peki ya aldığımız İÇ ÇAMAŞIRLARIMIZ nerdeeeeeee

Bana da yetmez , yani sonuçta bi eşim olacaksa ölene kadar ve ahiretimde olmasını istediğim insan da oysa ne onun gözü dışarda olur ne benim ... Bakarım kocişime her türlü
Nine donum da var Onu hain planlarım için saklıyorum

bize yetiyo da karşı tarafa yetmiyor/yetmeyecek sanırım

Kizlar yaa alemsiniz vallah ... bu neee kizilatesimm !! Bunlari ben alamam vallah... annem görür diye ödüm kopar
Bi de "nine donuna" bittim ben
Ama dedigin dogru, evde hanim biraz atesli olacak hehe

Kizlar yaa alemsiniz vallah ... bu neee kizilatesimm !! Bunlari ben alamam vallah... annem görür diye ödüm kopar
Bi de "nine donuna" bittim ben
Ama dedigin dogru, evde hanim biraz atesli olacak hehe
zumzumum
Alırım annem teslim alır ama o görmeden hurcun içine koyarım
Rengi de hepsinden farklıdır . Ona kimseyi yaklaştırmam
E eşim niye dışarı gitsin hanımcığı varken göz açtırmam
Beterim Nine donum ohooooow Hain planlarr ve ben

Haha vallah kiz siz hiç evden çikmazsiniz artik

daha bugün düşündüm çamaşır namına tek bişeyim yok diye banada fikir vermiş oluyosunuz ayy annem görse utancımdan naparım bilmiyorum oyshoda güzel şeyler var tabi bu kadar seksi değiller

Vallah bende böyle seksi seyleri anca evlendikten sonra alirimmm

daha bugün düşündüm çamaşır namına tek bişeyim yok diye banada fikir vermiş oluyosunuz ayy annem görse utancımdan naparım bilmiyorum oyshoda güzel şeyler var tabi bu kadar seksi değiller
Ben de anneme göstemiyorum tabii ki
Sonuçta özel şeyler
Alıp hemen atıyorum hurcun içine

Edepsiz ilan edeceksiniz beni yakında
Hayır aslında dişiyim ve sonuna kadar dişiyim :)
ben siparişlerimi hep netten veririm...
Olur da alırken biri görür de hemen aklına kötü şeyler getirmesin diye

Canim ya takiliyoruz sadece
InsaAllah aldiklarini askla kullanirsinnn

Valla aslında en iyisini sen yapıyosun canım ama benim annem pek meraklıdır eve kargo gelse kız bu ne aldın bakıyım ayy dur valla bakcam diyerek görmeden rahat durmaz
sonuç olarak ben offf anne

Valla aslında en iyisini sen yapıyosun canım ama benim annem pek meraklıdır eve kargo gelse kız bu ne aldın bakıyım ayy dur valla bakcam diyerek görmeden rahat durmaz
sonuç olarak ben offf anne
O görse de bişey demez yıllar önce bi gecelik takımı görmüştü alayım mı sana evlenince giyersin demişti. Yine bişeyler giyinmek zorunda kalcaksam niye evleniyorum anne yaa demiştim Arkadaş gibiyiz görse de utanmam sanırım ne olduklarını da anlamaz anlayana kadar ben kaldırırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…