- 18 Kasım 2014
- 41
- 3
- 13
- 36
- Konu Sahibi sonnenfleck
-
neden tekrar döndü ve niye gitti hatta sen boşlukta olduğun için dönmüşsün dedim saçmala da demişti
peki fotoğraf neden istedi"Evet boşlukta kaldığımdan, nasıl da bildin" diyemeyeceği için "saçmalama" demiş...
Ama kendisi saçmalamış...
Ne koydun la gaffanaa..Anammm Manyahh 
peki fotoğraf neden istedi
Yeni tarzım dikkatini mı çekti guzumNe koydun la gaffanaa..
Konuya yorumum;sevme hakkının %50sini kullanmış sanırım..hakkı bitmiş
ruh halin çok tehlikeli...:)Anammm Manyahh 
yani 4ay sonra niye döndü nye gitti nu anlıyamıyorummmmm işte"Evet boşlukta kaldığımdan, nasıl da bildin" diyemeyeceği için "saçmalama" demiş...
Ama kendisi saçmalamış...
halimde değişik birşey yok aynıydımSenin yeni halini beğenmemiş, kaçarak uzaklaş bundan
İşte gözüne çekici gelmemişsin demek ki o zamanhalimde değişik birşey yok aynıydım
yani 4ay sonra niye döndü nye gitti nu anlıyamıyorummmmm işte
ya insan sevmediğibirine neden 4 ay sonra dönüp resim istemesini öğrenmek neden garipBoşta kalan adam fotoğraf da ister, gözüne, gönlüne hoş gelecek başka şeyler de...
Onun o kafayla fotoğraf istemesi normal, sizin nedenini merak etmeniz garip...
sevmediğini biliyorum ama ısrarla resim istemesi ne demek ben zaten cazip gelmediğimi biliyorum yoksa başta bırakmazdıO zaman daha açık yazayım...
Sevmediği için gitti çünkü seven gidemez.
Size döndüğünü sandığınız zaman sizinle birlikte başka kızlara da yazdı, şansını denedi.
Geri dönüş yapanlardan cazip olanları değerlendirdi, siz elemeyi geçemediniz.
ya insan sevmediğibirine neden 4 ay sonra dönüp resim istemesini öğrenmek neden garip
sevmediğini biliyorum ama ısrarla resim istemesi ne demek ben zaten cazip gelmediğimi biliyorum yoksa başta bırakmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?