Peki rusların sizden çektiği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koca bir halka bedeninizi pazarliyorsunuz ne demek ya; hic mi cekinmiyorsunuz bunu soylerken. Bunu bu kadar rahat soylerken avrupalilar neden bize terorist, barbar, sosyal yardimdan yiyen, kaba vs diyor diye niye yakiniyorsunuz. Milyonlarca insan var Rusya'da, ve iki uc tane fuhus yapan gordunuz diye koca bir grup insani nasil genelliyorsunuz. Adi cikan rus kadinini dusuneceginize ve sorgulayacaginiza, adi cikan turk erkegini dusunun, rezalet bir unu var yurtdisinda.

Aslında ayrıntı burada...
sizin bakış açınıza göre de tamam Rus kadını geliyor ama adam da bakmasın
Ki ben burada sucun büyük kısmını adamda bulurum zaten...
Ama Türk kadını kendine bakmadığı için rus kadın güzellemesi yapıp Türk kadınını suçlamak doğru değil.

Bir de siz de kendinize bakın bize benzeyin demişsiniz,
Bende Slav ırkını çok güzel buluyorum çünkü farklı. Ve sıradan bir Türk kadını o hale müdahelelerle gelemez. Sarı boya, zayıflık ve spor ile bitmiyor yani... bir kere boy ortalaması farklı, kemik yapısı farklı, bacak boyu farklı, ten rengi farklı... o yüzden madem öyle siz de bizim gibi olun falan demek anlamsız. Herkesin güzelliği kendine :)

Cok merak ettim cidden,
Bir Turkle mi evlisiniz ?

Iste bunlar "Olga Turk erkeklerine bayiliyor" mansetlerinin kafasi hep.. o mansetler yuzunden yikanma nedir bilmeyen yurdum erkekleri kendilerini bir halt sanmadilar mi? Cik sokaga simdi resmen insan kokuyor her yer ama sor, Olga onlara asik neyse yurtdisina cikinca havalari hop diye sonuyor o iyi bir sey en azindan :)

+1

Alakayi nasil kordunuz hanim efendi.

Size türkler hakkinda mevcut olan ön yargilari ve bizim türkiye dışında çektiğimiz muameleyi sunmak isterim:

1. Geri kafali olmak, yobaz olmak ( basma etekle başında yaşmak, parisde gezinen türk kadinlari mesela)
2. Okumamış olmak ( çoğu avrupada yaşayan türkler ilkokul terk)
3. Kültürle uzakdan yakinda alakasiz olmak ( 40 senedir burda yaşayan ve başkenti bilmeyen türk dolu, sanat ve musikden konuşmuyorum. Bu konuya girmek istemiyorum. Cogu türk insani pavarotti kim bilmez ( almanyada))
4. Agresif olmamiz ( cogu türk genci sabikali)
5. Hilekar olmamiz ( cogu kacak çalışıp devletden para kapıp trde ev yaptirma derdinde ) bazilari nikah bile kiymiyor. Devletden para kapip dogurdu cocugun babasinin kim oldugunu bilmedigini söyleyip nafaka almak türklerin en güzel huyu burda....

Devam ederdim ama anladiniz galiba. Şimdi avrupada bu imaj var diye biz türkler gercekden böyleminiz????

Hahahahaha:))))) office ciddi kokuyor otobusler, metrobusler :S oturup aglayasim geliyor ve cogunlukla erkekler kokuyor ya, oda spreyi sikasim geliyor ustlerineSu metroseksuellik ulkeye bir gelemedi gitti, ama yavas yavas gelecek. Henuz kentli bir toplum degiliz ondan koy hayatindaki gibi haftada bir yikaniyor insanlarin cogu, en fazla haftada ikidir cogu bu da bize koku olarak donuyor:)

Yalniz ingilizler belgesel yapmisti " Bir garsonla evlendim diye" , kendilerinden 20, 30 yas buyuk ingiliz kadinlara yazan aralarinda turklerinde oldugu garson erkekler:)))) aha linkide vereyim izle:)

Aslında küçük gruplar yüzünden bütün ırka mal edilen konuşmalar yapıyoruz su an. Hayır biz Türkler öyle değiliz.
Ama Türk kadınlarının bir çoğu da rus kadınlara çektirmiyor mesela açılan konuya istinaden...
Yada Rus kadınlarının da hepsi fahişelik yapmıyor.
Yada Türk kadınlarının da hepsi bakımsız değil...
Konu bir ırkın içindeki bir gruptan yola çıkınca ister istemez buralara varıyor.

Rusyada hic yasamadim. Dogru cevap verebilecegimi sanmiyorum.

ustune aliasaydin sende.sana demediki ama ruslarin geneli oyle yani

sen haddini asdin bence o da ne oyle

Kotu niyetli degildir dedi. Ben de iyisi de oluyorsa birine iyi niyette bulundum. Bu sizi niye rahatsiz etti de bu kadar uslupsuzlastiniz?

Konu başlığına istinaden soruyorum.
Rus kadınlar türk hanımefendilerinden ne çekiyor? biz napıyoruz bu kadınlara?
Benim şahsen bi zararım olmadı kendilerine. Konu çok saçma yersiz.

Konumda hic turk kadinlarindan ne cekiyoruz demedim. Bize turlu turlu asagilama ve hakarette bulunanlara seslendim.

Cok merak ettim cidden,
Bir Turkle mi evlisiniz ?

Evet

Türkçen benden güzel valla Kezban yalancı mi demekmiş ilk kez duyuyorum

Ben google dan baktim. Boyle cikiyoru

En acısı da ne biliyor musunuz? Bunu söyleyenlerin kadın olmaları. Hala ısrarla bedenini pazarlayanlar yaftasını yapıştırıp duruyorlar. O bedene sahip olmak için kuduran erkekleri hala görmezden geliyorlar. Kocamerkezci yaklaşımdan hala vazgeçemedik.

Türkçen benden güzel valla Kezban yalancı mi demekmiş ilk kez duyuyorum
Valla benim bildigim erkekler tarafindan roflesi 5 cm uzamis manikursuz tirnakta yarisi cikmis kirmizi ojeli, siyah noktali cilt uzerine fondoteni basip,uzerine hava 1500 dolananlara yapilan bir benzetmeydi ama bilemedim
Sanirim Sair burada dioki sizde kezban olmayinki bizi begenmesinler oradaki kezbani anlamadim ben benzetmemi yapmis araya kizginliktan bir ignemi sokusturmus topyekun genelleme mi?

Yani sen nedir bu türk kadınlarının kezbanligi derken yalancı mi demek istedin, konu bakım güzellik vs iken üstelik

Saf mı sence buradaki kadınlar

Nedir bu 'Türk kadınlarının kezbanlığı desem olur mu?' demek, zaten Türk kadınları hakkında böyle düşündüğünüzü gösterir.

Ayrıca milletin doğumdan 6 ay sonra saç bakımını yapmamasından sana ne?
Buraya Kezban olmayın, kendinize bakın demeye mi geldin yoksa sizlere kötü gözle bakılmasından duyduğun rahatsızlığı paylaşmaya mı geldin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…