Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benım eskı esımde davayı soyle yazmıs
evlılık bırlıgının temelınden sarsılması.
Tabı benı suclayıcı seyelrde yazmıstı mesela ılıskıye gıremeyısımız
tüp bebek tedavısı gorurken gecırdım bunalımlar
ama adlatmasıyla ılgılı bırsey yazmamıstı.
Aradım dedim ki( sorununu benden gızleyerek evlendı) 1, ben senın sorununu kabuıl edıp herseye gogus gerecegım sozunu vermemıstım kı ılk denenemızı yaparken ben sadece 19 yasındaydım, 2. dua ette ben namuslu cıktım senı sutcuyle kapıcıyla aldatmadım bu yazdıklarının gercegının ne oldugunu bılıyorsun senın agzına sıcarım senı herkese rezıl ederım dedım. sonuc olarak bende ona 300 bın tl dava actım. ısten kovdurdum, kadınında agzına sıctım :) sonra bunlar bana bır arsa verdıler cok gururluyum almadım gıttım baska bır yerden dava actım ve anlasmalı bosandık.
Neler oluyor neler hanı derler ya kasık kasıga degmeden anlasılmaz mıs dıye o sanırım bosanmalarla alakalı bı durum

işsiz güçsüz adama kim çocuğu verir
rahat ol
herşeyden önce aldatma yüz kızartıcı suç
ve yüz kızartıcı suçta hakim karşı tarafa veriyor çocuğu büyük de olsa ancak çocuğun istemesi ve şiddet görüyorum demesi vs. gerekir kararı değiştirmek için
içinizi ferah tutun

bir de sizi gaza getirip hakaret içerikli yazılar yazmanıza sebep olmasın dikkat edin

Allah bana sabır versin. Bana diyor ki Ailene bişey soylemicem merak etme ailem zaten biliyor. Gerekirse x erkeklerden hoslaniyirmus de dedi. Topu bana at diyor.

Ruh hastası manyak

Ayy ne kotu birsey..insanin bir zamanlar omrunu kalbini verdigi hayat arkadasinin kocasinin cocugunun babasinin bosanma asamasinda iftirada bulunmasi hele ciddi bir konuda birde sagda solda konusurlar.onlarami laf anlatacaksin inandiracaksin.buyuk sinav..ellere guven olmuyor iste.

Paranoyakmış zaten .Bu adam yıllardır böyle olmalı.Sana söylemesede boşanma işine kadar içinde tutmuş.

Mahkemede yine aynı şeyleri söyleyeceği aşikar.Hakim akıl sağlığı için rapor istese bari.Çocuğu rüyasında görür.

Zaten yıllardır sindirmeye çalışmış öyle söylüyor. Ama ne hikmetse çok da aşık davrandı meğer kafada kuruyormus ama ben anlamamisim

yani cidden bu kadarı da anlaşılmıyor mu yaa, bu kadar pislik içinde öylece duramaz yani insanın, illa ki bi yerde kendini belli etmiştir de insan kendine yönelmeyince anlayamıyor galiba, bi arkadaşımın sevgilisi 4lü çıktığımız bir yemekte servis yapan çocuğu yerin dibine soktu saçma bir nedenden, ben utandım hala içimde uhtedir neden kalkıp gitmedim diye, ama bizim kız ağzı açık ayran budalası gibiydi, ne zamanki aynı hakaretleri duydu o zaman ayrıldı, halbuki duyana kadar beklememeli, bu adam pislik egosu tavan gör bunu...konu sahibini tenzih ediyorum ama ben genel olarak bu adamların mutlaka fire verdiğini düşünüyorum, beyaz atlı prensten bok çukuruna evrilmiyolar bir günde

Bigün çok hastalanmistim oğlum kalktığında kalkamamistim. Beni video çekmiş. Cirkeflik yaparsammis mahkemede çocuğuna bakmıyor bu kadın ruh hastası diye video gostercekmis. Çok Cirkef coook
Yuhh yaa yuhhh sen aldatmayı ortaya çıkarmasan böyle biriyle devam edecektin, ortada bişi yokken bile bu küçük aslında büyük hesaplar yapan bi adi!
Sbh bi magazin programında meşhur aldatılan futbolcuyu hatırlattılar, adam boynuzlandıgı halde çocuğunun anası diye sustu ortalık sakınlesınce edebiyle ayrıldı ona bile adam degil denildi, Eminim adam sadece çocuğu için böyle davrandı adam işte! Ahhh keşke yanında dururkende karşında dururkende adam olabilseydi seninkide. Elinde ne var ne yok kullan tazminat icin baya çektir korkma

bence eşin ipini koparmış. ahlaklı bir adam çocuğunun annesini böyle çirkin iftiralarla suçlamaz. hayır çocuğun aklı az erse yaşını bilmiyorum, acaba dese ne kadar zor bişey.
hatta böyle bişey olsa söylemeye çekinir. çocuk işin içine girince ben çok geriliyorum ya.
bence daha fazla muhatap olmadan ayrılın itsin.
iş yerinize gelip sorması da iğrenç!

Ben Geçen gün okumuştum. Bosandiktan sonra evlenmen çocuğu alması için bir gerekçe değil. Sadece genelevde çalışmak gibi bir durum varsa veya ciddi psikolojik sorunların varsa veriyorlar. Bir de çocuk zaten büyükse psikolog eşliğinde konuşuluyormus çocuk kimi isterse onda kalıyormuş.

Zaten yıllardır sindirmeye çalışmış öyle söylüyor. Ama ne hikmetse çok da aşık davrandı meğer kafada kuruyormus ama ben anlamamisim
boşanma dilekçende aldatması da var mı?
eşin silah taşıyor okuduğuma göre.
mesleği icabı mı?
uzak durup kendini korusan iyi olur bence.
konuşmalarını hareketlerini kontrol edemediği ortada.
ailenin yanında yaşasan bu süreçte

Kahve senin elinde kapı gibi delillerin yok mu onun seni aldattığına dair e o napıyor? Ancak kuru sıkı atıyor kim yer bunları allah aşkına kaldı ki boşandıktan sonra sen bekar bir kadın olacaksın değil o feriştahı gelse karışamaz güçlü bir kadınsın şu sazanı kaale alma lütfen

öfke kontrolü olmayan işten açığa alınan adama mı vericekmiş mahkeme çocuğu? seni korkutmaya çalışmış tabiki...

O videoyu her şey normalken mi çekmiş? İnanmıyorum ya adam neler düşünmüş daha ortada fol yok yumurta yokken.

İyi ki o dedektifi takmışsınız peşine, aman yarabbim ya ortaya çıkmasaydı bu yüzü? Paranoyak resmen.

Ayrıca merak etmeyin, benim babam da annemi tehdit ederdi, 7 yaşına gelince dava açacağım diye, annem çok korkardı. Hiçbir şey olmadı. Annemden alamadı beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…