Kizlar ben izmirde yasiyorum ve özel dr gidiyordum ama bircok arkadasimdan Özel hayat hastanesini duydum orada dogum yapan en az 5 kisiyle konustum ve hepsi cok memnun.ve muayneye ssk lilar kurus ödemiyor dogumda 200 falan yanlis hatirlamiyosam.Cok lüks biyer degil ama sadece kadin dogum üzerine orasi cok tecrübeli ve ilgiliymis dr.lari ben 11 haftamdayim ve yarin oraya muayneye gidicem kismetse.yine bilgi veririm kizlar.
Merhaba Iraz,
Bende izmirdeyim, eşim yakınlarda apandist ameliyatı oldu ve kent'te oldu. Çok memnun kaldık gerçekten, o yüzden Kent diye düşünüyoruz hep ama bu Hayat'ı da merak ettim.
İlk defa duydum açıkçası, nerede ?
Kent'te gittiğim dr çok yoğun o yüzden bazen düşündürüyor...
Konak dogumun arkasinda otopark varya otoparkin tam arkasinda kaliyo.kime sorsan bilir.peki kent hastanesinde muayne ve dogum ücreti ssk lilara nedir?
izmir hayat hastanesinde sigortalılar normal ve sezaryen doğum ne kadar kesin bilgi edidin mi IRAZ?
ben asönsör civarındayım.şimdiki doktorumun muayahanesi buca da ve buca ssk da görev yapıyor.ama hamilelik ilerledikçe kontrolllere gitmek zor olacak diye düşünüyorum ve başka bir yer aramaya başladım.
HAYAT HASTANESİ ni biliyorum ve bana yakın.Eğer sen doktorundan ve hastaneden memnun kaldığını söylersen bende oraya gideceğim...
Senden haberleri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?