Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size oyun yapıyor. Kendisine gay dedirtip, sizin başka erkeklerle birlikte olduğunuzu söylecek. Aklınca iftira atıp kendi pisliğini temizleyecek.

Onda çocuk sorumluluğu alacak döt yok merak etme sen. Bence şimdiden senin başkasıyla olma ihtimaline deliriyo.
Ben evlenmiycem sen de evlenemezsin big big big...

Adam kötüymüş ama bu ablayla eniştede hiç mi Allah korkusu, vicdan, utanma yoktu anlamıyorum
yani bir insan nasıl çocuğu almak için böyle şeylere alet olur. Kardeşi olsun ne olursa olsun
nasıl onun tarafında oluyor. Ne kadar kötü insanlar var. Çok merak ettim bu adam ablası ve enişte
rahatlar mı? Bu yaptıkları kötülük yanlarına kaldı mı?

Mayis haziran gibi haber aldim en son. Adam nisanlanmis, yeniden evlenecek. Eniste ve abla gayet iyiymis. Iftira oldugu belli, ama herkes rahat tuhaf şekilde. Ben kadinin kocasini bosamasini bekledim. Madem oyle adamda ihanet etmis oluyor degil mi? Yok, herkes rahat. Arkadaşım disinda zor durumda kimse yok. Herkes mutlu mesut.

Çocuklar buyuk savas sebebi bosanmalarda. Özellikle erkek tarafi bu konuda cok saldırgan oluyor. Kaybecekleri belli olduğu icin her türlü oyunu yapiyorlar. Özellikle cocuk annede kalınca verecekleri nafaka icin yapiyorlar bence. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah.

Şu çocuğu elinden alıyorum safsatalarına inanmayın artık. Bir çocuğu alıp bakmak büyük bir sorumluluk. Her erkek kaldıramaz bunu. Ama kadınların zayıf noktası olduğunu biliyorlar bunlar kuru tehdit. Çocuğunuzun elinizden alınması için sizin çocuğa bakamayacak zihinsel fiziksel bir sorununuz,alkol uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarınız veya çocuk istismarcısı bir ebeveyn olmanız gerekir. Eften püften sebeplerle çocuğu sizden alamaz.

Amin.. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi..
Vicdan olmayınca demek ki böyle rahat olunuyor. Zaten olsaydı hiç yapmazlardı gerçi..
Ama işte insan bir yaptıklarını çekmelerini bekliyor ya işte o yüzden merak ettim.

Cocuk icin herseyi hak goruyorlar kendilerinde.

Ben hic ettiğini bulan gormedim :/ Ahirete kaliyor galiba hepsi..

Hic bisey yapamaz cocugu da alamaz korkma ins karsina guzel bir adam cikar bu yasadiklarini gulerek hatirlarsin

Bunlar hep göz korkutma..
Daldan dala gezer kendi hayat mücadelesine düşer unutur gider.
Tırıvırı yani üzüldüğüne değmez.
Üzüleceğin tek şeyi ben sana söyleyeyim;evladın baba baba sayıklar sen o herifi aramak zorunda kalırsın..

adam resmen senin yeniden evlenmenden korkuyor. resmen başkasının sana kocalık yapmasından korkuyor. bari bu kadar belli etmeseydi. çocuğunla tehdit etmiş yeniden evlenme diye adama bak. o değil de o çocuğun velayeti bi kere sana verildikten sonra, aldattığı için karısının boşadığı bir adam, üstelik görevinden açığa alınmış bir adam, sırf kadının yeniden evlenmesini öne sürerek velayet davası açsa, kazanabilir mi yahu? hiç sanmıyorum.

sen çok kötü işsiz alkolik biriyle evlensen, ''üvey babanın durumundan endişe ediyorum, çocuğuma zarar verir'' derse belki o zaman alabilir. e sen de öyle biriyle evlilik yapmayacağına göre... korkuyla edilmiş içi boş tehditler işte...

Çerkeslerin b...kunu yesin o adi köpek. Açıga alınmış her şeyini kaybetmiş boş boş havlıyo işte. Hiç üzülme bunları mahkemede de kanıtlasın. Ztn açıga alınması mahkemede sorun teşkil edecek onun içşn öyle kolaymı yaaa. Evleniceksin diyede kimse kimseden cocuk alamaz. Kanunda böyle bişe yok.

Zaten her evli ve her aldatan (
yaratik bunlar adam demiycem )

Hepsi a,,,,,k s......z ce esine iftara atiyor cokkk gordum hepside ayni bu modellerin

Cocugunu almaz merak etme ,esim derki hep esini ,cocugunu seven aldatmaz ,esine bunlari yasatamaz,hadi yasatti. Ocuga asla yasatamaz der
Kisacasi adam çocuğu bilmiyoki neden alsin ? Düşünseydi zaten seni aldatmazdi

Alisirr gormemeye bile,boyle pislikler gormeyi bile hak etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…