Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.121
29.056
798
Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.

Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim

Suçlamalar söyle:

Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)

Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.

Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.

Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.

Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.

Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.

Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.

Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .

Bi halt yapamaz .Gözünü korkutmaya çalışıyor.Daha doğrudüzgün hayatına sahip çıkamıyor görevden alınmış çocuğa mı bakacak.

Sürekli senin işyerinde sevgilin olduğunu iddia ediyor kısasa kısas yaptım der gibi..Nedir bu mesele.

Inşallah en en kisa zamanda kurtulursunuz.

Siz dogru bir insan olduktan sonra inşallah kimse çocuğunuzu elinizden alamaz.

Böylesi iftiralarda bulunabilecek kadar karaktersiz birisi.. icinizi ferah tutun inşallah karsinizda hep iyi insanlar olsunlar.. bir kac yerde daha rastladim bu sekilde bosanma öncesinde eger ileride cocugu elinden alırım diyenlerle.. blöf.. sizin gelecek kurma hayallerinize ket vurmak icin..

O kadar yaşanmışlıgınn hatrına çirkenleşmemeliydi.
İşte insanları ya düğünde ya cenazede tanırsın derler ya.
Buda onun gibi bişey.

amma çirkinleşmiş.
iyice düşmüş.
suçlu ya üste çıkması lazım.
uzak dur bari mümkün olduğu kadar.
ancak çocuk için geliyordur işte..
çocuk kaç yaşında?
sanmıyorum ileride de alacağını.
evlenir filan.çocuğu istemez ki.

Çocuğumu kaybedeceksem bi evlilik yüzünden. Ömür boyu bekar kalırım daha iyi. Kimse koparamaz onu benden. Asla vermem kimseye veremem. Oğlumu benden aldıkları gün öldugum gün. Allah onu benden ayirmasin. Yavrum için her fedakarligi yaparım. Yemisim kocayida evliligide yavrumdan kıymetli değil hiçbiri.

4 yaşında. 7 yaşında velayet davası açıp alacakmis

Zaten bu boşanmalarda çocuklar koz olarak kullanılmasa olmaz .
Çocuğunuzu göstermek istememesi bir şey ifade etmez,devletin koyduğu kanunlar var.

Ben gosteririrm çocuğumu. Ama o cirkeflikle alırsa. 7 yaşında velayet davası acacakmis

Ben şunu anlamıyorum ya sen bu adamı basana kadar herşey iyi değilmiydi. Bastın diye mi bu kadar kötü bir kadın oldun. Adam seni seviyor gibi görünüp basilana kadar sırtından mi vurmuş. Anlattığına göre çoktan bitmiş kocan için. Nasıl bu kadar adi olabiliyorlar ya.

Boşanırken aldatıldığını sunacak mısın mahkemeye?

Çocuğun konusunda da korkma. Alamaz.
Sadece korkutuyor gözdağı veriyor.

Havlayan köpek ısırmaz demek istiyorum.

Ne çirkef adammış

Onu bile yapamaz siz cook rahat olun.
Su iyi bir isiniz var, iyi bir annesiniz.
Siz o adami tek seferde gözden çıkardıginiz icin kendisine yediremiyor. Haliyle acikta olma psikolojisi vs.. baya sıkıntıda.. kendi hayati dibe çökerken sizinki ya iyiye giderse korkusu..

"...aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu. "

Kahve, amac zaten icine bu korkuyu salmak.
Gelme bu oyuna.

Ah mismo o ne cirkef o ne asagilikmis da ben anlamamisim. Ondan herseyi bekliyorum artık

4 yaşında. 7 yaşında velayet davası açıp alacakmis
niye çok mu düşkün çocuğuna?
boşanma sebebinizde aldatması vs. yazıyor mu?
hukukcu arkadaşlar cevaplayabilir belki.
ben bilemiyorum.
bu tür boşanma sebeplerinde babaya çocuk verilir mi?
ne gerekçeyle küçük bir çocuğu anasından alıp babasına verecek mahkeme.
çok ciddi ithamları olması gerekir benim bildiğim.
avukatının görüşü ne bu konuda?

Ben gosteririrm çocuğumu. Ama o cirkeflikle alırsa. 7 yaşında velayet davası acacakmis
Kendisi evliyken ,aldattığı halde çocuğunu görmeyi hakediyor da ,kadın ileride kendi hayatını kurmak isteyince mi sıkıntı oluyormuş.Madem düşünüyor çocuğunu aldatmasaymış ta,çocuk ,anne babasıyla beraber büyüseymiş.

son çırpınışlar canım
bırak tabiri caizse ulusun dursun!!
çocuğu falan da alamaz konuşmasın
neden açığa alındı bu arada kaçırdım oraları
sen aldattığını falan ortaya çıkardın diye mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…