Peki Nerede Doğuracağiz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kararımı değiştirdim. özel hastanede yapıcam doğumumu bu düşünceye beni sevk eden birçok neden oldu ve sonunda kararımı verdim.

CANIM BENİM ALLAH BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.
ÖZEL HASTANE KARARINI VERMENDE ETKİLİ OLAN NEDENLER NELER, BİZİMLE PAYLAŞIR MISIN )

Bende Kesinlikle Ozelde Yapicam Ssk Tamamen Sans Yani..kimine Iyi Gelio Kimine Kotu.....am Aben Ozelden Yanayim Ve Hala Hastane Arastiriyorum

ben bidaha bu konuyu açmamak için yendien souyorum hangi hastane hangi doktor, benimki hizmet hastanesi seçil hanım olacak

şevket yılmaz hastanesinde sezeryan oldum , doktorum cenk aşkalli ydi . hamile kalmadan önce resmen anket yaptım kime gidelim diye , sonuç hep cenk bey çıktı . 2006 mart ayında düzenli olarak gitmeye başladım , 2006 temmuzda hamile kaldım , 2007 nisanda hastanede sezeryan oldum , özele gitsem bu kadar rahat olmazdı belki , allahıma çok şükür herşey iyiydi , doktorumda hastanede. hele ameliyathanede hazırlayan arkadaşlardan allah razı olsun , ağlıyorum inceden inceye , bana moral vermeye çalışıyorlar ne mecburiyetleri var ki .

Altunizade Academic Hospital Da Doğum Yapmayi Planliyorum. Daha önce Orada Doğum Yapan Var Mi Aranizda ????

bende zeynep kamil dr um karsel figen ertekin

a karsel hanım biliyorum görümcemin de doktoru cnmmmmm...tesadüfe bak yaaa

memnunmuşşşşş.genel muhabete yazdım oraya gell..

benimde doktorum sevket yılmaz hastahanesinden dr cenk aşkalliydi sezeryanla bir erkek çocuğu dünyaya getirdim çevremdeki sezeryanla doğum yapan arkadaşlarımın bir sürü problemleri oldu 3 sene oldu sezeryan olalı size yemin ederim dikiş ağrısı nedir bilmem şu an Allah nasip ederse ikinci bebeği istiyorum kesinlikle gene cenk aşkalli mecburi ve ters giden bir durum harici hayatta başka doktora gitmem ve bursada ikamet eden herkese şiddetle tavsiye ederim

GÜNAYDIN BAYANLAR BEİMDE BİR SORUNUM VAR 3 HAFTA ÖNCE BİR DÜŞÜK OLAYI YAŞADIM ÇOK ÜZÜCÜYDÜ BUNDAN SONRAKİ DOKTOR SEÇİMİ NASIL YAPABİLİRİM ÖNERECEĞİNİZ DOKTOR VARMIDIR DAHA ÖNCEKİ DOKTORUMDA ŞEVKET YILMAZDAYDI

canım sende Bursalıymışsın sevindim. ben gebelik takibimi özel bahar hastanesinde Nagihan Güler le yapıyorum. kendisinden çok memnunum ve güveniyorum. daha önce geçirmiş olduğum dış gebelik takibini ve ameliyatınıda kendisi yapmıştı ve beni çok rahatlatıyordu telkinleriyle. tavsiye edebilirim. ssk ile anlaşmasıda var hastanenin

benimkiside Bahar hastanesi Nagihan hanım olacak inşallah

CANIM TEŞEKÜR EDERİM İLGİN İÇİN

Ve şunuda Belirtmek Isterimki Sitede Henüz Art Niyet Gözetmedim çok Güzel Bir Site Tesadüffen Karşima çikti öneriler çok Güzer Hepinize önerileriniz Için Teşekürler Allah Hepinizin Bebeklerini Sağlikla Kucağiniza Almayi Nasip Etsin Inşallah

merhabalar şu an 7 aylık hamileyim ama hala kendşme uygun bir doktor bulamadım şu an zübeyde hanımdoğumevi doktorlarından ziya çetin e görünmekteyim (2.doktorum) ama zübeydede doğum dan sonra refakatçi olayı olmuyormuş buda beni çok korkutuyor şimdi şevket yılmaz hastanesi doktoru cenk aşkalli beye gitmeyi düşünüyorum bana düşüncelerinizle yardım ederseniz çok sevinirim

canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. zübeyde hanım ziya çetin den gidipte memnun olan kimse görmedim etrafımda. Hatta bir arkadaşımızın doktorun hatası yüzünden rahmi alınmak zorunda kalındı. ölümlerden döndü kız. ama cenk aşkallı amcamın kızının doktoruydu ve çok memnundu kendisinden. birde illaki devlet hastanelerinde doğum yapacaksan, şevket yılmazı tercih et. zübeydeye göre ilgi ve alaka daha iyi diyorlar canım

çok teşekkür ederim canım şevket yılmaz ı denemekte fayda var o zaman tereddütüm sadece geç kalmış olmamdı

çok şanslısın doğumda hiç bir sorun yaşamadığına çok sevindim darısı tüm anne adaylarının başına bende 7 aylık hamileyim ilk defa cenk bey e gideceğim inşallah bende memnun kalırım

benım doktorum medıcal de leyla hanım cok da meme nunum ama dogum da fıyat nedır bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…