• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

erkekler aldatmayı gurur meselesi yaparken böbürlenerek anlatırken toplum hep destekliyordu kadınlar da kendi nefisleri olduğunu farkettiler ama erkekler kadar ulu orta yapamadıkları için işte o ruhları duymuyor yani bugün zorla evlendirilen aile baskısıyla evde kaldın diye mahalle baskısıyla evlenen nice kadın varken çocuk gelinleri konuşuyorken bir fırsat bulup risk alması gayet olasıdır bana göre öyle erkekler gibi zevk için aldatmıyorlar.

Peki sizce ne için aldatıyorlardır ben siz cevap verdikten sonra kendi gördüklerim ile cevap vereceğim.

erkekler aldatmayı gurur meselesi yaparken böbürlenerek anlatırken toplum hep destekliyordu kadınlar da kendi nefisleri olduğunu farkettiler ama erkekler kadar ulu orta yapamadıkları için işte o ruhları duymuyor yani bugün zorla evlendirilen aile baskısıyla evde kaldın diye mahalle baskısıyla evlenen nice kadın varken çocuk gelinleri konuşuyorken bir fırsat bulup risk alması gayet olasıdır bana göre öyle erkekler gibi zevk için aldatmıyorlar.

zevk için aldatanda var bence sayfayı oku görürsün ağzın açık kalır ...evli barklı çoluğu çocuğu var gidip başka kadında ne arıyo macera zevk vs... ya çok geniş bi konu tek pencereden değerlendrmek ve kesin cevap çok zor...ama emin ol bunu sırf uçkur derdine düşenler zevk için yapıyolar karşısındakide müsaitse buna...

toplum yıllarca aldatmada erkeğe hoşgörülü davrandı erkektir yapar dedi kadın yan gözle baksa o.. dendi şimdi kadınlar özgürleşip özgüven kazanıncamı dert oldu birilerine biraz da kadınlara hoşgörülü yaklaşsınlar bakalım... erkekler kendilerine hak görüyor aldatmayı erkeğim yaparım nasıl olsa affedilirim bir şekilde diye düşünüyorlar ama kadına gelince orada duuur...

yok ya.

aldatmalarda kadınlar pay sahibi falan diye saçmalayanlar olmuş kimsenin pay sahibi olduğu yok erkeklerin gözleri durmuyor sürekli bir çapkınlık hevesi vs.. o zaman ne oluyor kadınlarmı suçlu senin beğendiğin herifi başka kadın da beğenebilir ne olmuş adam sadakat sözü vermişse arkasında duracak bekar kadının sorumluluğu yok ayartır da isterse kocanı zira erkeklerin en ufak gülüşe tav olacağını hepimiz biliyoruz o zaman kadın suçlu deyip kocişleri korumak ne demek?

ağzım açık okudum yazdıklarınızı.. neyin savunmasını yapıyorsunuz Allah aşkına? aldatan kim olursa olsun kadın yada erkek savunulacak bir tarafı yoktur, biri diğerinden daha az suçlu olamaz...

boşanmak istediği için öldürülen binlerce kadın var bu ülkede ne kadar kolay söylüyorsunuz hadi git boşan diye. ülke gerçeklerine davet ediyorum sizleri.

toplum yıllarca aldatmada erkeğe hoşgörülü davrandı erkektir yapar dedi kadın yan gözle baksa o.. dendi şimdi kadınlar özgürleşip özgüven kazanıncamı dert oldu birilerine biraz da kadınlara hoşgörülü yaklaşsınlar bakalım... erkekler kendilerine hak görüyor aldatmayı erkeğim yaparım nasıl olsa affedilirim bir şekilde diye düşünüyorlar ama kadına gelince orada duuur...

yok ya.

aldatmalarda kadınlar pay sahibi falan diye saçmalayanlar olmuş kimsenin pay sahibi olduğu yok erkeklerin gözleri durmuyor sürekli bir çapkınlık hevesi vs.. o zaman ne oluyor kadınlarmı suçlu senin beğendiğin herifi başka kadın da beğenebilir ne olmuş adam sadakat sözü vermişse arkasında duracak bekar kadının sorumluluğu yok ayartır da isterse kocanı zira erkeklerin en ufak gülüşe tav olacağını hepimiz biliyoruz o zaman kadın suçlu deyip kocişleri korumak ne demek?

Nerde yaşıyorsun sen?
Toz pembe bi dünyada mı?
Bende orda yaşamak istiyorum.
Kadınların payı artık çok çok çok fazla.
Neden mi?
Kadınlar artık dişiliğini kullanmayı çok iyi biliyor...
Yok artık o anneannem babaannem devirleri.
Artık devir değişti kadınların aldatma olaylarında başı çektiği devir geldi.
Gerek laflarla gerek vücudunu kullanarak gerek tavırlarıyla.
Bunu çevreden görebiliriz.
Artık ben erkeklerden ziyade kadınların şeytanlıklarından korkuyorum.
Bi kadın bi şeyi isterse onu alır. Alabilmek için elinden geleni yapar. Hemcinslerine bu kadar güvenme. Seni yarı yolda bırakıcak olan eşinden önce yine bi kadın olucak.
Gözlerini kulaklarını yada en iyisi 5 duyu organını açık tutmalısın...3 maymun oynanmıyor artık bu zamanda ve benim burnuma pis kokular geliyor çoğu zaman çevreden.

erkek odaklı ahlak yapısı kalkıyorsa banane onu yaratan toplum hatta erkekler düşünsün 3 maymun oynayan kocişlerini koruyan pasif kadınlardır bırakalım biraz da kadınlar aldatsın ne olacak madem erkekleri bu kadar baş tacı ettik biraz da biz olalım ne değişecek?

bir kadın kocasını zevk için aldatmaz buna inanırım ya bir çıkarı vardır ya sevmeden zorla evlendirilmiştir ya bir sıkıntısı vardır...

erkek odaklı ahlak yapısı kalkıyorsa banane onu yaratan toplum hatta erkekler düşünsün 3 maymun oynayan kocişlerini koruyan pasif kadınlardır bırakalım biraz da kadınlar aldatsın ne olacak madem erkekleri bu kadar baş tacı ettik biraz da biz olalım ne değişecek?

bir kadın kocasını zevk için aldatmaz buna inanırım ya bir çıkarı vardır ya sevmeden zorla evlendirilmiştir ya bir sıkıntısı vardır...

senin kocan aldatırsa madalya tak !

İlla sıkıntı meselesi değil bu sen çok ayrı bi dünyadasın ... niye tecavüz ediolar sıkıntıları var diye mi neden kadına bakıyolar sıkıntıları var diye mi herkes mi zorla evlendirildi kaç yaşındasın sen ya

Son düzenleme:

Bu kadar eminsin öylemi ? Zevk için aldatmaz zorla evlendirilmiştir yada sıkıntısı vardır ?

Zevk için aldatan var, parasını yemek için aldatan var, çıakr amaçlı kocamda yapıyor ne olacak diye yüzsüz olanlar var.

Sıkıntı ne olabilir biliyormusun sevmeden evlenmek oda nedir nasılsa saf bu anlamaz diye kandırılan erkekler var ya belki onlar ile evlenen kadınlar evlenmiş olmak için evlenmiştir sevmiyordur belli bir zaman sonra eski günlerine dönmek istiyordur ancak bu olur.

Sen bir kaldır başını çevrene bak ne kadınlar göreceksin aslında. Erkek de kadında suçludur karaktersizdir. Ama erkekler yapıyordu şimdi kadınlar yapıyor gibi üslüp çok yanlış. Nerede yaşadığınız çok merak ettim.

Tamam hadi kadınlar boş verin kocalarınız bu toplum böyle aldatın kocalarınız herkes de kafasına göre yaşasın her gün bir erkeğin koynunda uyansın erkekler yapıyor biz niye yapmayalım.

Yapanda öyle yapıyor ki senin haberin yok yada belli sebeplerin var onları savunmaya kalkmış gibisin.

Son düzenleme:
sizin anlamadığınız şey şu bu bahsettiğiniz değişimleri erkekler ve ataerkil yapı yarattı yok kadınlar fettanlaşmışmış artık payın çoğu onlardaymışmış o bahsettiğiniz kadınların 50 kat kötüsünü ben görüyorum merak etmeyn neler gördüm neler duydum ama çok normal karşılıyorum..
neden..

ee bugüne kadar erkekler her pisliği yaparken kocandır affet yuvanı bozma diye ahkam kesildi kadınlara toplum çok normal karşıladı haa şimdi devir değişti sıra kadınlarda haydi yarattığınız o çok ahlaklı yapıyla size mutluluklar ;)

bir kadın kocasını zevk için aldatmaz buna inanırım ya bir çıkarı vardır ya sevmeden zorla evlendirilmiştir ya bir sıkıntısı vardır...[/QUOTE]

yani tıpkı erkeklerin sığındığı bahaneler gibi...
bırakın bunları Allah aşkına, aldatmanın bahanesi falan olamaz, onlar sırf kendi istediği için, bencil olduğu için, hoşuna gittiği için, egosunu tatmin için, edepsiz olduğu için, ar damarı çatlamış olduğu için, hiç utanmadığı için, böbürlenmek vs. için aldatırlar...

bunları yaptıkları içinde onlara madalyamı takmamız lazım, '' aferim ne güzel aldattın eşini, adamın ruhu bile duymadı, aaa çocuktamı başkasından nasıl inandırdın kocanı '' mı dememiz lazım

ben diyemem kusura bakma...

Son düzenleme:
sizin anlamadığınız şey şu bu bahsettiğiniz değişimleri erkekler ve ataerkil yapı yarattı yok kadınlar fettanlaşmışmış artık payın çoğu onlardaymışmış o bahsettiğiniz kadınların 50 kat kötüsünü ben görüyorum merak etmeyn neler gördüm neler duydum ama çok normal karşılıyorum..
neden..

ee bugüne kadar erkekler her pisliği yaparken kocandır affet yuvanı bozma diye ahkam kesildi kadınlara toplum çok normal karşıladı haa şimdi devir değişti sıra kadınlarda haydi yarattığınız o çok ahlaklı yapıyla size mutluluklar ;)

Karındır yapar desinler artık diyorsunuz sanırım ben öyle anladım. Sizde evlenin kocanızı aldatırsanız ( ki evlisinizdir belki de )dersiniz karınım ben senin döverim de severim de aldatırım da diye.

Kadınlar bu devirde özellik ile çok çok çok daha beter benimde gördüğüm budur.

Ahlaksızlıktır şerefsizlik benim nazarımda boşanma sebebidir.

bunları yaptıkları içinde onlara madalyamı takmamız lazım, '' aferim ne güzel aldattın eşini, adamın ruhu bile duymadı, aaa çocuktamı başkasından nasıl inandırdın kocanı '' mı dememiz lazım

erkekler denildi bunlar yıllarca adamlar çocuk da yaptı 3-4 kadın da aldı dizisi bile yapıldı bunun padişah denen erkeğin bi o kadınla bi bu kadınla aşk yaşamasına hayran hayran baktı kadınlar şimdi kadınlara gelincemi dert oldu?

Bi insan birlikte olduğu kişiyi aldatıyorsa yada geçmişte aldatmışsa böyle cümleler kurabilir ancak.
Sen hangisisin?
Geçmişte aldatan mı ?
Yoksa hala aldatmaya devam eden mi?

kadınlar beter çünkü güçlerini keşfettiler erkeklerin yarattığı yapıda kendi yollarını aramaya koyuldular mesele budur :)

erkekler denildi bunlar yıllarca adamlar çocuk da yaptı 3-4 kadın da aldı dizisi bile yapıldı bunun padişah denen erkeğin bi o kadınla bi bu kadınla aşk yaşamasına hayran hayran baktı kadınlar şimdi kadınlara gelincemi dert oldu?

Haklısın ya artık sıra bizde ahlaklı olmakmış vicdansız olmakmış boş iş bunlar istediğim erkekten de çocuk yaparım hatta kıvanç tatlıyuğ benzeri bir adam bulsam o modelden belki çocuk çıkar öyle yapalım ne olacak ne güzel. Hatta çocuklarımızı da böyle yetiştirelim evlendin diye kocana bağlı kalma canın çekerse bul birini takıl al işte ne güzel düzen oh be.

neden..

valla sen de de aldatma meyilli çok fazla gördüm ki aldatmayı her 2 taraf için de bu denliii güzel karşılıyosun helal olsun burda yazan herkes 2 taraf içinde kadın veya erkek karakter meselesi demiştik çoğu kişinin fikri aynı ama olmayanlar da varmışşşşşşş ...sizede o kabul ettiğiniz aldatmayı doğal gördüğünüz ahlakı bırakın haysiyetin sıfırlandığı yapıda mutluluklar ...

bizim zaten allah bizden uzak tutsun böyle tipleri dediğimiz kişilerde sizin gibi kadını ya da erkeği aldtmayı doğal karşılayanlar ve uygulayanlar...

Son düzenleme:
bu dediklerimi herkes yapsın yapabilir anlamında demiyorum ama yapan kadına da niye yaptın demem erkeklere neden yaptın diyen olmadı çünkü bende aldatan kadına bunu demem vardır kendince bir sebebi diye düşünürüm ha eylem hoşmu değil alkışlanacak bir yanı yok amaaaa erkekler yaparken çapkın diye övenleridir benim tepkim şimdi sıra kadınlarda diyorum yarın kocama boynuz takacağım demiyorum.

bu dediklerimi herkes yapsın yapabilir anlamında demiyorum ama yapan kadına da niye yaptın demem erkeklere neden yaptın diyen olmadı çünkü bende aldatan kadına bunu demem vardır kendince bir sebebi diye düşünürüm ha eylem hoşmu değil alkışlanacak bir yanı yok amaaaa erkekler yaparken çapkın diye övenleridir benim tepkim şimdi sıra kadınlarda diyorum yarın kocama boynuz takacağım demiyorum.

Hiç mi olmadı sence hep önümü açıktı erkeklerin? Aldattığı kadınlarda senin gibi bence bu durumu normal gören kadında yapabilir diyen bir kadındır. Sen takmadın ama henüz sanırım açıkçası fırsatı bulsan aman hep erkekler mi sıra bizde diye yapacak gibisin sende de gördüğüm bu.

Canım sen başka sayfaya git bu sayfa sana göre değil !

Allah sizin gibileride hayatımzdan uzak tutsun...İstediğinizle aldatın madem çok güzel matak bir şey gibi savunuyosunuz ama şey isteğim senden evli olanları ya da sevgilisi olanları kafana takma elde etmek için tercih etmeyin bekarlarla takılın

Son düzenleme:
neden gideceğim açtıysan bi konu her yoruma açık olmalısın istemiyorsan konunu kapatırsın..

erkekler halen aldatmakla övündükçe kadınlar da dişiliklerini kullanmaya devam eder bakın size bir örnek vereyim bir ülkede padişah denilen bir erkek istediği kadar kadınla birlikte olmakla övünüyorsa bu ona hak görülüyorsa dışarıdaki erkeklerin bundan etkilenmemesi mümkünmü bir kadının birden fazla erkekle birlikte olması neden bu kadar övünülmez?
çocuk olursa babası belli olmaz diyemi?
alakası yok.. kadınların böyle bir şey yapmayı düşünmesi bile linç sebebi..

Back
X