Peki ya boşandıktan sonra ?

30uma az kaldı hiç evlenmedim. Çevremde de bu yaşta evli olmayan çok kadın var. Neden olmasın ki? Ayrıca kuzenim de 1 yıl evli kaldıktan sonra boşandı eşinden. 28 yaşında hiç evlenmemis bir cıtır buldu severek evlendi yani hem çocuğunuz da yokmuş. Önce iyileşmeye bakın. Ve hayırlısı icin dua edin :)

Neden olmasın acinizi yasadiginizda sıra mutlu olmaya da gelicek tabi ki 1 buçuk yıl önce boşanmış biri olarak söylüyorum bunu

9 ay boşanmayı düşünmek için çok erken değil mi? Eğer aldatma sizi mağdur etme şiddet tatminsizlik vb şeyleer varsa bir şey diyemem tabi ki direkt boşan. Pandemi sürecinde olduğumuz için biraz yavaş ilerler boşanman. Bir de hani derler ya cicim ayı falan filan bunlar hikaye evliliğin ilk başları birbirine alışma süreci sabretmeni tavsiye ederim. Eminim güzel günler yakında

Babanız ölmüş Allah rahmet eylesin.
acınıza karşı verdiği tepkiye bakın.
babanız ölmüş yahu bu lafı söyleyen adam için 2 damla gözyaşı dökersem ne olayım yani.
aşırı sinir oldum. ona ağlayacağıma giderim rahat rahat babama ağlardım.
kusura bakmayın. Kendine gelin ve üzülmeyi bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…