Peki rusların sizden çektiği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne türk kadınlarını, ne türk erkeklerini savunmuyorum, umurumda da değil. Ama bu ülkede rusların bedenlerini sunduğu bir pazar var. Bu konu sen onu dedin, ben bunu dedim, altı aylık bebeğin var bakımsızsın konusu değil. Sosyolojik bir olay. Neden ruslar bu meşgale için buraya geliyor? Neden kendi ülkelerinde kendi mesleklerini yapamıyor, yeterli para kazanamıyorlar? Neden bizim erkekler cinsellik deyince rus arıyor? Arz talep.

kıskanıyodur muhtemelen ben çok güzel bulurum rus kadınlarını, ee azıcık da kıskanırım tabi ki. erkek olsam rus peşinde koşmam kadar doğal bir şey olamazdı

Ben konuyu bilmiyorum ama Rus kadinlarinin da fazla abartildigini düşünüyorum.
Tabi bu konudaki yargilarim senenin 1 haftasi tatilde denk geldigimiz gunlerle alakali yoksa genelini bilemem.
Cok kucuk yaslarda oldukca gosterisli fizikleri var evet. 16 yasinda cocugun oldukca oturmus fiziksel hatlari var. Ama 25inden fazlasi bastan asagi selulit ve ciddi göbek.belki bira vs de etkiliyordur. Bem pek gormedim yasi 35-40 civari olup da tas gibi gorunenini. Genc yaslarda butun irklar güzel bence :)) aman neyse niye boyle bir açıklama yaptiysam.
Haklisiniz ve cok guzel ifade etmissiniz bence

Hmmm sen de haklısın. Ben de milliyetçi değilim. Ama bu her yıl binlerce eğitimli rus kadının, karadenizden türk topraklarına girip, bedeni üzerinden para kazandığı gerçeğini değiştiriyor mu?

Peki kafasina silah mi dayiyorlar erkeklerin? Ille de benle yatacaksin mi diyorlar?
Uzgunum iki tarafta mutluysa buna siz engel olamazsiniz. Yok adam evli barkliysa esiniz sevgilisini aldatiyorsa o kendisinim edep ve seref meselesidir.

Hmmm sen de haklısın. Ben de milliyetçi değilim. Ama bu her yıl binlerce eğitimli rus kadının, karadenizden türk topraklarına girip, bedeni üzerinden para kazandığı gerçeğini değiştiriyor mu?
En az rus (veya farkli milletten fark etmez)
Bedenini pazarlayan turk hatunu dolu ortalik...hic fark yok

Peki kafasina silah mi dayiyorlar erkeklerin? Ille de benle yatacaksin mi diyorlar?
Uzgunum iki tarafta mutluysa buna siz engel olamazsiniz. Yok adam evli barkliysa esiniz sevgilisini aldatiyorsa o kendisinim edep ve seref meselesidir.
İnanmiyorum resmen normallestirdin bu durumu

Bir çok rus arkadaşım bu konudan çok üzgündü.
Çünkü erkekler onları fahişe gibi görüyor. Üstüne kandırıyor, yatmak için her türlü şaklabanlığı yapıyor.
Tabi ruslar bunu bilmiyor bu kültüre alışkın değiller. Şok oluyorlar. Hepsi fahişe muamelesi görmekten, kandırılmaktan çok mutsuz. Hatta ülkelerinde bu konuyla ilgili sivil toplum kuruluşları bile var. Kamu spotları var.

Evet ben de onu diyorum:) erkek ya da kadını savunmuyorum. Bedenlerini pazarlayan rusların da kendi seçimi, onla olan erkeklerin de kendi seçimi. Kendi edep ve şeref meseleleri. Neden celallendiniz onu anlamadım. Sizin hezeyanınız bu ülkede Rus kadın pazarı olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Buraya kimyagerlik yapmaya gelmiyorlar ki. Kadınlar da erkeklerin bu meylini kullanıyor işte. Neden alındınız onu anlamadım.kadının da erkeğin de kendi seçimi. Siz ''rus kadınları suçlamayın'' deyince hadise düzelmiyor ki. Onların neden ülkeye giriş yaptıkları belli, erkeklerin de neye meylettikleri belli. Tekrar ediyorum; arz talep.

Nasil yani o yakistirmanin iyi niyetlisi de mi oluyor? O zaman ben size iyi niyetlisinden bir tane...

Konuyu bilmiyorum. Sadece şunu soylemek istiyorum. Kıskançlık dısinda değerlendirdiğimizde de Rusların bedenlerini sattığı gerçeği var. Oyle tek tuk degil baya normal is gibi goruyorlar. Doktor bile gidip eskortluk yapıyor. Haliyle azinliklarin arada kaynamasi normal. Rus olup da iffetli kalabilmisleri tebrik ederim buradan.
Sadece Turkiye de değil diğer batılı adamlarda da aynı yaklaşim var. Rus kadin pazari oldukca fazla olmasaydı insanlarda bu tür düşünceler yer etmezdi. Bu imajınızı düzeltmek sizin elinizde. Bence kendi milletinizin genclerine seslenirseniz daha iyi olur.

En az rus (veya farkli milletten fark etmez)
Bedenini pazarlayan turk hatunu dolu ortalik...hic fark yok
Evet haklısınız. Ama karadeniz, marmara da durum daha yoğun:) ben zaten sadece ruslar bedenini paxarlıyor demedim. Türk kadınları da var hem de çok. Ama türk kadını rusya ya beden işçiliği yapmaya gitmiyor. Ya da azerbaycan'a. Ruslar buraya geliyor bu iş için. Onu demek istedim.

bence kezbanlık da hiç hoş benzetme olmamış
adı kezban olanlar utanacak artık bu deyişten
hayır kalp kırmayayım diye demiyorum deyip giydirmişsiniz ki..
rus kadınları şöyledir böyledir mevzusu tamam katılıyorum dibine kadar ırkçılık ben de sevmem
ama yazınızda da inceden aşağılama var hoşlanmadım..

Bana sana hak verdim. Gercekdende rezaletin dibi.

Türk olmama rahmen bazi türk bayanlarinin fesat ve kiskancliklarina dayanamiyorum.

Ben almanyada yaşadığım icin turkiyede rus kadinlarina ne gözle bakıldığını bilmiyorum.
Almanyada cogu türk kadinlari almanlari (genelde norvec ve isvecde dahil) yerin dibine sokarlar.
Ne sari ciyanliklari kalir nede yilan yözlülükleri...
Kiskanclikdan başka birşey degil. Kendileri sarışın olmak icin kavunici olmaya riske alip göze lens takiyolar ama.

Yabanci kadinlar hele türk erkeginle evlenince zaten o... damgasini yiyor. Aslinda yine fesatlik. Yine kıskançlığın dibi. Neymiş... onlar ucuz kadınmış adam onunla yatip kalkip işini görecekmiş. Yahu... adam evlenmiş, düğün yapmış, alman karisina kina geçesi yapmış... 400 bin euro verip ev almış... bizim fesatlar hâlâ dirdir peşinde.

Demek istediğim... bu sadece size karşı olan bir tepki değil konu sahibi. Eziklikle alakali.

Ben mesela esmer, kara gözlü kisa boylu kum saati fiziğinde bir tipim. Türkler icin standartim. Kanadada veya norveç de bana afet... miss univers muamelesi yapiliyor. Oranin hanimlarida benim hakkinda aynisini düşünüyor.

Takilmayin böyle sacma insanlara ve sacma insanlara.

boyle bir konu acmaniz yersiz olmus.helsi olmasada genelleme rus kadinlari bir tuhaf.bizim toplumda evli erkekle iliski kotu birsey ama onlar icin evli bekar fark etmiyor.o uye kotu niyyetli yazmamis bence.bu kadar buyutmeye gerek yok aslinda.

Bakin ciddi soruyorum benim o uyeyle bir derdim yok adi neydi bilmiyorum bile. Turkceme guvenirim ama bilmiyor olabilirim. Bu kelimenin iyi bir anlami da mi var? Bir cok kisi kotu niyetli yazmamistir diyor. Benim anadilim degil sonucta. Bilmiyor olabilirim

Siz nasıl Türk kadınlarını Kezban olarak genelliyorsanız, insanlarında Rus kadınlarını yorumladıgınız sekilde adlandırması gayet normal. Aradaki farka dikkat etmek lazım.

Tekrar okumanizi rica edecegim. Turk kadinlari kezbandir yazmis miyim? Ne haddime boyle demek mi yazmisim? Kezbanin da ne oldugunu tam bilmem. Sozluk anlami "yalanci"
Hic bir dil kitabinda gecmiyor benim yararlandigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…