Peki Nerede Doğuracağiz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu özel hastanelerde kafasına göre fiyat koymuş Bursa'da Bahar hastanesinde SSK lı isen normal doğuma fark olarak sadece 550 ytl veriyosun. üstelik uzman dr vizite farkı 27 ytl. Doruk tıp merkezinde 30 ytl civarında hiç sağlık güvencen yoksa. yakın bi zamanda orası ssk ile anlaşıcakmış.

Merhabalar bende malesef evlilik dolayısıyla İstanbul'dan başka bir küçük şehire giden ve şu anda 31 haftalık gebe olan bir bayanım. Özel hastanelerin olmaması beni çok üzüyor ailem İstanbul'da ama ilk bebeğimi kaybettiğim için yolculuk yapmaktan korkuyorum ve kendimi riske etmek istemiyorum o nedenle ssk da doğum yapacağım ama doktoruma çok güveniyor ve inanıyorum. Doğumuma kendisi girecek ve çok ilgili bir doktor. Umarım herşey yolunda gider ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Ayrıca ablam özel hastanede doğum yapmıştı 8 aylıkken ve bebeğimiz 28 gün yaşadıktan sonra enfeksiyon kaptı ve yaşamını yitirdi. Yani özel de olsa ssk da olacak olan oluyor herkes için hayırlısı olsun.

bende izmirde oturuyorum ve buca ssk da yaptım doğumumu.sanılananın aksine gayet te mükemmel di.doktorum oraya bağlı bir doktordu ama izinli olduğu için doğumuma girmedi.normal doğum yapmama rağmen başımda 2 ebe bir uzman doktor ve bir hastabakıcı vardı.bana çok destek oldular.belki özel hastanede bile bu kadar iyi olmazdı.ssk deyip geçmemek lazım.

Arkadaslar Benim Doktorum Florance Nintgane Hastanesine Dr. Ayhan özçelik..gercekten Tavsiye Edebilirimki Cok Iyi Bir Doktor.güleryüzlü çok Ilgili.testleri Bile Adam Kendi Cebinden Ario Sonuclarini Verio Seni Hergittiginde Ayakta Karsilio..

en özel hastane benim doğum yaptığım hastaneydi. öyle ilgili idiki herkes hastanedeki herkes ve her şey benim ve bebeğimin emrine verilmişti.fiyat derseniz bedava hastane beş kuruş almadı. herşey bedava idi. çünkü hastane kocamın özel hastanesi idi:1ninca: kızlar şu anda şaşırdınız biliyorum bu hastane hangi hastane diye ama söylüyorum. ben evimde yaptım iki doğumumuda:)) burası küçük bir yer ve o zamanlar doktoruda hastanede her an bulamıyorduk. doktor dediki ben belki o zaman olmayabilirim. hastanede acemi ebelerin eline düşmektense evinizde güvendiğiniz bir ebenin yardımıyla doğurun dedi. ve ben hakikaten çok güvendiğimiz sabiha ebenin yardımıyla iki kızımıda evimde doğurdum. doğumda herşey normaldi ama doğumdan 17 gün sonra kızım hastalandı. 17 günlüktü sürekli uyuyordu ve mamada almıyordu. önce bebektir dedik bekledik ama baktıkki bir anormallik var hemen çocuk doktoruna götürdük. doğum anında mikrop kapmış. hemen iki iğne yaptı doktor topuklarından ve sabaha kadar bekleseydiniz eğer bebeğinizi kaybederdiniz dedi. o andaki yaşadığım şaşkınlık korku ve mutluluk karışımı duyguyu anlatamam. çok şükürki ucuz atlatmıştık bu cahilliğimizin sonunu.bebeğimi kaybedebilrdim. kızım şu anda 15 yaşında lise öğrencisi.:1yes2:

ALLAH EVLADINI SANA BAĞIŞLASIN ABLACIM.
EVDE DOĞUM OLAYI BANA ÇOK ENTERASAN GELİYOR.
ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.

BEN DAHA HAMİLE DEĞİLİM AMA BU DOĞUM OLAYINI KAFAYA TAKMIYOR DEĞİLİM.
ARKADAŞLAR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞIRLARSA, HAMİŞLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ KONUDA ÇOK DESTEK OLMUŞ OLACAKLARDIR.

Ben 8,5 aylık oldum.İzmir'de ikamet ediyorum.Şifa,çınarlı yada karataş'ta düşünüyorum doğumumu.Bu hastanelerde doğum yapmış yada bu hastanelerin doğum servisinin hizmeti hakkında bilgisi olan varsa yazsın ltf,bekliyorum.-Daha nerede doğum yapacağıma karar vermiş değilim.

cnm mrb bende izmirliyim eşimin meslegi dolayısıyla şimdilik amasyadayız.yengem i defa karataşta dogum yaptı çok memnun kendi dr çok ilgileniyormuş orayı tafsiye ederim.bu arada bende yeni hamileyım dr araştırma cabasındayım hala.

Ya çok sevindim sesime cvb geldiği için;benim özel muayenehanesine gittiğim bir doktor var,hem karatşta hemde çınarlıda görev yapıyor.Acaba yengenin doğumuna giren doktorun adı ne bunu öğrenebilmen zor olurmu?
Sanada bu mutluluğu tattıran rabbime şükürler olsun;sağlıkla kal,herşeyin hayırlısını versin sanada.

VALLA CANIM BENİM DOKTORUM NİSA HASTANESİNDE .İYİ BİR DOKTOR.BAĞKURDAN YARARLANICAM.NORMAL YAPABİLİRSEM EĞER FİYATLARI UYGN.AMA KORKUDAN BELKİ SEZERYAN YAPARIM DİYORUMMMM.16+2 YİM.

merhaba bende hacettepede doğum yaptım doktorum Prof.Dr.Tarık Aksu ydu ve çok memnun kaldım sezeryanla yaptım ve dikiş olayı yoktu lazerle yapıldı doğumdan çıktığında bir bandaj oluyor onuda bir saat sonra alıyorlar ama çok rahattım doğum kontrollerimide 9 ay boyunca o doktor yapmıştı düzenli olarak doğumumuda o yaptırdı ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

ben su anda 1,5 aylık hamıleyım kontrollerım ıcın her zaman gıttığım doktorum doğancılarda ki ayfer celığe gıtmeyı dusunuyorum bende.ayfer hanımla herseyı oturup konusabılıyorum ama farklı bı doktorla gorustuğumde bu boyle olmadı.bence ınsan herseyını tum soru ısaretlerını rahatca sorup guvenebılmelı.yenı evlendığımde mıhrımah sultana gıtmıstım ve bana rahım ağzımda cok genıs bı yaranın olduğunu soylemıstı.aylarca strese gırdım yaktırmaya gel dedığı halde gıtmedım.sonra ayfer hanımla tanıstık ve bende yara gıbı bırseyın bulunmadığını para ıcın boyle seyler yaptıklarını soyledı.bundan sonra adımımı atmam o hastaneye.

ben kararımı değiştirdim. özel hastanede yapıcam doğumumu bu düşünceye beni sevk eden birçok neden oldu ve sonunda kararımı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…