• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

sanki ben herkes aldatsın birbirini oh ne güzel demişim gibi tepki vermeyin eylem doğru değil ama erkeklere de doğru değilken pohpohlandı övüldüyse o dönem küçük kız olan ve bunun biriken öfkesini yaşayan kadınların bugün aldatmalarına hemen ahlaksızlık olarak bakılmaması gerek yoksa merak etmeyin aldatmayan aldatmaz ama babası annesini aldatmış bir kızdan da sadakat beklemek yanlış olur o kız bir süre aldatmadan öfkesini dindiremez...

sizin babanız annenizi aldatmamştır inşallah durup durup niye bunu söylüyosunuz

kadınlar arasında mutlaka eskıden de eslerını aldatanlar vardır..fakat sımdıkı kadar alenı oldugunu dusunmuyorum..bır de bunu yaapanların utanma duygularının oldugunu da dusunmuyorum..ne cocuklarını ne kocasını ne de aılesının ne hale gelecegını dusunmuyorlar..kınamıyorum ama Allah kokruusn evımden barkımdan bende cocuklarımdan uzak olsun bu durum ınsallah..
sevgısızlıgın..ılgısızlıgın arkasına sıgınıp bırde kendılerıne hak verıp hak verılmesını beklemelerını anlamıyorum..
ortam gercekten cok bozuldu..ınanan ınanır ahır zaman alametlerınden oldugunu dusunuyorum ve daha da bozulacagına ınanıyorum...o da bır noktaya kadar...
Elhamdulılah kocamı da hııc aldatmadım o yuzden bunu yazan hanımı da kendı adıma ayıplıyorum..
bu konuya sıddetle karsı cıkmak normal bır durum..anormal olan bu durumun olagan karsılanması..
kadın erkek ayırmak ıstemıyorumm..ama bır kadının aldatmasıı coook aşağılık bırsey Allah korusun
ayrıca padısahların kadınlarla olan bırlıktelıgındekı amacın ne oldugunu da bıldıgınızı dusunmek ıstıorum o yuzden bırsey demıyorum bu konuda..
.

hayır çok şükür böyle bişey yaşamadım örnek verdim sadece yani benzer olayları çok küçük yaşlarda yaşamış kızlar büyüyüp birer yetişkin olduklarında o biriken öfkelerini nasıl yenerler sizce?
benim yakınımda vardı erkek aldatıyor ve kızı daha 10 yaşındayken ben erkeğim yaparım diye yaptığını savunuyor kız 19una gelince erkekleri aldatarak annesinin intikamını alıyor kendince..

unutmyın seri katillerin bile ardlarına hikayeleri vardır öyle ahlaksız namussuz demek kolay asolan nedenlri bulmaktır.

sanki ben herkes aldatsın birbirini oh ne güzel demişim gibi tepki vermeyin eylem doğru değil ama erkeklere de doğru değilken pohpohlandı övüldüyse o dönem küçük kız olan ve bunun biriken öfkesini yaşayan kadınların bugün aldatmalarına hemen ahlaksızlık olarak bakılmaması gerek yoksa merak etmeyin aldatmayan aldatmaz ama babası annesini aldatmış bir kızdan da sadakat beklemek yanlış olur o kız bir süre aldatmadan öfkesini dindiremez...

çok güzel bir noktaya değinmişsin ebis ama mantığın ters basıyor senin çünkü aldatma acısı yaşayan çocuklar ,aldatmaktan ve aldatılmaktan çok korkarak yetişiyorlar ki,zira herkesin yakın bir akrabasında bu olayları yaşamıştır ki ,senin düşüncene göre herkesin ooooo olması gerekiyor o zaman ,hayır böyle bir şey yok ,içinde ahlaksızlığı barındıranlar ,evli olup çocuklarını düşünmeyen vicdansızlar dır bunlar ,ayrıca siz aldatılmaya dahi bir sözleşme yaptığınıza göre zaten bu konuda bir takıntınız olduğu belli ,ama daha objektif düşünmenizi öneririm.

hayır çok şükür böyle bişey yaşamadım örnek verdim sadece yani benzer olayları çok küçük yaşlarda yaşamış kızlar büyüyüp birer yetişkin olduklarında o biriken öfkelerini nasıl yenerler sizce?
benim yakınımda vardı erkek aldatıyor ve kızı daha 10 yaşındayken ben erkeğim yaparım diye yaptığını savunuyor kız 19una gelince erkekleri aldatarak annesinin intikamını alıyor kendince..

unutmyın seri katillerin bile ardlarına hikayeleri vardır öyle ahlaksız namussuz demek kolay asolan nedenlri bulmaktır.

bunaları genele yaymak herkes üzerinden değerlendrmek yanlış ...

ebis_01
Böyle düşünceleri savunmakta bi kuyruk acısıdır.
Neyin ne olduğu ortada aslında.Ben dediklerinden anlayacağımı anladım.:51:

size göre maşallah kadınların alayı erkek peşine düşmüş öyle bir anlattınız ki maşallah.. genellemekle alakası yok ben en başta bir kadın keyif için aldatmaz mutlaka bir sebebi vardır derken bundan bahsettim ve olası bir sebebi söyledim.

bir kuyruk acım yok çok şükür.. anlayışlı arkadaşlar anlamaya devam etsinler umarım aldatılmazlar :)

size göre maşallah kadınların alayı erkek peşine düşmüş öyle bir anlattınız ki maşallah.. Genellemekle alakası yok ben en başta bir kadın keyif için aldatmaz mutlaka bir sebebi vardır derken bundan bahsettim ve olası bir sebebi söyledim.

ebis hayatta herşeyin olduğu gibi aldatmak ,aldatılmak tabi ki bunlarında bir açıklaması vardır?ama bu açıklamalar kabul edilebilir mi? Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

size göre maşallah kadınların alayı erkek peşine düşmüş öyle bir anlattınız ki maşallah.. genellemekle alakası yok ben en başta bir kadın keyif için aldatmaz mutlaka bir sebebi vardır derken bundan bahsettim ve olası bir sebebi söyledim.

Keyif için aldatmaz mı nereden varıyorsunuz bu kanıya anlayamıyorum ki bir genellemeye yaydınız. Sorun belki şudur kocası cinsel olarak yetmiyordur olabilir mi ? Veyahut benzeri başka problemler her ne ise artık. Yada kocası yapıyordur oda yapıyordur mu diyelim ? Ee iki karaktersiz bir birini bulmuş yok ise ayrılırsın biter.

Ama sorun var ise boşanması daha doğru olmaz mı sence ?

Gerçi sizde de bir şey var savunmaya çalıştığınız olgu kocanıza anlaşma imzalatmanız felan garip geldi bana.

Valla ben şahit oldum telefon konşmasında kendisi söyledi zevk için aldatıyo evli çokta güzel bi ilişkisi var eşiyle eşi yurtdışında kendisi de müdürünün ona olan ilgisiyle iş seyahatine evet diyor maksat ne dedğimde eğlence diyo ...bu bayanın ne maddi ne ailevi sıkıntısı var kısacası kazık batmış yani sebebi işte açıkladı Eğlence dedi ...

senin dediğin tiplerde olabilir olmaz demiyorum ama genelleme yapma bence herkes sebepli sebepsiz ama her ne olursa olsun benim kendi fikrim sebepli veya sebepsiz kadın veya erkek aldatmak her türlüsü sırf cinsellik olarakta bakmıyorum başka birini beğenme ilgi duyma vs bunlarda aldatma bana göre her türlüsü çok yanlış karaktersizlik saygısızlık haysiyetsizlik...

valla ben aldatmanında, katil olmanında sebebine bakmam, ben sonuca bakarım.. hatice değil neticedir mühim olan..katilmi katil, aldatmışmı aldatmış, bu kadar basit benim için... hani bu bahsettiğiniz arkasında yatan sebepler var ya işte onların hepsi bahanedir, uydurulmuş kılıftır..

Allah bize akıl, fikir,her şeyden önce irade vermiş.. savunduğunuz şey çok saçma.. o zaman aç olan hırsızlık yapsın, küçükken dövüldü diye büyüyünce dövsün herkesi falan..

düşünce yapınız çok enteresan, yaşınızda küçük sanırım, ne diyeyimki size ben?

tekrar ediyorum bu ülkede sadece boşanmak istiyorum dediği için öldürülen binlerce kadın varken nasıl olacak o boşanma işi üstelik halen boşanan kadına yapılan mahalle baskısını düşün.

kolay değil.
aldatmakmı kolay eh madem gizleyebiliyor kadın o zaman yapar.

şimdi e bu ahlaksızlık deyip çıkıyoruz işin içinden buyru çıkalım ama ataerkil yapıdan çıkan sonuç budur.. ben evde tıkılırken erkek kardeşim dışarıda fink atıyordu şimdi benim gibi nice kadın bu duruma tepki göstermesnmi evet ben aldatmamayı seçtim ama bir başka kadının tercihi farklıdır ha aldatsam saklamam da merak etmeyin.

bir kuyruk acım yok çok şükür.. Anlayışlı arkadaşlar anlamaya devam etsinler umarım aldatılmazlar :)

güzel dileklerin için teşekkürler umarım aldatılmam kendi adıma ,ama senin adına umarım eşini aldatmazsın bu düşünceyle .

tekrar ediyorum bu ülkede sadece boşanmak istiyorum dediği için öldürülen binlerce kadın varken nasıl olacak o boşanma işi üstelik halen boşanan kadına yapılan mahalle baskısını düşün.

kolay değil.

şimdi e bu ahlaksızlık deyip çıkıyoruz işin içinden buyru çıkalım ama ataerkil yapıdan çıkan sonuç budur.. ben evde tıkılırken erkek kardeşim dışarıda fink atıyordu şimdi benim gibi nice kadın bu duruma tepki göstermesnmi evet ben aldatmamayı seçtim ama bir başka kadının tercihi farklıdır ha aldatsam saklamam da merak etmeyin.

aldatsam da diyerek aklından geçirmen bile ilginç ? Düşünce tarzın yanlış ama kendi seçimin kendi hayatın ..

Son düzenleme:

kolay değil.

O kadar da rahatsın yani koacanı aldatsan da ataerkil yapıya rağmen söylersin ? Senin kardeşin dışarda fink atarken sen evde oturuyor olabildirdin ama fink atmaya çıkan kadınlarda var eğlenmeye çıkan kızlarda var ;) Boşanan kadına yapılan mahalle baskı neden biliyormusun nasıl olsa bir daha evlendiğimde kız demeyecekler dul diyecekler hayatımı yaşayayım diyenler var benim arkadaşım gibi her gün biri ile yatıyor ee erkekler modern çağdaş yada ataerkil gibi kavranmalara sıfatlara girmiyor dul diye takılıyor diye düşünüyor her boşanmış bayana aynı gözle bakıyor anladın mı canım ? Geniş bakman lazım ve kılıfsal sözleri bırakman lazım.

Valla ben şahit oldum telefon konşmasında kendisi söyledi zevk için aldatıyo evli çokta güzel bi ilişkisi var eşiyle eşi yurtdışında kendisi de müdürünün ona olan ilgisiyle iş seyahatine evet diyor maksat ne dedğimde eğlence diyo ...bu bayanın ne maddi ne ailevi sıkıntısı var kısacası kazık batmış yani sebebi işte açıkladı Eğlence dedi ...

senin dediğin tiplerde olabilir olmaz demiyorum ama genelleme yapma bence herkes sebepli sebepsiz ama her ne olursa olsun benim kendi fikrim sebepli veya sebepsiz kadın veya erkek aldatmak her türlüsü sırf cinsellik olarakta bakmıyorum başka birini beğenme ilgi duyma vs bunlarda aldatma bana göre her türlüsü çok yanlış karaktersizlik saygısızlık haysiyetsizlik...

ınsanın nefsı kadar buyuk dusman var mıdır yahu...Allah nefsımıze basbasa bırakmasın bızlerı..seytanı etrafımızdan uzak tutsun...
hele aldatan kadın bır de anneyse...yok ya Allah korusun ...
kuldan korkmuyorsun utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun...
ama Allah affedıcı..zınanında tovbesı olurmus...vallaha okuyup da gecmıste basına boyle bır ıs gelen varsa ınsallah tovbe etsın vesıle olunur belkı....gercı yanlıs hatırlamıyorsam o da mevzu acıga cıkmadandı galıba yanı pişman olcak...
.kızlar kınamayın sakın haa..ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmıs..seytan ölene kadar onu yaptırmaya calısırmıs

bu aarada sımdı cıkıp bırı bana demesınn ee erkegın aldatması kotu degıl mı de kadına yuklendın dıye..konu
baslıgı kadının aldatması o yuzden kadını yazıyorum..

Back
X