peki siz olsaydınız ?

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
arkadaşlar benm ilişkim var...
üniversitede tanıştık..
şuan ayrı şehirlerdeyiz tatil olduğundan dolayı..
atıormm ahmet diyelmm..
ahmetn dükkanları bağları bahçeleri var..
dolayısıyla evin en büyük çocuğu olduğu için o ilgilenmek zorunda.
diğerleri kız çünkü.
bizde üniversite zamanın da sık sık beraberdik ikimizde ayrı evlerdeydik yurt sorunumuz olmadığı için gece gündüz beraber olabiliyorduk.

birden okullar tatile girince ayrı şehirlerde de yaşayınca özlem hasret oldu artık..
sürekli konuşmak istiorm ama onun işleri oluo..
neyse gel zaman git zaman kavga ede ede 2 5 ayı doldurdukk..
kavga nedeni de yeternce ilgi gösterememesii.
tamam haklı çok işleri var . ama insan mesaj atar da ararda. dünyada tek çalışan kendisi sanki..
hep cnm cicim olsn demiorum tabi..

neyse bugün mesaj attı ..... sonu iste aşkım tatile gidebilirmym 2 gün çok yoruldumm bilmem ne bilmem ne ?
gidebilirmiyimm diyor !
bende nasıl kızdımm nasıl nasıl bana konuşmaya ilgi göstermeye vakti olmayan çocuk tatile gidecek..
bende hayır deyince..
mesaj aynen şu aşkımm o kadar çalıştımmm ne var yanii bu kadar sıkmaya beni bunaldım çalışmaktan iki gün tatile gideceğimm vallahi kimseye bakmam.
siz ne yaparsınız..
benm gönlüm razı olmazz !

Sevgiliniz tatili haketmiş bence
Aranızda güven problemi varsa bilemeyeceğim

Son düzenleme:
aynu durumdayız
okul tatil oldu ayrıyız
arasıra bende aynı triplere giriyorum
ama çoğunda haksız olduğumu biliyorum,daha doğrusu sonradan anlıyorum..
hele ki seninki yoğunmuş
bence fazla üzerine gitmişsin
bi bak bakalım tatildede seni arayacak mı?
ararsa senden iyisi yok
hem böyle birşey için senden izin istemesi bence büyük kibarlık
ben gidiyorum deseydi napacaktın?
ne dertler var bu sitede..
halimize şükredelim canım

Bencede güven problemi yoksa gitmesi hakki . ayrica gidiyorum deseydi daha mi iyiydi sormuş sonuçta bunada şükredin tatildede ilgilenmezse yani ayni devam ederse o zaman kizarsinizz bencee

tabiki cnm benm bnmki dert değil ..
Allahıma yine de şükürler olsun..
ama bana vaktini ayıramayan insan nasılda tatile vktini ayırır anlamış değilim

o kadar çalışıyor ediyor bence de hak etmiş tatili..bence bu kadar sıkma hani çalışıyor ya zaten üzerine gidersen bunalabilir yine de sen bilirsin canım ben olsam yollarım:44:

anlayışlı kadın ayağına yat canım ona güvendiğini hissettir kız muhabbeti açma aman bakma etme gibi tersini yapar emin ol tmm desede erkekler onu seven ama kıskanıp sıkmayan kadın ister sende biraz zor olsada bu numarayı yap altı üstü 2 gün zaten :)

vakit ayıramıyor derken? aramıyor mu,mesaj atmıyor mu?
yada sıklığı mı az ki?

araması da az mesaj atması da ben atarsam atıyor bazen mesaj atıyorum saatler sonra cevap yazıor.
inanın ne attığımı unutup eski mesajlara döndüğüm oluyor..
okul boyunca zaten yanyanayız önm li deil ki önemli olan şu zamanda araması sorması.

belki haklisiniz ama orda o kadar is güc varken demek ki zamani olmadi,
sonucta kendiniz diyorsunuz bag bahce isleri var bunlar kolay degil yoruluyordur havalarda sicak isi bitincede ailesiyle olunca belki yapamiyordur ya da uyuyordur
ama tatile gidecekse gitsin,sonucta onunda hakki ki gidebilir miyim diyor gideyim demiyor..
bence hic vakti yoktu nasil gidecek diye düsünmeyin demek ki ordakileri isleri bitti gidebiliyor

sıklığını tam bilemicem ama sen çok rahatsız görünüyorsun bu durumdan..
bence ara anlat derdini düzgünce

aay sıkma çocuğu kız. bi şey yapcağı varsa izin mizin almaz zaten, her durumda yapar bi şeyler.

benim sevgilim de evin herbi şeyiyle ilgileniyo o yüzden vakti olmuyo
elinden geldiğince ilgileniyor ama hiç yetmiyor tabii ki

ama ben kendim diyorum tatile git biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var diye

yani canim ilgisizlikten sikayetci olmani anliyorum ama kusura bakma bencil davraniyorsun bence!
Herkesin biraz dinlenmeye ihtiyaci vardir, bunus evdigine cok gorme. Seninle ilgilenmesi gerekiyorsa bile dinlenmekten vazgecmesi biraz sacma geldi bana.. ilgi gostermesini baska birsekilde soylmeye denesen?

GİDEBİLİR MİYİM diyecek bana nişanlım...
kendi ellerimle götürür bırakırım tatil mekanına
şaka bi yana çalışırken sizinle ilgilenememesi çok normal bence..
tatilde bakın görün, eğer yine araması sorması azalırsa o zaman burnundan getirin
ama şuan bence normal işinin arasında ilgilenememesi..

bunu genelde tüm erkekler yapıyor inan bana çok yaşadığımdan değil ama görüdğüm çoğu erkek böyle davranıyor kendi işi olduğunda arayamıyor ancak senin işin olduğunda iş değişiyor.. neyse bu konuya pek girmiyorum çok karşılaşıyorum ben de bu durumu fazlasıyla yaşadım.. tatil imkanını yaratmak zor değildir belki kendi işi için ama iş arasında aramak zordur ona göre yapamıyordur ki anladığım kadarıyla hiç arayıp sormama gibi bir durum da yok devamlı beraber zaman geçirdikten sonra aza kanaat etmek istemiyorsun senin açından normal ama tek taraflı bakma.. :)

GİDEBİLİR MİYİM Mİ??????
anam bana sevgilim böle dese ne 2 günü 1 hatfa kal hayatım derim :)
işlerden seninle ilgilenememsi çok normal bence bunu bu kadar büyütmemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…