Peki rusların sizden çektiği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O tip kadınların kocişleri çok masum ama dışarda ki her dişi tehlikedir. Kocişleri melektir, masumdur, gözleri karılarından başkasını görmez amaaaaa diğer kadınlar yok mu diğer kadınlar, ahhh o kadınlar işte o kadınların aklı fikri bu kadınların masum kocişlerinin üzerindedir. Haliyle rus olmuş, alman olmuş vs. olmuş farketmez. Mühim olan dişi olmaları.
Kocişlerine tapan kadınlar bunlar. Adam her haltı yer ama diğer kadınlar yaptırdığı için kocisleri masum diğer kadınlar suçludur.
Siz takmayın böyle şeyleri kafanız. Ağzı olan konuşuyor işte.
Ayrıca ben rus kadınlarına ba-yı-lı-rım. Çok hoşturlar.

Valla bu yazınızla aynı şeyi siz yaptınız. Biz bakımlıyız da Rus kadını saçını taramadan duramaz da Türk kadınları bir saçını bile tarayamıyorsa bakımlı olamıyorsa kocaları da Ruslara bakıyorsa Ruslar ne yapsınmış Türk kadını da bakımlı oluverseymişmiş. Kusura bakmayın ama anne olmadığınızı farz ediyorum bende değilim ama çevremde görüyorum çocuğu kolik olan durmayan gece boyu ağlayan uyuyamadığı için gözünün altında halkalar oluşan evet banyo yapmaya bile giremeyen kadınlarımız var ve eşler sırf kadın kendini saldı saçını tarayamıyor diye gidip Rus kadınlara bakacak öyle mi? bir kadın hemcinsini ancak bu kadar aşağılayabilir empati yapın biraz.

Türk kadını hem kendine bakmıyor, hem kendine bakan Rus kadınlarını kıskanıyor bak seen. Tamam o üyenin dediği de yanlış ama genelleme yapmak ne kadar doğru? Ayrıca evet Rusya'dan gelen kadınlar Türk erkeklerini gayette çekici buluyor ve evli olup olmamaları umurlarında bile olmuyor. Evet bakımlılar çünkü hayat standartları daha yüksek ve eğlenmeye vakitleri var. Ve ne yazık ki erkeklerimiz maymun iştahlı. Benim bir arkadaşımın bu yüzden yuvası yıkıldı. Buna ne buyurursunuz. Ama be genelleme yapmam siz de yapmayın.

Hmmm sen de haklısın. Ben de milliyetçi değilim. Ama bu her yıl binlerce eğitimli rus kadının, karadenizden türk topraklarına girip, bedeni üzerinden para kazandığı gerçeğini değiştiriyor mu?
arz talep meselesi. ahlak bekçisi çok ama ahlaklı pek bulunmuyor :) iş yapamasalar gelmezler değil mi ?

GeyikliGece oncelikle tebrik ediyorum seni ciddi olarak yazim dilin cok iyi, bu kadar iyi turkce yazan bir yabanciya ilk defa denk geliyorum. Ikinci olarak bosver takma kafana, her irkcinin lafina takilarak ilerlersek yazik olur hepimize. Uzulme de, salla gitsin.

Tekrar okumanizi rica edecegim. Turk kadinlari kezbandir yazmis miyim? Ne haddime boyle demek mi yazmisim? Kezbanin da ne oldugunu tam bilmem. Sozluk anlami "yalanci"
Hic bir dil kitabinda gecmiyor benim yararlandigim

Size birşey sormak istiyorum.
Rusya'dan ülkemize gelen üniversite okumuş meslek sahibi olmuş Rus kadınları neden bu işe yöneliyorlar?
Rusya'da kazancları mı düşük ya da egitim şartları cok kolay, herkes istedigi meslegi edinebiliyor mu?

+1

rusların mı hayat standardı yüksek? çoğu fakirlikle mücadele ediyor. bakım rusların içinde var, küçükten öyle görüyorlar. evleri çok düzgün değildir mesela bakarsanız ama kıyafete makyaj malzemelerine çok para yatırırlar. bizde de tam tersi olduğunu düşünüyorum. hepimiz çılgınlar gibi ev eşya alıp, pembik evlerimizi temizleyip sonra yoruldum diyip devriliyoruz. ikisi de uç nokta tabi ortayı bulmak lazım.

ustune aliasaydin sende.sana demediki ama ruslarin geneli oyle yani

ruslarla ilgili bu görüş sadece türklere özgü değil.
haberiniz var mı?

tüm dünyada böyle bu durum.

amerikalılar da rus kadınını görünce akıllarına yatak geliyor. amerika'da yaşayan arkadaşımın dediği bu. hatta onunla aynı yerde çalışan rus kızını her erkeğin yatağa atmaya çalıştığını ve kızın da çok kişiyle yattığını söyledi.

zaten filmlerde dizilerde dahi bunun yansımalarını görüyoruz. siz neden üstünüze alınıyorsunuz ki?
genel olarak böyle biliniyorsanız, kötü ününüz varsa insanların bir bildiği var demektir.
istisnalar kaideyi bozmaz. sizi gücendirecek bir mevzu yok. kişisel algılamayın olayı.

sadece diğer milletlerin kadınlarına göre çok daha rahat rus kadını. bu da o kadınların seçimi. bizi hiç ilgilendirmez.

aldatma mevzusuna gelirsek de adamın şerefsizliğidir. o ayrı konu.

Isinize gelince catir catir turkce biliyosunuz isinize gelince kezban yalanci demek degil mi ben anlamini bilmiyorum. Bu biraz cakallik oluyo bakin bakalim sozlugunuze cakallik ne demekmis?? Siz gayet neyin ne oldugunu biliyosunuz biz de biliyoruz. Ruslara biz iftira atiyor haklarinda kotu dusunuyo degiliz. Ama boyle bir gercek var patir patir bu isi yapmak icin geliyolar turkiyeye bu artik on yargiyi asmis vaziyette. Ortada iki uc kisi yok resmen bir irk bu isle anilir hale geldiyse bu bizim sucumuz degil

Kezbanlık lafını konu sahibi uydurmadı ki, yıllardır Türk toplumunun dilinde olan bir laf. Burada bile hemen hemen her konuda bu lafı söyleyen onlarca bayan var.
Sanki kezbanlık lafını konu sahibi uydurmuş gibi konuşmayın. Ayrıca konu sahibi bir örnekleme yapmış. Ben böyle desem kırılmaz mısınız demiş.
Konu sahibini yerden göğe kadar haklı buluyorum.
Ayrıca beden pazarlama mevzusuna gelince. Beden pazarlamanın maalesef ırkı yoktur. Rus kadınları buradan vurmaya çalışanın gene kadınlar olması o kadar acı ki.

.

Konumu keske okusaydiniz belki ne amacla yazdigimi anlardiniz. Cocugum var konumda da yazdim ve benim cocugumda kolikti. Heramora isimli uye ile ayni gun dogum yapmistim kolik konusunu acti diye ben acmadim hatta. Dus ve sac taramak 10 dakika. Babasi bakarken ben gayet yikanabildim kuafore de gittim gezmeye de. Bebege sadece anne bakabilir diye bir sey yok, takdir edersiniz. Bakiciya gucu yetmezse de babasi bostan korkulugu niyetine durmuyordur herhalde.
Hepiniz oylesiniz de demedim. Burda konu aciliyor diye basladim konu acanlara tavsiye niteliginde yazdim.

Tekrar okumanizi rica edecegim. Turk kadinlari kezbandir yazmis miyim? Ne haddime boyle demek mi yazmisim? Kezbanin da ne oldugunu tam bilmem. Sozluk anlami "yalanci"
Hic bir dil kitabinda gecmiyor benim yararlandigim
Boyunuzu sporla uzatıp sporla zayıflayabilirsiniz demen bile küstahlık.
Kezban demene gerek kalmamış ki zaten.
Ben de Bulgar asıllı Türk'üm ama fiziğim de gayet güzel ne alaka şimdi?

Ayrıca Rus'ların sizden çektiği ne demişsin ya, kafana silah dayamadık gel ülkemize diye. Madem bizden çok şikayetçisin git ülkende rahat rahat yaşa

Herkes ayni kefeye konmaz ancak etrafimda o kadar ornek var ki esi varken ayni zamanda rus metresi olan ve para icin bunu kabul eden..Ama metresligin irki olmaz tabi ki..Yani pislik erkekler madem para veriyoruz bari farkli olsun diye rus hanimlarin pesinde rus hanimlarda evli oldugunu bile bile para yuzunden adamin pesinde. Misal tatil yerinde bile bilerek ve isteyerek flortoz davranan rus hanimlar dolu. Ama bu ornekler munferit genelleme yapamayiz elbette.

Kezban Turk kadini yok mu? Coooook..zaten onlarida oyle fisliyorlar... Gerek yok genellemelerle ego tatmini yapmaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…