Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Namus kavramının hep bedenen değil, zihnen olduğunu savunanlardanım.
Daha soyadını taşıdığı kadına, iğrenç iftiralarda bulunan bir mahluk; karaktersiz, şeref yoksunu ve namussuzun en önde gidenidir.
Allah tez zamanda sizi kurtarsın, gerçekten dediği gibi bir daha onun yüzünü görmeyin.

Isin enteresan kısmı burda işte. O kendi hatasını değil. Paranoyak olduğu için inandığı şey doğrultusunda bu evlilik bitiyor. Bide eğer açığa alindigimi annem duyarsa seni ellerimle bogarim dedi.

Yok canım meslektaşiyla kavga etmiş. Silah çekmiş. Açığa alındı. Onun sebebide benmisim benim yüzümden açığa alınmış. Ben dedim sanki git silah çek diye.

Yok canım meslektaşiyla kavga etmiş. Silah çekmiş. Açığa alındı. Onun sebebide benmisim benim yüzümden açığa alınmış. Ben dedim sanki git silah çek diye.
tabi tabi yakında başı ağrırsa onun da sebebi sensin
Rabbim ne kadar büyük belki işi gücü yolunda gitse daha güçlü olacaktı
şimdi iyice güçsüz konuma düştü

Allah yardımcın olsun biran önce feraha çıkarsın

Bende dedim ki. Evet iyi biri çıkarsa evlenirim. Ama önce hayatımı yasicam senin için nelerden vazgectiysem hepsini yapicam dedim. Sort giyicem gezicem tozucam. Anne olduğunu unutma dedi.

Paronayaklığın da ötesinde şizofren bu adam .Ben olsam çocuğu da göstermem ,haketmiyor çünkü .
Isin enteresan kısmı burda işte. O kendi hatasını değil. Paranoyak olduğu için inandığı şey doğrultusunda bu evlilik bitiyor. Bide eğer açığa alindigimi annem duyarsa seni ellerimle bogarim dedi.

Hem suçlu hem güçlü misali.Verilmiş sadakanız varmış.Sizi aldatmamış olsa bile ,zaten çekilecek huyu yokmuş .

Psikoloji diye bir şey kalmamış.Nereye saldıracağını bilmiyor.Boğacakmış bilmem ne.Kendi annesinide mi kandıracak.İşe gidiyorum diye ayak yapacak.Alışmış yalan dolana.

Konuşsun dursun kendi kendine. Bundan sonra umursamayın.Bir an önce kurtulun .

Bundan sonra ayağın taşa bile takılsa bil ki benim ahimdir dedim. Bana ilk iftira attiginda. Ellerimi açtım ve Allaha yalvardim. Rabbim sen görüyorsun öyle bir bela verki başına ekmeği aşı kesilsin dedim. Yemin ederim oldu.

Bana da sen dua etmeyi ne bilirsin daha ayetel kursi bile bilmiyosun demişti.

Havlayan köpek ısırmaz derler.

Çocugu nasıl alacak mış, akıl var mantık var erkek adam mutlaka calısacak , kadında calısacak ayrı mesela ama kadın aksam oldumu eve gelecek, bu adam kahveye gıdecek, pavyona gidecek, at yarışı izleyecek, sevgiliylse sabaha kadar gezecek hızını alamaycak eve 2-3 gun gelmeyecek. Bıraksında cocuk artık babamı olur abımı olur kım olursa olsun en azından baba rolunu oynayan bırıyle hayatını gecırsın ona ne oluyormuş

Kanmayın bu laflara.Velayet hususu bir kez düzenlendi mi , velayetin değiştirilmesi için çok çok önemli sebepler gerekiyor.bu da mesela annenşn iffetsiz bir hayat sürmesi
( sevgilisi olması, evlenmesi değil), çocuğa kötü muamelede bulunulması, darp cebir vs gibi çocuğun sağlıklı bir birey olarak gelişimine aykırı sebepler olmalı ve bunlar da ispat edilmeli ki çocuğun yüksek menfaati gözetilerek çocuk anneden alınabilir.
Yazın yediği hurmalar kışın ... tırmalayınca , bir tanesi de çocuğu koz olarak kullanmasa dişimi kıracağım.
Siz önce hayırlısı ile bu badireyi atlatın sonrasını zamana bırakın.

Bigün çok hastalanmistim oğlum kalktığında kalkamamistim. Beni video çekmiş. Cirkeflik yaparsammis mahkemede çocuğuna bakmıyor bu kadın ruh hastası diye video gostercekmis. Çok Cirkef coook

Ayrılmak istemiyodu.. sen davayı açınca gözü döndü ve son kozlarını oynuyor.. yerinde olsam tüm yediği naneleri gerekçe gösterirdim.. attığı iftiraya kadar.. böylece ilerki yıllarda velayet davasının önünü kapatmış olurdum.. yani açsa bile alamaz senden evladını..

Ayrıca gençsin güzelsin.. bigün doğru insanı bulursan neden evlenmeyesin.. sen namuslu güzel ahlaklı bi hayat sürdükten sonra 2.le de evlensen afedersin ama naaaahhhh alır çocuğunu senden..

Ne pislik herifmiş bi bitmedi be.. ki seni az çok tanıyorum artık sen bu kadar şeye sakin kalcak kadın değildin.. ona karşı içindeki her şey ölmüş ki sen o edepsiz söylenirke gidip yatmışsın.. tam anlamıyla çıldırmış vaziyette sarıp durcak sana... hiiiiçççç canını sıkma güzel arkadaşım.. bunlar da geçicek

4 yaşında. 7 yaşında velayet davası açıp alacakmis
7 yaşında cocugun söz hakkı oluyor
cocuk gıtmek ısterse gıdebılıyor. Bızımde 7 yasımıza bır kac ay kaldı bızde ayrılırken oyle soyluyordu
eskı esım yenı evlendı, ben 5 senedır evlıyım ustune cocuguda hıc aramadı ama belkı bende suprız bır davayla karsılasabılırım kım bılır

Denizdi sanırım oğlunun ismi. Bırakmaz deniz seni eminim. Hiç aramayan babayı niye istesin ki çocuk. Yeni esin de babasından daha ilgili diye biliyorum. Çok sanslisin cute

Artık baş edemedim. Gücüm de yetmedi nefesimde. Gidip yatmayi tercih ettim. Çünkü susmadi.

Denizdi sanırım oğlunun ismi. Bırakmaz deniz seni eminim. Hiç aramayan babayı niye istesin ki çocuk. Yeni esin de babasından daha ilgili diye biliyorum. Çok sanslisin cute
Yok yok bırakmaz ama baya bı etkılenırım ben durumdan psıkolojık olarak yenıden bırbırımıze saldırmaya baslarız dıye dusunuyorum.
Peki senın kı bırakır mı ?

Buarada bu aldatma meseleerı nedır var mı oyle bısey ?

Yanlış anladığı bir durummu oldu acaba.Adam o kadar çirkef ki mahkemede beni aldatıyor dese şaşırmayacağım.

Beyefendi beni her fırsatta boynuzladi. Son olarak ben ayrılmak isteyince sen de beni aldattin dedi. Ise giderken makyajimi bile sevgilim için yapmisim.

Hayır kızlar aldatma ile suclamasinin sebebi tamamen kafada kurması. Servise bindirirken salap sulap öperdi. Kaç defa uyardim yapma hoslanmiyorum diye. Şimdi serviste sevgilim oldu. Gece nobetlerime kaç kere gelip beni çalışırken gördü. Şimdi o nobetlere sevgilim için gidiyor oldum. Grubumuzla sofra kurardik herkes evden bişey getirirdi. Bende bazen sarma yapardim. Sevgilime yaptım oldu.
Birgün otoparkta yasak aşk yaşayan birileri oldu onu anlatmistim beyefendi ye. O yakalanan ben oldum. Böyle birsürü şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…