Onda çocuk sorumluluğu alacak döt yok merak etme sen. Bence şimdiden senin başkasıyla olma ihtimaline deliriyo.Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .
Eşi arkadasimin telefonundan enistesini arardi, ikiside kamu diye. Uzun uzun, sık sık konusulur falan. Sonra adamin ihaneti; bosanma davasi, velayet kavgası derken bir baktik dava dosyasinda ihanet iftirasi var. Telefon kayitlari ise delil. Sirf cocuklari almak icin abla ve eniste suca ortak oldu. Kiz hic bir sey kanitlayamadi. Cocuklardan 11 yasinda olani vermek zorunda kaldi. Rezillik cabasi...
Velhasil erkekler adilik konusunda sınır tanımıyor. . Dikkat etmek lazim..
Adam kötüymüş ama bu ablayla eniştede hiç mi Allah korkusu, vicdan, utanma yoktu anlamıyorum
yani bir insan nasıl çocuğu almak için böyle şeylere alet olur. Kardeşi olsun ne olursa olsun
nasıl onun tarafında oluyor. Ne kadar kötü insanlar var. Çok merak ettim bu adam ablası ve enişte
rahatlar mı? Bu yaptıkları kötülük yanlarına kaldı mı?
Şu çocuğu elinden alıyorum safsatalarına inanmayın artık. Bir çocuğu alıp bakmak büyük bir sorumluluk. Her erkek kaldıramaz bunu. Ama kadınların zayıf noktası olduğunu biliyorlar bunlar kuru tehdit. Çocuğunuzun elinizden alınması için sizin çocuğa bakamayacak zihinsel fiziksel bir sorununuz,alkol uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarınız veya çocuk istismarcısı bir ebeveyn olmanız gerekir. Eften püften sebeplerle çocuğu sizden alamaz.Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .
Mayis haziran gibi haber aldim en son. Adam nisanlanmis, yeniden evlenecek. Eniste ve abla gayet iyiymis. Iftira oldugu belli, ama herkes rahat tuhaf şekilde. Ben kadinin kocasini bosamasini bekledim. Madem oyle adamda ihanet etmis oluyor degil mi? Yok, herkes rahat. Arkadaşım disinda zor durumda kimse yok. Herkes mutlu mesut.
Çocuklar buyuk savas sebebi bosanmalarda. Özellikle erkek tarafi bu konuda cok saldırgan oluyor. Kaybecekleri belli olduğu icin her türlü oyunu yapiyorlar. Özellikle cocuk annede kalınca verecekleri nafaka icin yapiyorlar bence. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah.
Kendisine burdan bi baba gonderiyorum. Dilerse onu alsin4 yaşında. 7 yaşında velayet davası açıp alacakmis
Amin.. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi..
Vicdan olmayınca demek ki böyle rahat olunuyor. Zaten olsaydı hiç yapmazlardı gerçi..
Ama işte insan bir yaptıklarını çekmelerini bekliyor ya işte o yüzden merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?