• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki şimdi ne olacak ?

Şu şekilde oldu. Ben kucağına yatarken ortamda kimse yoktu. Ve tam olarak yatmıyordum. Dediğinizde de son derece haklısınız. Çok teşekkür ederim ince düşündüğünüz için.
Ve erkek arkadaşımla dışarıda geçirecektik.Sonra yalnız kalmasınlar diye onlara da teklif etmiştim. Bakalım düşünelim dediler. İki gün öncede hadi birlikte geçirelim daha güzel olur hem ama evde kutlayalım dediler. Yoksa ben zorlamadım yani.
Ve eve çok sık gitmiyorum.
Canım o zaman bence tavrını evdekilerin tutumu için değil de mesela kizdigimi bildiğin halde tangali kızları izledin diye göster. Diğer türlü anlamaz erkek arkadaşın, zaten bu da onun sorunu degilki . Arkadaşları konusmamissa onun yapabileceği bir şey yok ,öyle düşün.

Birincisi ben öylesine takıldığını düşünmüyorum. Yanımda kız olsun ortam olsun diye. Hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü benim için daha önce neler yaptığını biliyorum.Dün yaptığı şey benim için çok çok ağır birşeydi.Ama kimsenin hakkını da yiyemem.
ikincisi ben dahil oldum ama nereye kadar olacaktım ki ? Tripcan gibi durmamak için kalktım bulaşık yıkayım bari dedim.
Beni öpmedin muhabbeti de şu şekilde gerçekleşti ; Sürekli yanaklarımı ısırdı bende dedim ki ya güzelce öpmüyorsun arkadaşlarının yanında ısırıyorsun. Ben senin hayvanın mıyım neden böyle yapıyorsun dedim.Yanağımı okşadı telefonuyla ilgilenmeye devam etti.
Umursamaz,hatalı,yanlış biri olabilir. Onu korumuyorum da.Belki bundan sonra ayrılabiliriz de.Hatta dün gecenin kazığını atan kişi de oydu bana. Ama ilk söylediğiniz şeyi de yapacak kadar karaktersiz birisi değiş.
Savunmuyorum derken bile her kelimende savunuyorsun. Ben seni asagilamak ya da kucuk dusurmek amacli seninle oylesine takiliyor demedim. Bir erkek oncedinde ne yaparsa yapsin anlattigin gibi davraniyorsa cok onemsemiyor demektir.

Kalkip bulasik yikamak bence yaptigin en buyuk hata ortama mutfakta bulasik sungeriyle dalmissin.

Madem kimse takmiyor baktin ortam sarmadi kalk git evine niye kendilne bunu yaptin. Sevgilin sen giderken bile tinlamamis bu mu onemsiyen adam?

Eklemeden gecemiyecegim sevgilim taytla sokaga cikmana kiziyor kendi tangali kizlara bakiyor demissin. Daha sevgilinken kiyafetine karismasina izin vermen cok sacma ne hakla hangi sifatla karisiyor.
Kim olursa olsun seni oldugun gibi kabul etsin. Onu giyme bunu takma diyen erkege izin vermek kisiliginizi karakterinizi zedeler.

Son düzenleme:
Savunmuyorum derken bile her kelimende savunuyorsun. Ben seni asagilamak ya da kucuk dusurmek amacli seninle oylesine takiliyor demedim. Bir erkek oncedinde ne yaparsa yapsin anlattigin gibi davraniyorsa cok onemsemiyor demektir.

Kalkip bulasik yikamak bence yaptigin en buyuk hata ortama mutfakta bulasik sungeriyle dalmissin.

Madem kimse takmiyor baktin ortam sarmadi kalk git evine niye kendilne bunu yaptin. Sevgilin sen giderken bile tinlamamis bu mu onemsiyen adam?
Kişiliğini biliyorum,kimseyi öylesine yanında tutacak biri değil. Ayrılmayı düşünüyordur belki ama sırf yanımda birisi olsun diye tutacak biri değil.Dün için savunmuyorum zaten.Savunmam çünkü gözümdeki en büyük suçlu o. Beni dün önemsese bunlar gerçekleşmezdi yalnız bırakmazdı zaten.

Kişiliğini biliyorum,kimseyi öylesine yanında tutacak biri değil. Ayrılmayı düşünüyordur belki ama sırf yanımda birisi olsun diye tutacak biri değil.Dün için savunmuyorum zaten.Savunmam çünkü gözümdeki en büyük suçlu o. Beni dün önemsese bunlar gerçekleşmezdi yalnız bırakmazdı zaten.
Sevgilini tanimadigim icin anlattigin kisimdan cikarimim bu. Birazda tecrube. Kabul etmek zorunda degilsin burda bir suru yorum yapilir. Herkes kendine gore yorumlar.

Sevgilinin izleyecegi yola gore hareket edersin.

Kimse icin kiyafetinden kendinden ödün verme degmez

Ben bile izliyorum vs mankenlerini,sanirim garip olan benim. Esim de izler,beraber izleriz.bunun icin baskalarinin yaninda ariza cikarilir mi yahu

Ben bile izliyorum vs mankenlerini,sanirim garip olan benim. Esim de izler,beraber izleriz.bunun icin baskalarinin yaninda ariza cikarilir mi yahu
Ben arıza çıkarmadım ki. İstersen bak dedim.Meraklısıysa bakar zaten. Ama benim kıyafetlerime laf söz eden bir insanda bunu yapma haddi göremiyorum ben. Herkesin hayat görüşü farklıdır. Herkese saygı duyuyorum.Sizin bakmanızda normal benim bunu onaylamıyor oluşum da.

Ben arıza çıkarmadım ki. İstersen bak dedim.Meraklısıysa bakar zaten. Ama benim kıyafetlerime laf söz eden bir insanda bunu yapma haddi göremiyorum ben. Herkesin hayat görüşü farklıdır. Herkese saygı duyuyorum.Sizin bakmanızda normal benim bunu onaylamıyor oluşum da.
Sizin kiyafetlerinize ne hakla karisabiliyor peki hic bunu dusundunuz mu? Ona bu izni ve haddi siz veriyorsunuz. Birbirini kisitlayarak devam eden bir iliski zaten normal degildir

Peki şuan sizi alkışlamalı mıyım ?
Herkesin görüşü,dünya algısı farklıdır. Tanga giyen bir kadına bakılmasını sanat olarak göremiyorum ben.
Sizin de kocanız tayt giymenize laf etmiyordur mesela.
Ayrıca tüm dünyanın gözü neden o moda akımında olsun.Yada podyumda iç çamaşırlarıyla dolaşan biri benim sevgilime modaya dair ne ilham verecekti ?
Yok hayır, ben sizi alkışlamalıyım.
Tv de gördüğü bir kadından bile sevgilisini kıskanacak kadar 'kapalı' düşündüğünüz ve daha sevgili iken(evliyken de değişmez ya neyse) giyiminize kuşamınıza kadar boyunduruk altına girmeyi kendinize layık bulduğunuz için.

Bunun adı gerçekten özguven mi ?
Eşinizin izlemedigi bir programı yağlayıp ballayip sunmanın adı ne zamandan beridir öz güven oldu. Bu forumda bu da moda oldu ; ben izlemiyorum, ben laf atıyorum o neden atmasın. Zorla döndürüp baktiriyorum. Ben çok öz ve az güvenliyim "

Bunlar bastırılmış duygular, haberiniz yok.

Ayrıca dün gece tüm dünyanın gözü , o moda akımı dediğiniz programlar üzerinde değildi.
Hangi psikolojik ve sosyolojik incelemeyle, VS şovunu izlemenin bastırılmış duygularla özdeşim halinde olduğunu açıklayabildiniz, anlamış değilim.
Evet, tam bir özgüven meselesidir.
Bir şey güzelse, ben kimsenin ona bakmasını engelleyecek kadar sığ düşünceli değilim.
Ha kimi izler, pis düşüncelere kapılır( zaten bu düşüncelere sahip insan dağa taşa baksa değişmez), kimi izler görsel bir şov olduğundan anın keyfini çıkarır.
Sizin ilgi alanınız olmayabilir, ama dünya moda sektörünün ve ilgililerinin gözü o gösterideydi.
2017 yılının ilk günlerinde bile global dünya kavramından uzaklaşıp, fanus tipli bir aile düzeni şeklinde yaşamanız sizin tercihinizdir ve benim yaşam şeklim kimseyi ilgilendirmediği gibi, sizinki de beni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Siz bulaşık yıkarken neden gelip iyi misin diye sorması gereksin?

Siz neden tek başınıza sohbet devam ederken bulasiklara giristiniz?

Arkadaş ortamında bire bir ilgi çok ileri derece olmaması da bence normal.

Sizin kenara köşeye geçip ilgi beklemeniz, sizinle ilgilendiği halde orada kalmayı sürdürmeniz de yersiz bir hareket olmuş.

Bende izleyebilir miyim diye sormasının sebebi sizin bu konu da kıskançlık edebilecek olmanız. Yani sizi anlamış ki bu adam sormuş.
İma da bulunduğunuz için izlememis telefonla uğramış, siz müsade edince telefonu bırakıp tv seyretmeye başlamış. Ki diğer erkek arkadaşları yanındayken bence bu durum çok rahatsız edici.

Tabu da size değil arkadaşına anlatması belki o anki kelime ile alakalıdır, onun daha çabuk anlayacagini dusunmustur ya da ne bileyim yakın zamanda o kelime aralarında bahsedilmistir bilemeyecegim.

Bence fazla alinganlik edip canınızı sikmayin, birlikte zaman gecirmissiniz işte güzeldi diyin birlikteydik diyin vs..

Ozetle sapigiz sanirim :KK66: varsin ben duygularimi bastirayim,kocam tarafindan kisitlanmaktan da,kocami kisitlamaktan da iyidir :halay:
Ben herkese saygı duyduğumu dile getirdim. Peki siz neden dalga geçer gibi bir yorumda bulundunuz anlayamadım. Herkesin hayatı farklıdır ve farklılıklara saygı duyabildiğimiz sürece güzeliz. Kimse size sapıkta demedi imada da bulunmadı. Lütfen bir daha yorum yaparak polemik yaratmayın

Ben herkese saygı duyduğumu dile getirdim. Peki siz neden dalga geçer gibi bir yorumda bulundunuz anlayamadım. Herkesin hayatı farklıdır ve farklılıklara saygı duyabildiğimiz sürece güzeliz. Kimse size sapıkta demedi imada da bulunmadı. Lütfen bir daha yorum yaparak polemik yaratmayın
Benim cevabim size degildi ki, filmdelisi ile yazisiyorduk, bastirilmis duygularimiz oldugunu kim ima etti ise ona cevap verdim

Siz bulaşık yıkarken neden gelip iyi misin diye sorması gereksin?

Siz neden tek başınıza sohbet devam ederken bulasiklara giristiniz?

Arkadaş ortamında bire bir ilgi çok ileri derece olmaması da bence normal.

Sizin kenara köşeye geçip ilgi beklemeniz, sizinle ilgilendiği halde orada kalmayı sürdürmeniz de yersiz bir hareket olmuş.

Bende izleyebilir miyim diye sormasının sebebi sizin bu konu da kıskançlık edebilecek olmanız. Yani sizi anlamış ki bu adam sormuş.
İma da bulunduğunuz için izlememis telefonla uğramış, siz müsade edince telefonu bırakıp tv seyretmeye başlamış. Ki diğer erkek arkadaşları yanındayken bence bu durum çok rahatsız edici.

Tabu da size değil arkadaşına anlatması belki o anki kelime ile alakalıdır, onun daha çabuk anlayacagini dusunmustur ya da ne bileyim yakın zamanda o kelime aralarında bahsedilmistir bilemeyecegim.

Bence fazla alinganlik edip canınızı sikmayin, birlikte zaman gecirmissiniz işte güzeldi diyin birlikteydik diyin vs..
Konuştuk. Uzunca bir mesaj attım o da uzunca bir mesaj attı benim dünkü hatalarıma dair.Sonuna da bu ilişkiden soğudum.Sen hatalısın yada ben hatalıyım demiyorum. Ama artık bu ilişki zorlama gibi gelmeye başladı bilmiyorum biraz düşünmek iyi gelecek sanırım ikimize de dedi.
Bende ben bu sözlerin anlamını biliyorum.Ne kadar da güçlüsün, ne kadar da dimdik.Ayağının altına alıp gidebilecek kadar.Bu ilişkiden soğumuşsun zorlama gelmiş.Artık bunların üzerine söylenecek birşey yok. Umarım pişman olduğunda canın benimki kadar yanmaz. Elveda dedim.
elveda.. yazmış.

Konuştuk. Uzunca bir mesaj attım o da uzunca bir mesaj attı benim dünkü hatalarıma dair.Sonuna da bu ilişkiden soğudum.Sen hatalısın yada ben hatalıyım demiyorum. Ama artık bu ilişki zorlama gibi gelmeye başladı bilmiyorum biraz düşünmek iyi gelecek sanırım ikimize de dedi.
Bende ben bu sözlerin anlamını biliyorum.Ne kadar da güçlüsün, ne kadar da dimdik.Ayağının altına alıp gidebilecek kadar.Bu ilişkiden soğumuşsun zorlama gelmiş.Artık bunların üzerine söylenecek birşey yok. Umarım pişman olduğunda canın benimki kadar yanmaz. Elveda dedim.
elveda.. yazmış.

Sizce içimi döken bir mesaj atmalı mıyım ? Yoksa hiç konuşmamalı mıyım ?
Bence tepkisiz kal .. karşı hamle bkle .. bundan sonra devam etmemen senin yararına . Sürekli aynı şeyler olacak gibi duruyor . Seni ona bağlayan birşeyler yok ve yokken de arkana bile bakma .bir hosçakal bile çok ona ama sen lütfet :) içini dökmene gerek yok çünkü o da ordaydi. Bunları sana o yaşattı ..

bence ayrılmak istiyor bunu arkadaşları da biliyor.
elveda.. yazmış.
Siz haklıymışsınız

Back
X