Hayır kızlar aldatma ile suclamasinin sebebi tamamen kafada kurması. Servise bindirirken salap sulap öperdi. Kaç defa uyardim yapma hoslanmiyorum diye. Şimdi serviste sevgilim oldu. Gece nobetlerime kaç kere gelip beni çalışırken gördü. Şimdi o nobetlere sevgilim için gidiyor oldum. Grubumuzla sofra kurardik herkes evden bişey getirirdi. Bende bazen sarma yapardim. Sevgilime yaptım oldu.
Birgün otoparkta yasak aşk yaşayan birileri oldu onu anlatmistim beyefendi ye. O yakalanan ben oldum. Böyle birsürü şey
Paranoyakmış zaten .Bu adam yıllardır böyle olmalı.Sana söylemesede boşanma işine kadar içinde tutmuş.
Mahkemede yine aynı şeyleri söyleyeceği aşikar.Hakim akıl sağlığı için rapor istese bari.Çocuğu rüyasında görür.
Kendisi/eski eşin ağır hasta kesinlikle doktor tedavisi şart.
Bigün çok hastalanmistim oğlum kalktığında kalkamamistim. Beni video çekmiş. Cirkeflik yaparsammis mahkemede çocuğuna bakmıyor bu kadın ruh hastası diye video gostercekmis. Çok Cirkef coook
Ben Geçen gün okumuştum. Bosandiktan sonra evlenmen çocuğu alması için bir gerekçe değil. Sadece genelevde çalışmak gibi bir durum varsa veya ciddi psikolojik sorunların varsa veriyorlar. Bir de çocuk zaten büyükse psikolog eşliğinde konuşuluyormus çocuk kimi isterse onda kalıyormuş.Çocuğumu kaybedeceksem bi evlilik yüzünden. Ömür boyu bekar kalırım daha iyi. Kimse koparamaz onu benden. Asla vermem kimseye veremem. Oğlumu benden aldıkları gün öldugum gün. Allah onu benden ayirmasin. Yavrum için her fedakarligi yaparım. Yemisim kocayida evliligide yavrumdan kıymetli değil hiçbiri.
boşanma dilekçende aldatması da var mı?Zaten yıllardır sindirmeye çalışmış öyle söylüyor. Ama ne hikmetse çok da aşık davrandı meğer kafada kuruyormus ama ben anlamamisim
yok geçen konuda anlatmıştı iş arkadaşları ile tartışma olmuş , büyükçeayrıca açığa alınma durumu varmış seni de yakmasın bu adam, malum nedenlerden mi açığa alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?