgi verebilir misin
Ama sen anadolu yakasında arıyorsun sanırım,benim için avrupa yakası olmalı...
Sevgiler
Doğum yapacaklara önerebileceğim hastane Acıbadem Hastanesidir,ayrıca bu hastanenin doğum ve çocuk doktorları işinin ehli,
munem canımın içi...ben hamileyken ilk önce acıbademe gitmiştim.kadıköy acıbademe.normal doğum 3 küsürdü sanırım.sezeryanda 5 milyara yakındı.doktora çok pahalı olduğunu,doğada kedınların yeri gelip kendi başlarına bile yapabildikleri bir şeye bu kadar para vermeyeceğimi söyledim.hele bide sezeryan olursa yandıkki ne yandık dedim.(o zaman normal olur diye umuyordum.)doktor 1,5-2 verebilirmisiniz dedi.evet dediğimizde tamam o zaman biz normal yaptırırız dedi
ama dedik nasıl?ya sezeryan olursa?bebek bu bellimi olur.biz onu ayarlarız dedi bana.
inanamadık.demekki sezeryan yaptıkları doğumların aslında çoğunu isteseler ayarlayabilirlerdi...tabi eşimi ordan doktorun suratına bi yumruk atmadan zar zor çıkardım ve bidahada asla oradan içeri adımımızı atmadık...
acıbadem bana göre işi tam ticarete dökmüş.ne için gitsen önce ameliyat diyorlar.kesip biçmeye bayılıyorlar...hastaya para olarak bakıp ne yapsak kardır diye düşünüyorlar...
bu arada doğum yapıcağım yer evime yakın olan şevket yılmaz devlet hastanesi (eski ssk) kesin gibi. bağırma çağırma kısmına gelince büyük konuşmuyorum ama o durumda bağıran sağlık personelini dava ederim.
hemen hemen her hastanede hasta hakları birimi var oraya başvurmak yeterli siz başvuruyosunuz şikayetinizi söylüyosunuz haklı iseniz gereken resmi işlem yapılıyor. olmadı sağlık müdürlüğü var. öyle kolaymı azarla bağır çağır. :mymeka: susmayın sakın başınıza gelirse susmayın. arkadaşım kavga edip bi ebe ile gece saat 01.00 da imza atıp çıkmış şevket yılmazdan teyzemde aynını yapmış öle bi durumda imza atarsam not düşerim personel tutumu yüzünden çıkıyorum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?