- 18 Kasım 2014
- 41
- 3
- 13
- 36
- Konu Sahibi sonnenfleck
-
sıkıldıysa gelmeseydi ben mi gel dedimartık nasıl sıkılıdıysa...
evet çünküüüüüüüüüüüüüüüÇünkü.
Kafanda orman haftası kutlanıyor..Yeni tarzım dikkatini mı çekti guzum
Neden garip biliyor musunuz?
"Sevmediğini biliyorum" dediğiniz bir insanın yaptığına kafa yormak...
Sizi sevmeyen birini bu kadar umursamanız normal değil haliyle...
Yani yedekleri yoklamak dışında bir amacı olmayan bir insanın yaptığında nasıl bir mantık arayabiliyorsunuz, anlamak güç...
evet çünküüüüüüüüüüüüüüüüüÇünkü.
evet çünküüüüüüüüüüüüüüüüü
Bu aralar böyleyim,kafam çok karisikartık nasıl sıkılıdıysa...
ruh halin çok tehlikeli...:)
imzana değinmiyorum bile :)
HahahahKafanda orman haftası kutlanıyor..
İmzaları telden göremiyorum..onda ne yazıyor
Niye fotograf yolladiniz ki...kafasi esmis ayrilmis,daha dogrusu sizden skilmis ayrilmis,bir iki ay kafa dinlemis,belki baskalariyla eglenmistir,dur bakiyim benim eskisi napiyor diye mesaj atmis,son haline gore tekrar iliskiye baslayacakti,kafasinda o vardi demekki..dikkatini ceken bir halinde olmayinca vazgecmis pasa bey,yine siyrilmis aradan iste.
sağolun yaaaaaa aşk diye bir şey den haberiniz varmı sizinNoktasına virgülüne söyleceklerimi söylemişsin benden uzun yaşayacaksın valla:))
Ikimizde saglikla,sevdiklerimizle uzun hayirli ömürler yasayalim insallah canimNoktasına virgülüne söyleceklerimi söylemişsin benden uzun yaşayacaksın valla:))
Var ya da yok. Senin için demiyorum, onun bu yaptığı aşk mı peki?sağolun yaaaaaa aşk diye bir şey den haberiniz varmı sizin
Niye,sevgilinizin size halen asik oldugu icin mi bunlari yaptigini düsünüyorsunuz,sizin ve sevgilinizin ask anlayisi buysa ben anlamiyorum asktan haklisin.sağolun yaaaaaa aşk diye bir şey den haberiniz varmı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?