- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi Latinachica
-
Bugun Italya'daki bir Turk ogrencinin soylediklerini okudum. Onlarda corona ilk Italya'da ortaya ciktiginda sayi az atlatiriz demisler. Herkes gunluk hayatina devam etmis ve durum bu. Bizim ayni hatayi yapmamamiz cok oneli. Herkesin elinden geldigi kadar onlem almasi gerekiyor. Hem kendi sagliginiz hem de cevre sagligi icin cok onemli. Insallah isler daha da kotuye gitmez.Devlet onlem ustune onlem aliyor ama bu halkla nafile. Ancak Cin gibi ozgurluk mozgurluk yok kapanin evlsre deyip tahtalari kapilara cakacak bir ay oylr birakacak. Bundan anlariz ancak. Evdeyim bunaldim disari cikmiyorum ama disarilarda millet fink atiyor Allah yardimcimiz olsun. Yarin babamda yolcu memlekete gidiyor. Sag salim virus bulasmadan varir
Ay valla güldüm amcaya ❤ ne denir ki insan bu tatlı adamı kıramazda yaptığı yanlış ama nr diyebilirsin şimdi buna ☺☺☺Babam memlekette demistim. Aradim kilerde su varmiydi diye. O da yok dedi. Sonra bana diyo ki gulerek aldigin kolonyalari ic :////
Valla sinirden fittiriyorum.
Umreden gelen amcamızı kimse ziyaret etmeyince dedeme gelmiş kendisi... Getirdiği bir hurma, bir zemzem ( varsa birde corona virüsü) Hay Allah ım ya... Yurtdışından gelenlere çıkmayın evinizden diyorlar... Yanlış algılıyorlar sanırım...
Aynen benimki de öyle. Ne yapsam anlatamadım. Hastalığı kapsa ilk telef olacaklardan biri. Eve zincirleyeceğim sonundaEvet, benim babam!
Ama evliyim, beraber yaşamıyorum.
Şuan annem de şehir dışında, adam bir başına kalıyor.
Laf dinlemiyor, canı sıkılıyor çıkıyor.
Bu sebepten 1 haftadır görüşmüyorum, evine gittim bugün temizledim ettim, sıkı sıkı tembihledim ama biliyorum nafile!
Bir de hastalığı kapsa akşamını göremeyecek kadar çok hastalığı var zaten, dinletemiyoruz!
Su an gozume kulagima aci sivri biber gibi geliyor. Bir de laf yetistirmesi var.Ay valla güldüm amcaya ❤ ne denir ki insan bu tatlı adamı kıramazda yaptığı yanlış ama nr diyebilirsin şimdi buna ☺☺☺
Ne cevap verdi size ekmekleri ekleyen kisiDaha bugun markette ekmekleri minciklayip birakan kisiyi uyardim ama tabi zeytinyagi gibi hemen uste ciktilar. Bunlardan kimbilir kac tane var? Kimsenin laf dinledigi yok, hassas davrandigi yok.
Ekmeklerinizi evde yapin arkadaslar. Hep bir minciklama sevdasi var.
Öyle deme ya ❤Su an gozume kulagima aci sivri biber gibi geliyor. Bir de laf yetistirmesi var.
Onlar ellerini hep yikarmis, mikrop yedik diye ölecek değilmişiz falan filan. Gerisini pek hatırlamıyorum işi terbiyesizliğe vurdular çünkü muhatap olmadım.Ne cevap verdi size ekmekleri ekleyen kisi
Yuh ya durumun ciddiyetinin farkında değiller sanirim.Onlar ellerini hep yikarmis, mikrop yedik diye ölecek değilmişiz falan filan. Gerisini pek hatırlamıyorum işi terbiyesizliğe vurdular çünkü muhatap olmadım.
Çok sonradan öğrendim ben de dedeme ziyarete geldiğini...Lutfen ihbar edin lutfen sessiz kalmayin bu nasil sorumsuzluktur anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?