- 19 Haziran 2021
- 3.602
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.101
- 88
Neden olmasın? Belkide doğru insan o zaman çıkıcak karşına bak evliliğinin başındasın neden kendine bu eziyeti yapıyosun anlamış değilim. Önce bi kararını ver ne yapmak istediğinden emin ol boşanıyosan boşan. Yook ben bunu adam ederim düzelir diyosan da ne kendini yor nede bizi. Bi evlilik ilk gün nasıl başlarsa öyle gider ailesinin adam edemediğini sen hiç edemezsinKızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Soguma nedeniz nedir aldatm vs gibi sebeblerden dolayımı terapiye gidin eger bu anlatiklarim yoksa cift terapisine gidin hersey düzelebilir kestirip atmayin bir iliski bitmeden baska ilikiyi bakalim yürütebilecekmisin peki?Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Çok sorumsuz eve bakmaz kendine bakmaz. Bencil. Benimle ilgilenmez. Benden önce borçları varmış bir sürü ve bu borçlar hep sorumsuzluğundan olmuş. Ailesinin yaptıklarını zaten anlatmak bile istemiyorum. Psikolojimi mahvettiler. Terapist falan kurtarmaz. 36 yasında kendisi. Ya çok şey varSoguma nedeniz nedir aldatm vs gibi sebeblerden dolayımı terapiye gidin eger bu anlatiklarim yoksa cift terapisine gidin hersey düzelebilir kestirip atmayin bir iliski bitmeden baska ilikiyi bakalim yürütebilecekmisin peki?
Evet affedemiyorum. Neler var dahaMutsuz bir evlilikte gelecek kaygısı yaşıyor olmanızı çok iyi anlıyorum.His sevgi kalmamış ki yeniden aşık olup evlenmeyi dusunebiliyorsunuz,dusundurmusler. Tabiki olur neden olmasın,olmayacak olsa dahi bu adamla devam etmeyin git başka yerde ağla diyen biriyle.Boyle bir tür de bende vardı duygusuzlar !
Gönlünüzce olsun
Aynen öyle. Annesi yetiştirememiş bu da kendini yetiştirememiş. Annesi başka adamla evlenmiş bu sokaklarda kalmış bazen. Sağda solda kalmış. Acıyarak evlendim işte sonuç. Kıymet bilmiyorNeden olmasın? Belkide doğru insan o zaman çıkıcak karşına bak evliliğinin başındasın neden kendine bu eziyeti yapıyosun anlamış değilim. Önce bi kararını ver ne yapmak istediğinden emin ol boşanıyosan boşan. Yook ben bunu adam ederim düzelir diyosan da ne kendini yor nede bizi. Bi evlilik ilk gün nasıl başlarsa öyle gider ailesinin adam edemediğini sen hiç edemezsin
Ne bilim. Vicdanımdan mı beyden bilmiyorum. Güçsüzüm sanırımBoşanmayı çok dramatize edıyorsunuz.
Benim de bi kadın olarak hayallerim var ama evet önce kendimi toparlamam gerekiyorAynen
Daha boşanma kağıdının dumanı soğumadan direkt yeni evlilik aramak hiç sağlıklı değil
Acıyarak mı evlendin? Acıyarak hayır yapılır, evlenilmez yahu.Aynen öyle. Annesi yetiştirememiş bu da kendini yetiştirememiş. Annesi başka adamla evlenmiş bu sokaklarda kalmış bazen. Sağda solda kalmış. Acıyarak evlendim işte sonuç. Kıymet bilmiyor
Kaç yıldır flört ettiniz evlenme öncesiŞuan sadece boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Boşananlar yazsın istiyorum. Diğer konuyu okuyanlarda oluyor arada
"Acıyarak evlenmek" zaten hatanın başlangıcı bu. Adamın karakteri, aile yapısı, size uygunluğu, eğitimi, işi gibi konulara bakmadınız mı? Acıdığınız için biriyle evlenmek nedir??Aynen öyle. Annesi yetiştirememiş bu da kendini yetiştirememiş. Annesi başka adamla evlenmiş bu sokaklarda kalmış bazen. Sağda solda kalmış. Acıyarak evlendim işte sonuç. Kıymet bilmiyor
Bir hayır olarak evlenmek"Acıyarak evlenmek" zaten hatanın başlangıcı bu. Adamın karakteri, aile yapısı, size uygunluğu, eğitimi, işi gibi konulara bakmadınız mı? Acıdığınız için biriyle evlenmek nedir??
Kadınların duygusallığı! Hayatını emanet edeceksin. Adamı ölç tart. Dönüşü zor bu işin. Boşansan da evli kalsan da artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak. İyi evlilik iyi bi hayat, kötü evlilik kötü bi hayat. Kimse sana acımaz ama.Bir hayır olarak evlenmek
Bu işlerde hümanist olunmaz, evet. Acıdığın adama yardım et, niye evleniyon de mi?Kadınların duygusallığı! Hayatını emanet edeceksin. Adamı ölç tart. Dönüşü zor bu işin. Boşansan da evli kalsan da artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak. İyi evlilik iyi bi hayat, kötü evlilik kötü bi hayat. Kimse sana acımaz ama.
9 ayda nasıl ayrılmaya gelmişsiniz . İnsanlar keşke birbirlerini çok iyi tanımadan evlenmese. Arada sevgi de kalmamış saygı da . Daha boşanmamışsınız aşık olmak tekrar yuva kurmayı düşünmek erken değil mi ?Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Neden olmayasın ki. Engel yok. Kalp senin kafa senin.Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?