- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi GeyikliGece
-
arz talep meselesi. ahlak bekçisi çok ama ahlaklı pek bulunmuyor :) iş yapamasalar gelmezler değil mi ?Hmmm sen de haklısın. Ben de milliyetçi değilim. Ama bu her yıl binlerce eğitimli rus kadının, karadenizden türk topraklarına girip, bedeni üzerinden para kazandığı gerçeğini değiştiriyor mu?
Aynen öyle. Alan razı veren razı. ''Kadınlarımıza böyle demeyin bu çok ayıp'' demeye lüzum yok. Ülkeye neden geldikleri belli.arz talep meselesi. ahlak bekçisi çok ama ahlaklı pek bulunmuyor :) iş yapamasalar gelmezler değil mi ?
Tekrar okumanizi rica edecegim. Turk kadinlari kezbandir yazmis miyim? Ne haddime boyle demek mi yazmisim? Kezbanin da ne oldugunu tam bilmem. Sozluk anlami "yalanci"
Hic bir dil kitabinda gecmiyor benim yararlandigim
+1Valla bu yazınızla aynı şeyi siz yaptınız. Biz bakımlıyız da Rus kadını saçını taramadan duramaz da Türk kadınları bir saçını bile tarayamıyorsa bakımlı olamıyorsa kocaları da Ruslara bakıyorsa Ruslar ne yapsınmış Türk kadını da bakımlı oluverseymişmiş. Kusura bakmayın ama anne olmadığınızı farz ediyorum bende değilim ama çevremde görüyorum çocuğu kolik olan durmayan gece boyu ağlayan uyuyamadığı için gözünün altında halkalar oluşan evet banyo yapmaya bile giremeyen kadınlarımız var ve eşler sırf kadın kendini saldı saçını tarayamıyor diye gidip Rus kadınlara bakacak öyle mi? bir kadın hemcinsini ancak bu kadar aşağılayabilir empati yapın biraz.
Türk kadını hem kendine bakmıyor, hem kendine bakan Rus kadınlarını kıskanıyor bak seen. Tamam o üyenin dediği de yanlış ama genelleme yapmak ne kadar doğru? Ayrıca evet Rusya'dan gelen kadınlar Türk erkeklerini gayette çekici buluyor ve evli olup olmamaları umurlarında bile olmuyor. Evet bakımlılar çünkü hayat standartları daha yüksek ve eğlenmeye vakitleri var. Ve ne yazık ki erkeklerimiz maymun iştahlı. Benim bir arkadaşımın bu yüzden yuvası yıkıldı. Buna ne buyurursunuz. Ama be genelleme yapmam siz de yapmayın.
Valla bu yazınızla aynı şeyi siz yaptınız. Biz bakımlıyız da Rus kadını saçını taramadan duramaz da Türk kadınları bir saçını bile tarayamıyorsa bakımlı olamıyorsa kocaları da Ruslara bakıyorsa Ruslar ne yapsınmış Türk kadını da bakımlı oluverseymişmiş. Kusura bakmayın ama anne olmadığınızı farz ediyorum bende değilim ama çevremde görüyorum çocuğu kolik olan durmayan gece boyu ağlayan uyuyamadığı için gözünün altında halkalar oluşan evet banyo yapmaya bile giremeyen kadınlarımız var ve eşler sırf kadın kendini saldı saçını tarayamıyor diye gidip Rus kadınlara bakacak öyle mi? bir kadın hemcinsini ancak bu kadar aşağılayabilir empati yapın biraz.
Türk kadını hem kendine bakmıyor, hem kendine bakan Rus kadınlarını kıskanıyor bak seen. Tamam o üyenin dediği de yanlış ama genelleme yapmak ne kadar doğru? Ayrıca evet Rusya'dan gelen kadınlar Türk erkeklerini gayette çekici buluyor ve evli olup olmamaları umurlarında bile olmuyor. Evet bakımlılar çünkü hayat standartları daha yüksek ve eğlenmeye vakitleri var. Ve ne yazık ki erkeklerimiz maymun iştahlı. Benim bir arkadaşımın bu yüzden yuvası yıkıldı. Buna ne buyurursunuz. Ama be genelleme yapmam siz de yapmayın.
ustune aliasaydin sende.sana demediki ama ruslarin geneli oyle yaniBakin ciddi soruyorum benim o uyeyle bir derdim yok adi neydi bilmiyorum bile. Turkceme guvenirim ama bilmiyor olabilirim. Bu kelimenin iyi bir anlami da mi var? Bir cok kisi kotu niyetli yazmamistir diyor. Benim anadilim degil sonucta. Bilmiyor olabilirim
Kezbanlık lafını konu sahibi uydurmadı ki, yıllardır Türk toplumunun dilinde olan bir laf. Burada bile hemen hemen her konuda bu lafı söyleyen onlarca bayan var.bence kezbanlık da hiç hoş benzetme olmamış
adı kezban olanlar utanacak artık bu deyişten
hayır kalp kırmayayım diye demiyorum deyip giydirmişsiniz ki..
rus kadınları şöyledir böyledir mevzusu tamam katılıyorum dibine kadar ırkçılık ben de sevmem
ama yazınızda da inceden aşağılama var hoşlanmadım..
Nasil yani o yakistirmanin iyi niyetlisi de mi oluyor? O zaman ben size iyi niyetlisinden bir tane...
sen haddini asdin bence o da ne oyleNasil yani o yakistirmanin iyi niyetlisi de mi oluyor? O zaman ben size iyi niyetlisinden bir tane...
.Valla bu yazınızla aynı şeyi siz yaptınız. Biz bakımlıyız da Rus kadını saçını taramadan duramaz da Türk kadınları bir saçını bile tarayamıyorsa bakımlı olamıyorsa kocaları da Ruslara bakıyorsa Ruslar ne yapsınmış Türk kadını da bakımlı oluverseymişmiş. Kusura bakmayın ama anne olmadığınızı farz ediyorum bende değilim ama çevremde görüyorum çocuğu kolik olan durmayan gece boyu ağlayan uyuyamadığı için gözünün altında halkalar oluşan evet banyo yapmaya bile giremeyen kadınlarımız var ve eşler sırf kadın kendini saldı saçını tarayamıyor diye gidip Rus kadınlara bakacak öyle mi? bir kadın hemcinsini ancak bu kadar aşağılayabilir empati yapın biraz.
Boyunuzu sporla uzatıp sporla zayıflayabilirsiniz demen bile küstahlık.Tekrar okumanizi rica edecegim. Turk kadinlari kezbandir yazmis miyim? Ne haddime boyle demek mi yazmisim? Kezbanin da ne oldugunu tam bilmem. Sozluk anlami "yalanci"
Hic bir dil kitabinda gecmiyor benim yararlandigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?