- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi GeyikliGece
-
Evet haklısınız. Ama karadeniz, marmara da durum daha yoğun:) ben zaten sadece ruslar bedenini paxarlıyor demedim. Türk kadınları da var hem de çok. Ama türk kadını rusya ya beden işçiliği yapmaya gitmiyor. Ya da azerbaycan'a. Ruslar buraya geliyor bu iş için. Onu demek istedim.
Cok merak ettim cidden,.
Konumu keske okusaydiniz belki ne amacla yazdigimi anlardiniz. Cocugum var konumda da yazdim ve benim cocugumda kolikti. Heramora isimli uye ile ayni gun dogum yapmistim kolik konusunu acti diye ben acmadim hatta. Dus ve sac taramak 10 dakika. Babasi bakarken ben gayet yikanabildim kuafore de gittim gezmeye de. Bebege sadece anne bakabilir diye bir sey yok, takdir edersiniz. Bakiciya gucu yetmezse de babasi bostan korkulugu niyetine durmuyordur herhalde.
Hepiniz oylesiniz de demedim. Burda konu aciliyor diye basladim konu acanlara tavsiye niteliginde yazdim.
Koca bir halka bedeninizi pazarliyorsunuz ne demek ya; hic mi cekinmiyorsunuz bunu soylerken. Bunu bu kadar rahat soylerken avrupalilar neden bize terorist, barbar, sosyal yardimdan yiyen, kaba vs diyor diye niye yakiniyorsunuz. Milyonlarca insan var Rusya'da, ve iki uc tane fuhus yapan gordunuz diye koca bir grup insani nasil genelliyorsunuz. Adi cikan rus kadinini dusuneceginize ve sorgulayacaginiza, adi cikan turk erkegini dusunun, rezalet bir unu var yurtdisinda.
Sen de Turk kadinini bakimsiz diye kezban ettin bu yazinda.. Simdi nolcak bi iki oyle kadin var diye tum irki zan altina almadin mi ?
Bu da benim zoruma gitti demekki yabancilar bizi begenmiyormus kocalarin begenmemesini de hakli buluyormus.( siz de guzel olun erkekler boyu uzun ince sarisin diye tabirledigin Ruslara gitmesin mi diyorsun ? )
ruslarla ilgili bu görüş sadece türklere özgü değil.
haberiniz var mı?
tüm dünyada böyle bu durum.
amerikalılar da rus kadınını görünce akıllarına yatak geliyor. amerika'da yaşayan arkadaşımın dediği bu. hatta onunla aynı yerde çalışan rus kızını her erkeğin yatağa atmaya çalıştığını ve kızın da çok kişiyle yattığını söyledi.
zaten filmlerde dizilerde dahi bunun yansımalarını görüyoruz. siz neden üstünüze alınıyorsunuz ki?
genel olarak böyle biliniyorsanız, kötü ününüz varsa insanların bir bildiği var demektir.
istisnalar kaideyi bozmaz. sizi gücendirecek bir mevzu yok. kişisel algılamayın olayı.
sadece diğer milletlerin kadınlarına göre çok daha rahat rus kadını. bu da o kadınların seçimi. bizi hiç ilgilendirmez.
aldatma mevzusuna gelirsek de adamın şerefsizliğidir. o ayrı konu.
Iste bunlar "Olga Turk erkeklerine bayiliyor" mansetlerinin kafasi hep.. o mansetler yuzunden yikanma nedir bilmeyen yurdum erkekleri kendilerini bir halt sanmadilar mi? Cik sokaga simdi resmen insan kokuyor her yer ama sor, Olga onlara asikneyse yurtdisina cikinca havalari hop diye sonuyor o iyi bir sey en azindan :)
Alakayi nasil kordunuz hanim efendi.
Size türkler hakkinda mevcut olan ön yargilari ve bizim türkiye dışında çektiğimiz muameleyi sunmak isterim:
1. Geri kafali olmak, yobaz olmak ( basma etekle başında yaşmak, parisde gezinen türk kadinlari mesela)
2. Okumamış olmak ( çoğu avrupada yaşayan türkler ilkokul terk)
3. Kültürle uzakdan yakinda alakasiz olmak ( 40 senedir burda yaşayan ve başkenti bilmeyen türk dolu, sanat ve musikden konuşmuyorum. Bu konuya girmek istemiyorum. Cogu türk insani pavarotti kim bilmez ( almanyada))
4. Agresif olmamiz ( cogu türk genci sabikali)
5. Hilekar olmamiz ( cogu kacak çalışıp devletden para kapıp trde ev yaptirma derdinde ) bazilari nikah bile kiymiyor. Devletden para kapip dogurdu cocugun babasinin kim oldugunu bilmedigini söyleyip nafaka almak türklerin en güzel huyu burda....
Devam ederdim ama anladiniz galiba. Şimdi avrupada bu imaj var diye biz türkler gercekden böyleminiz????
Size birşey sormak istiyorum.
Rusya'dan ülkemize gelen üniversite okumuş meslek sahibi olmuş Rus kadınları neden bu işe yöneliyorlar?
Rusya'da kazancları mı düşük ya da egitim şartları cok kolay, herkes istedigi meslegi edinebiliyor mu?
ustune aliasaydin sende.sana demediki ama ruslarin geneli oyle yani
sen haddini asdin bence o da ne oyle
Konu başlığına istinaden soruyorum.
Rus kadınlar türk hanımefendilerinden ne çekiyor?biz napıyoruz bu kadınlara?
Benim şahsen bi zararım olmadı kendilerine. Konu çok saçma yersiz.
Cok merak ettim cidden,
Bir Turkle mi evlisiniz ?
Türkçen benden güzel valla Kezban yalancı mi demekmiş ilk kez duyuyorum
En acısı da ne biliyor musunuz? Bunu söyleyenlerin kadın olmaları. Hala ısrarla bedenini pazarlayanlar yaftasını yapıştırıp duruyorlar. O bedene sahip olmak için kuduran erkekleri hala görmezden geliyorlar. Kocamerkezci yaklaşımdan hala vazgeçemedik.Koca bir halka bedeninizi pazarliyorsunuz ne demek ya; hic mi cekinmiyorsunuz bunu soylerken. Bunu bu kadar rahat soylerken avrupalilar neden bize terorist, barbar, sosyal yardimdan yiyen, kaba vs diyor diye niye yakiniyorsunuz. Milyonlarca insan var Rusya'da, ve iki uc tane fuhus yapan gordunuz diye koca bir grup insani nasil genelliyorsunuz. Adi cikan rus kadinini dusuneceginize ve sorgulayacaginiza, adi cikan turk erkegini dusunun, rezalet bir unu var yurtdisinda.
Valla benim bildigim erkekler tarafindan roflesi 5 cm uzamis manikursuz tirnakta yarisi cikmis kirmizi ojeli, siyah noktali cilt uzerine fondoteni basip,uzerine hava 1500 dolananlara yapilan bir benzetmeydi ama bilemedimTürkçen benden güzel valla Kezban yalancı mi demekmiş ilk kez duyuyorum
Rusyada hic yasamadim. Dogru cevap verebilecegimi sanmiyorum.
Kotu niyetli degildir dedi. Ben de iyisi de oluyorsa birine iyi niyette bulundum. Bu sizi niye rahatsiz etti de bu kadar uslupsuzlastiniz?
Konumda hic turk kadinlarindan ne cekiyoruz demedim. Bize turlu turlu asagilama ve hakarette bulunanlara seslendim.
Evet
Ben google dan baktim. Boyle cikiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?