Benim çocuğum yok o yüzden biraz daha rahatım. Allah yardımcısı olsun çok zorİlk evliliği 15 ay sürdü.
bu arada kuzenim 24 yaşında.
şimdi istediği kadar erken anne,genç anne olsun.
o işler öyle olmuyor. Bir insan yetiştirmek hiç öyle kolay değil. Hayatınla sınanıyorsun resmen.
Evet olmuyor gerçekten olmuyor. Evlendiğim günden bugüne hiç mutlu olmadım abartmıyorum.28 ne ki yaf ilk evliliğin, 30+ yapan tonla kadin var
Annemin tum arkadaslari bosanip 2 kez, 3 kez evlendiler. 2.evlilik yapan tonla insan var yani merak etmeyin. Olmuyorsa uzatmayin.
Evet olmuyor gerçekten olmuyor. Evlendiğim günden bugüne hiç mutlu olmadım abartmıyorum.
İnsan hayat arkadaşının yanında da acısını yaşamayacaksa...Ya çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
Boşandıktan sonra normal hayatına devam edeceksin....calisiyorsan çalışmaya, spor yapiyorsan spora,arkadaslarinla gezmeye....ne olacagini dusunuyorsun..cocuk da yokki onu dert edesin...eski turk filmlerindeki gibi herkes sana kotu gozle bakacak,her erkek senden menfaat bekleyecek ,sürekli taviz edileceksin vs mi dusunuyorsunŞuan sadece boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Boşananlar yazsın istiyorum. Diğer konuyu okuyanlarda oluyor arada
31 yasimda cocuklu olarak bosandim , daha once bosanmis biriyle de gecen aylarda evlendimŞuan sadece boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Boşananlar yazsın istiyorum. Diğer konuyu okuyanlarda oluyor arada
şu anlattığından sonra kesinlikle boşan derim. senin acına saygısı olmayan adamla hiç vakit kaybetme. tekrar evlenme konusuna gelince önce bir boşan bir kendine gel yaralarını sar. önce tek başına mutlu olmaya çalış yuvam olsun demişsin yuva senin olduğun her yer zaten. umarım seni hakkeden biri çıkar karşınaYa çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
Ya çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
Aşık olamazsın yuva kuramazsın derlerse vaz mı geçeceksin boşanmaktan? Aşık olamamak bu cehennemde kalmaktan daha mı zor geliyor?Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Aşık olamazsın yuva kuramazsın derlerse vaz mı geçeceksin boşanmaktan? Aşık olamamak bu cehennemde kalmaktan daha mı zor geliyor?
yaaaaYa çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için. Şuraya yazmadığım o kadar çok şey var ki. Gerçekten psikolojim mahvoldu. Biz evlendikten 1 ay sonra babam vefat etti. Ben ağladığım zamanlar bana ne diyor biliyormusunuz. Git başka yerde ağla ben senin ağlamalarını dinlemek zorunda mıyım. Bunu söyledi ya
her şeyi yapabilirsin aksini iddia edenle tartışırımKızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
Sorun neydıkıKızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
yaaaaçok üzüldüm bu cümlenin telafisi olmaz zaten babasını kaybetmiş bir kadına...
Çok fazla çoookSorun neydıkı
Daha boşanmadan tekrar evlenmeyi düşünmek biraz saçma değil mi?Kızlar 9 aylık evliyim eşimle çok soğuduk birbirimizden. Yani boşanacağımız kesin. Merak ettiğim şey şu. Boşandıktan sonra beni neler bekliyor. Tekrar aşık olabilir miyim yuva kurabilir miyim. 28 yaşındayım.
AynenDaha boşanmadan tekrar evlenmeyi düşünmek biraz saçma değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?