- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Kendisi evliyken ,aldattığı halde çocuğunu görmeyi hakediyor da ,kadın ileride kendi hayatını kurmak isteyince mi sıkıntı oluyormuş.Madem düşünüyor çocuğunu aldatmasaymış ta,çocuk ,anne babasıyla beraber büyüseymiş.
son çırpınışlar canım
bırak tabiri caizse ulusun dursun!!
çocuğu falan da alamaz konuşmasın
neden açığa alındı bu arada kaçırdım oraları
sen aldattığını falan ortaya çıkardın diye mi?
tabi tabi yakında başı ağrırsa onun da sebebi sensinYok canım meslektaşiyla kavga etmiş. Silah çekmiş. Açığa alındı. Onun sebebide benmisim benim yüzümden açığa alınmış. Ben dedim sanki git silah çek diye.
Kendisi evliyken ,aldattığı halde çocuğunu görmeyi hakediyor da ,kadın ileride kendi hayatını kurmak isteyince mi sıkıntı oluyormuş.Madem düşünüyor çocuğunu aldatmasaymış ta,çocuk ,anne babasıyla beraber büyüseymiş.
Isin enteresan kısmı burda işte. O kendi hatasını değil. Paranoyak olduğu için inandığı şey doğrultusunda bu evlilik bitiyor. Bide eğer açığa alindigimi annem duyarsa seni ellerimle bogarim dedi.
Hem suçlu hem güçlü misali.Isin enteresan kısmı burda işte. O kendi hatasını değil. Paranoyak olduğu için inandığı şey doğrultusunda bu evlilik bitiyor. Bide eğer açığa alindigimi annem duyarsa seni ellerimle bogarim dedi.
Isin enteresan kısmı burda işte. O kendi hatasını değil. Paranoyak olduğu için inandığı şey doğrultusunda bu evlilik bitiyor. Bide eğer açığa alindigimi annem duyarsa seni ellerimle bogarim dedi.
tabi tabi yakında başı ağrırsa onun da sebebi sensin
Rabbim ne kadar büyük belki işi gücü yolunda gitse daha güçlü olacaktı
şimdi iyice güçsüz konuma düştü
Allah yardımcın olsun biran önce feraha çıkarsın
Kanmayın bu laflara.Velayet hususu bir kez düzenlendi mi , velayetin değiştirilmesi için çok çok önemli sebepler gerekiyor.bu da mesela annenşn iffetsiz bir hayat sürmesiÇocuğumu kaybedeceksem bi evlilik yüzünden. Ömür boyu bekar kalırım daha iyi. Kimse koparamaz onu benden. Asla vermem kimseye veremem. Oğlumu benden aldıkları gün öldugum gün. Allah onu benden ayirmasin. Yavrum için her fedakarligi yaparım. Yemisim kocayida evliligide yavrumdan kıymetli değil hiçbiri.
Havlayan köpek ısırmaz derler.
Çocugu nasıl alacak mış, akıl var mantık var erkek adam mutlaka calısacak , kadında calısacak ayrı mesela ama kadın aksam oldumu eve gelecek, bu adam kahveye gıdecek, pavyona gidecek, at yarışı izleyecek, sevgiliylse sabaha kadar gezecek hızını alamaycak eve 2-3 gun gelmeyecek. Bıraksında cocuk artık babamı olur abımı olur kım olursa olsun en azından baba rolunu oynayan bırıyle hayatını gecırsın ona ne oluyormuş
7 yaşında cocugun söz hakkı oluyor4 yaşında. 7 yaşında velayet davası açıp alacakmis
7 yaşında cocugun söz hakkı oluyor
cocuk gıtmek ısterse gıdebılıyor. Bızımde 7 yasımıza bır kac ay kaldı bızde ayrılırken oyle soyluyordu
eskı esım yenı evlendı, ben 5 senedır evlıyım ustune cocuguda hıc aramadı ama belkı bende suprız bır davayla karsılasabılırım kım bılır
Ayrılmak istemiyodu.. sen davayı açınca gözü döndü ve son kozlarını oynuyor.. yerinde olsam tüm yediği naneleri gerekçe gösterirdim.. attığı iftiraya kadar.. böylece ilerki yıllarda velayet davasının önünü kapatmış olurdum.. yani açsa bile alamaz senden evladını..
Ayrıca gençsin güzelsin.. bigün doğru insanı bulursan neden evlenmeyesin.. sen namuslu güzel ahlaklı bi hayat sürdükten sonra 2.le de evlensen afedersin ama naaaahhhh alır çocuğunu senden..
Ne pislik herifmiş bi bitmedi be.. ki seni az çok tanıyorum artık sen bu kadar şeye sakin kalcak kadın değildin.. ona karşı içindeki her şey ölmüş ki sen o edepsiz söylenirke gidip yatmışsın.. tam anlamıyla çıldırmış vaziyette sarıp durcak sana... hiiiiçççç canını sıkma güzel arkadaşım.. bunlar da geçicek
Yok yok bırakmaz ama baya bı etkılenırım ben durumdan psıkolojık olarak yenıden bırbırımıze saldırmaya baslarız dıye dusunuyorum.Denizdi sanırım oğlunun ismi. Bırakmaz deniz seni eminim. Hiç aramayan babayı niye istesin ki çocuk. Yeni esin de babasından daha ilgili diye biliyorum. Çok sanslisin cute
Yok yok bırakmaz ama baya bı etkılenırım ben durumdan psıkolojık olarak yenıden bırbırımıze saldırmaya baslarız dıye dusunuyorum.
Peki senın kı bırakır mı ?
Buarada bu aldatma meseleerı nedır var mı oyle bısey ?
Yok yok bırakmaz ama baya bı etkılenırım ben durumdan psıkolojık olarak yenıden bırbırımıze saldırmaya baslarız dıye dusunuyorum.
Peki senın kı bırakır mı ?
Buarada bu aldatma meseleerı nedır var mı oyle bısey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?