Peki ya boşandıktan sonra ?

Neden olmasın? Belkide doğru insan o zaman çıkıcak karşına bak evliliğinin başındasın neden kendine bu eziyeti yapıyosun anlamış değilim. Önce bi kararını ver ne yapmak istediğinden emin ol boşanıyosan boşan. Yook ben bunu adam ederim düzelir diyosan da ne kendini yor nede bizi. Bi evlilik ilk gün nasıl başlarsa öyle gider ailesinin adam edemediğini sen hiç edemezsin

28 yaşındasın, gençsin çalışıyorsun elin ekmek tutuyor. Düzgün biri çıksın karşına, ki nasiptir bu işler, tekrar seversin, tekrar evlenirsin. Çocukların da olur çok mutlu da olursun. Ama önce bu ilişkinin yükünü at omuzlarından, kafanı dinle, ne istediğinden emin ol gerisi kolay.

Soguma nedeniz nedir aldatm vs gibi sebeblerden dolayımı terapiye gidin eger bu anlatiklarim yoksa cift terapisine gidin hersey düzelebilir kestirip atmayin bir iliski bitmeden baska ilikiyi bakalim yürütebilecekmisin peki?

Mutsuz bir evlilikte gelecek kaygısı yaşıyor olmanızı çok iyi anlıyorum.His sevgi kalmamış ki yeniden aşık olup evlenmeyi dusunebiliyorsunuz,dusundurmusler. Tabiki olur neden olmasın,olmayacak olsa dahi bu adamla devam etmeyin git başka yerde ağla diyen biriyle.Boyle bir tür de bende vardı duygusuzlar !
Gönlünüzce olsun

Soguma nedeniz nedir aldatm vs gibi sebeblerden dolayımı terapiye gidin eger bu anlatiklarim yoksa cift terapisine gidin hersey düzelebilir kestirip atmayin bir iliski bitmeden baska ilikiyi bakalim yürütebilecekmisin peki?
Çok sorumsuz eve bakmaz kendine bakmaz. Bencil. Benimle ilgilenmez. Benden önce borçları varmış bir sürü ve bu borçlar hep sorumsuzluğundan olmuş. Ailesinin yaptıklarını zaten anlatmak bile istemiyorum. Psikolojimi mahvettiler. Terapist falan kurtarmaz. 36 yasında kendisi. Ya çok şey var benim anlaşamadığım insan yok. Ama ailesi ben doğuluyum diye hep ezmeye çalıştı. Eşim desen ailesinin ağzına bakıyor ve çok sorumsuz. Ben 28 yaşındayım. Çöktüm.

Evet affedemiyorum. Neler var daha

Aynen öyle. Annesi yetiştirememiş bu da kendini yetiştirememiş. Annesi başka adamla evlenmiş bu sokaklarda kalmış bazen. Sağda solda kalmış. Acıyarak evlendim işte sonuç. Kıymet bilmiyor

Aynen
Daha boşanma kağıdının dumanı soğumadan direkt yeni evlilik aramak hiç sağlıklı değil
Benim de bi kadın olarak hayallerim var ama evet önce kendimi toparlamam gerekiyor Daha sağlıklı bi hayat kurabilmek için. Çok haklısınız. Korkularım var işte. Böyle olmamalıydı hayatım

Aynen öyle. Annesi yetiştirememiş bu da kendini yetiştirememiş. Annesi başka adamla evlenmiş bu sokaklarda kalmış bazen. Sağda solda kalmış. Acıyarak evlendim işte sonuç. Kıymet bilmiyor
Acıyarak mı evlendin? Acıyarak hayır yapılır, evlenilmez yahu.

Valla gitmiyorsa 1 saniye bile beklemeyin önünüze bakın Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın. İnsan bir kere geliyor dünyaya tekrar biti olur mu evlenir miyim çocuğum olur mu bunları düşünmek en doğal hakkınız. Kimsenin ayıklamasını da umursamayın.

"Acıyarak evlenmek" zaten hatanın başlangıcı bu. Adamın karakteri, aile yapısı, size uygunluğu, eğitimi, işi gibi konulara bakmadınız mı? Acıdığınız için biriyle evlenmek nedir??

"Acıyarak evlenmek" zaten hatanın başlangıcı bu. Adamın karakteri, aile yapısı, size uygunluğu, eğitimi, işi gibi konulara bakmadınız mı? Acıdığınız için biriyle evlenmek nedir??
Bir hayır olarak evlenmek

Bu işlerde hümanist olunmaz, evet. Acıdığın adama yardım et, niye evleniyon de mi?

Boşanmadan hemen başkasını düşünmek bana çok garip geliyor. Onun yerine boşanınca kendi ayaklarım üzerinde durabilir miyim ? Kendime nasıl bir kariyer ya da hobi edineyim diye düşünmeniz gerekmez mi ? Zaten yeni bir bunalımdan çıkmışken insan özgürlüğünün tadını çıkartmak istemez mi ?

9 ayda nasıl ayrılmaya gelmişsiniz . İnsanlar keşke birbirlerini çok iyi tanımadan evlenmese. Arada sevgi de kalmamış saygı da . Daha boşanmamışsınız aşık olmak tekrar yuva kurmayı düşünmek erken değil mi ?

Neden olmayasın ki. Engel yok. Kalp senin kafa senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…