- Konu Sahibi GeyikliGece
-
Hmmm sen de haklısın. Ben de milliyetçi değilim. Ama bu her yıl binlerce eğitimli rus kadının, karadenizden türk topraklarına girip, bedeni üzerinden para kazandığı gerçeğini değiştiriyor mu?
En az rus (veya farkli milletten fark etmez)Hmmm sen de haklısın. Ben de milliyetçi değilim. Ama bu her yıl binlerce eğitimli rus kadının, karadenizden türk topraklarına girip, bedeni üzerinden para kazandığı gerçeğini değiştiriyor mu?
Uyeye yonelik konu acmak niyetinde olsam uye adini yazar hatta mesajini alintilardim. Bunu sadece bir ornek olarak verdim.
İnanmiyorum resmen normallestirdin bu durumuPeki kafasina silah mi dayiyorlar erkeklerin? Ille de benle yatacaksin mi diyorlar?
Uzgunum iki tarafta mutluysa buna siz engel olamazsiniz. Yok adam evli barkliysa esiniz sevgilisini aldatiyorsa o kendisinim edep ve seref meselesidir.
Evet ben de onu diyorum:) erkek ya da kadını savunmuyorum. Bedenlerini pazarlayan rusların da kendi seçimi, onla olan erkeklerin de kendi seçimi. Kendi edep ve şeref meseleleri. Neden celallendiniz onu anlamadım. Sizin hezeyanınız bu ülkede Rus kadın pazarı olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Buraya kimyagerlik yapmaya gelmiyorlar ki. Kadınlar da erkeklerin bu meylini kullanıyor işte. Neden alındınız onu anlamadım.kadının da erkeğin de kendi seçimi. Siz ''rus kadınları suçlamayın'' deyince hadise düzelmiyor ki. Onların neden ülkeye giriş yaptıkları belli, erkeklerin de neye meylettikleri belli. Tekrar ediyorum; arz talep.Peki kafasina silah mi dayiyorlar erkeklerin? Ille de benle yatacaksin mi diyorlar?
Uzgunum iki tarafta mutluysa buna siz engel olamazsiniz. Yok adam evli barkliysa esiniz sevgilisini aldatiyorsa o kendisinim edep ve seref meselesidir.
Bence o üye bunu kötü niyetli yazmamıştır bana öyle geldi yani
Ayrıca evli erkeklerin, hangi milletten olursa olsun ister rus ister başka bir kadını beğenmesi onun eşinin suçu değil kendisinin karaktersizliğidir
Bir kadın eşi başkasına bakmasın diye değil kendisi için bakımlı olmalı.
Evet haklısınız. Ama karadeniz, marmara da durum daha yoğun:) ben zaten sadece ruslar bedenini paxarlıyor demedim. Türk kadınları da var hem de çok. Ama türk kadını rusya ya beden işçiliği yapmaya gitmiyor. Ya da azerbaycan'a. Ruslar buraya geliyor bu iş için. Onu demek istedim.En az rus (veya farkli milletten fark etmez)
Bedenini pazarlayan turk hatunu dolu ortalik...hic fark yok
boyle bir konu acmaniz yersiz olmus.helsi olmasada genelleme rus kadinlari bir tuhaf.bizim toplumda evli erkekle iliski kotu birsey ama onlar icin evli bekar fark etmiyor.o uye kotu niyyetli yazmamis bence.bu kadar buyutmeye gerek yok aslinda.
Siz nasıl Türk kadınlarını Kezban olarak genelliyorsanız, insanlarında Rus kadınlarını yorumladıgınız sekilde adlandırması gayet normal. Aradaki farka dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?