S
SENACE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SENACE
-
ben kararımı değiştirdim. özel hastanede yapıcam doğumumu bu düşünceye beni sevk eden birçok neden oldu ve sonunda kararımı verdim.
valla bu kadar olur. benim çevrem sağlıkçı dolu olduğu halde bu konuda ortada kaldım desem yeridir. biri diyo zübeyde hanım doğum evi başka birisi ssk şevket yılmaz valla kafayı yiycem. benim için para önemli değil özel hastanede olabilir ama ben özellerdeki cihazların yeterliliğine pek inanamıyorum nedense. şuan bana yakın olan ssk şevket yılmazda karar kılmış durumdayım oranın dr olan jimer kadın doğumdaki cenk aşgali diye bi dr a gittim. şimdilik bir kez gittim. çarşamba günü tahlilleri ssk da yaptırıcam. bu arada jimer dediğim yerde 4-5 dr var hepside farklı hastanelerde kadın doğumcu olurda hastane değiştirirsem heralde hepsi yardımcı olur.
GÜNAYDIN BAYANLAR BEİMDE BİR SORUNUM VAR 3 HAFTA ÖNCE BİR DÜŞÜK OLAYI YAŞADIM ÇOK ÜZÜCÜYDÜ BUNDAN SONRAKİ DOKTOR SEÇİMİ NASIL YAPABİLİRİM ÖNERECEĞİNİZ DOKTOR VARMIDIR DAHA ÖNCEKİ DOKTORUMDA ŞEVKET YILMAZDAYDI
canım sende Bursalıymışsın sevindim. ben gebelik takibimi özel bahar hastanesinde Nagihan Güler le yapıyorum. kendisinden çok memnunum ve güveniyorum. daha önce geçirmiş olduğum dış gebelik takibini ve ameliyatınıda kendisi yapmıştı ve beni çok rahatlatıyordu telkinleriyle. tavsiye edebilirim. ssk ile anlaşmasıda var hastanenin
merhabalar şu an 7 aylık hamileyim ama hala kendşme uygun bir doktor bulamadım şu an zübeyde hanımdoğumevi doktorlarından ziya çetin e görünmekteyim (2.doktorum) ama zübeydede doğum dan sonra refakatçi olayı olmuyormuş buda beni çok korkutuyor şimdi şevket yılmaz hastanesi doktoru cenk aşkalli beye gitmeyi düşünüyorum bana düşüncelerinizle yardım ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?