Şişli Florence Nightingale Hastanesi. Bu konuda hem iyiymiş hemde fiyatları uygunmuş.SSK lı veya Özel Sağlık Sigortası olanlar normal doğumu 1200 YTL sezaryen doğumu ise 2000 YTL ye yapıyorlarmış. Hem anne ve bebek için acil bakım üniteleri de mevcutmuş. Gebelik sırasında hastane doktorlarından birinin kontrolünde olursanızda ekstra doktor ücreti alınmıyormuş. Doktorların vizite ücreti 60 YTL ( SSK ve Özel Sigortalılara ) Hamile olan arkadaşlara duyurulur. Link Silinmiştir..
en özel hastane benim doğum yaptığım hastaneydi. öyle ilgili idiki herkes hastanedeki herkes ve her şey benim ve bebeğimin emrine verilmişti.fiyat derseniz bedava hastane beş kuruş almadı. herşey bedava idi. çünkü hastane kocamın özel hastanesi idi:1ninca: kızlar şu anda şaşırdınız biliyorum bu hastane hangi hastane diye ama söylüyorum. ben evimde yaptım iki doğumumuda:)) burası küçük bir yer ve o zamanlar doktoruda hastanede her an bulamıyorduk. doktor dediki ben belki o zaman olmayabilirim. hastanede acemi ebelerin eline düşmektense evinizde güvendiğiniz bir ebenin yardımıyla doğurun dedi. ve ben hakikaten çok güvendiğimiz sabiha ebenin yardımıyla iki kızımıda evimde doğurdum. doğumda herşey normaldi ama doğumdan 17 gün sonra kızım hastalandı. 17 günlüktü sürekli uyuyordu ve mamada almıyordu. önce bebektir dedik bekledik ama baktıkki bir anormallik var hemen çocuk doktoruna götürdük. doğum anında mikrop kapmış. hemen iki iğne yaptı doktor topuklarından ve sabaha kadar bekleseydiniz eğer bebeğinizi kaybederdiniz dedi. o andaki yaşadığım şaşkınlık korku ve mutluluk karışımı duyguyu anlatamam. çok şükürki ucuz atlatmıştık bu cahilliğimizin sonunu.bebeğimi kaybedebilrdim. kızım şu anda 15 yaşında lise öğrencisi.:1yes2:
cnm mrb bende izmirliyim eşimin meslegi dolayısıyla şimdilik amasyadayız.yengem i defa karataşta dogum yaptı çok memnun kendi dr çok ilgileniyormuş orayı tafsiye ederim.bu arada bende yeni hamileyım dr araştırma cabasındayım hala.
cnm 1 gibi ögrenebilirim sen hangi dr gittin karatasta
cnm türkiz ıspartaymış git istersen çok memnun yengem
alsancaktamış yeri
VALLA CANIM BENİM DOKTORUM NİSA HASTANESİNDE .İYİ BİR DOKTOR.BAĞKURDAN YARARLANICAM.NORMAL YAPABİLİRSEM EĞER FİYATLARI UYGN.AMA KORKUDAN BELKİ SEZERYAN YAPARIM DİYORUMMMM.16+2 YİM.SİTEMİZDE Kİ ANNELER....
BİZLER BURADA HERGÜN BİR SÜRÜ ARKADAŞIMIZIN HAMİLE OLDUĞUNU ve BİR BEBEK BEKLEDİĞİNİ DUYUYOR TEBRİK EDİYORUZ.
ÖZELLİKLE İLK BEBEĞİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI BU KONUDA ÇOK HEYECANLIDIRLAR, TEREDDÜTLERİ VARDIR.
NEREDE DOĞURUCAM, NASIL DOĞURUCAM, KAÇ PARAYA DOĞURUCAM GİBİ....
SİZLERDE DAHA ÖNCE NEREDE DOĞUM YAPTIĞINIZI, MEMNUN KALIP KALMADIĞINIZI, DOKTORUNUZU, ORTALAMA FİYATLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRSANIZ, İYİ BİR REFERANS OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ÇEVRENİZDEN DUYDUKLARINIZI DA BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
UMARIM BU KONU HERKESE ( Hamile olan KK'lılara ) FAYDALI OLUR, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Kroların gülü,
valla ben orda doğum yapmadım ama rahatsızlandığımızda oraya gidiyoruz,gerçi bizim ailece acıbadem sağlık sigortamız var ondan mıdır bilmem ben bize yapılan muameleyi beğendim ama tabii normalde nasıllar bilemem süperler diyede iddia edemem:1yes2: kızkardeşimde kozyatağındaki eski adıyla meyan yeni adıyla central hospitalde yaptı ilk doğumunu,oda ordan memnun kalmıştı,ikinci doğumunu özel göztepe hastanesinde yaptı fakat bin pişman oldu,yani bu özel hastanelerde bazen abuk sabuk çıkabiliyor,sanırım biraz şans işi olsa gerek,direk doktor ismide veremiyorum burdan,çünkü bana göre iyi olan başkasına farklı yaklaşabiliyor,benim başıma gelmişti çünkü böyle bir olay,kadın-doğum uzmanı olarak üsküdarda Ayfer hanıma gidiyordum ben,bana göre çok süper bir doktordu,hamileliğim boyunca bana çok ilgi gösterdi nerdeyse bebekler gibi pamuklara sarıp sarmaladı diyebilirim ama başka bir arkadaşımın düşük riski olduğunu anlamamış:1no2: ,offf ne zor işler bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?