- 19 Eylül 2016
- 182
- 131
- 23
Bu aralar boşanma durumlarında olan yakınım var pek ılgılenıyorum soyle bırsey okumustum çekişmeli boşanma davalarında normal hayat standartları bozulacak kadına tedbir nafakası bağlanıyor dava sonuclanana kadar belkı bılıyorsunuzdur avukatınız varsa soylemıstır bılemıyorum ama aklıma gelmısken paylasmak ıstedım en azından cocugunuzun bakıcı parasının bır kısmı cıkabılır.Bakıcılarda ne ınsafsızmıs ya izmirde veya antalyada olsan evde cocuk bakım hızmetıne basvur dıyecektım ama yanlıs hatırlamıyorsam ıstanbuldasın oda olmuyor anaokulu+bakıcıyla couzlecek bır sey degıl bu senın dırek bakıcı bulman lazım ve bu işi gerçekten kaçırmaman lazım bıraz daha arastır baakalım belkı karsına cok ıhtıyacı olan 700-800e fılan bakacak bırılerı ınsallah cıkarKızlar geçen bi konuda bahsetmistim şimdi bi iş mevzusu ona gidememistim. Bakıcı yüzünden. Kacirdigima da çok uzulmustum. Az önce yine aradı aynı is yeri ve yarın tekrar cagiriyorlar. Çocuğumu okula versem tam gün 250 tl. Birde okul çıkışı 1 saat ve hafta sonu tam gün bakacak birini bulsam.
Dava uzayacak belli yaza kadar. Yaza kadar hem çalışmış olurum hem de az buçuk birikim yaparım. Kafa da rahat olur. Is yerinde haftasonu cumartesi günü adapazarina gidilmesi gerekiyor is icabı.
Bunun daha fazla iftirasindan da korkmuyor değilim açıkçası. Nasıl yapsam. Tam gün bakıcı tutayim dedim 1000 tl aşağı bakan yok. Maasimda 2000 civarı.
15 gün eğitim var. 15 gün çocuğu verdim birine oldu da işi sevmedim çıktım. Bakıcı parasini nasıl ayarlicam.
Ne zor ya ayakta kalmak devrelerim yandı
Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .
Elimde mesajları var o konuyla alakali bana yazmış olduğu
Eğer aklından bu da geçtiyse Allah sabır versin ne zor bir manyakla uğraşmak.Gerçi yaparda elimde kanıt olsun diye kadıncağız hastayken bile videosunu çekmiş.
Adam "kocam homoseksüel o yüzden boşanıyorum" de diyormuş. Konu sahibi söyleyince de gidip iftira davası açacak. Bu kadar bencil, çirkef bir adamın böyle bir şey demesinin başka açıklaması yoktur, Konu sahibinin iyiliğini düşündüğünden söylemiyorsun diye tahmin ediyorum.
O iftira davası açabilmek için ortada hiçbir şey yokken bu kadar manipülasyon yapıyorsa, konu sahibi de olan bir şey için dava açabilmeli.
Davadan hiçbir şey çıkmayacaksa bile yine de açmalı. İleride adam çocuğa "Annen bunu bunu yaptı. Ben de insanlara anlattım. Annen hiçbir şey yapmadı. Bu işleri yap ayan biri baba daca açmaz mıydı?" vs diyebilir.
Dava kaybedilse bile konu sahibi ileride bu konular yine gündeme gelirse, çocuğuna "Ben babana bu konudan dolayı dava açtım, hakkımı savundum. Ama söylediği insanlar ondan korkup lajihştlşk yapmaktan çekindiler" diyebilir.
Bir de illa onun anlattığı kişileri şahit göstermesi gerekmiyor. Kendi iş arkadaşları da "biz böyle bir şey bilmiyoruz. Olsa biz biliriz. Otoparkta basılan çift başkasıydı, o değildi, kocası yalan söylüyor" diyebilir.
öküz ölünce ortaklık biter canım benım.Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Suçlamalar söyle:
Keske simdi hatirlatsaydin o duaniBundan sonra ayağın taşa bile takılsa bil ki benim ahimdir dedim. Bana ilk iftira attiginda. Ellerimi açtım ve Allaha yalvardim. Rabbim sen görüyorsun öyle bir bela verki başına ekmeği aşı kesilsin dedim. Yemin ederim oldu.
Bana da sen dua etmeyi ne bilirsin daha ayetel kursi bile bilmiyosun demişti.
O biliyormuşta nolmuş ? Yuvası yaptığı zina yüzünden yıkılıyorBundan sonra ayağın taşa bile takılsa bil ki benim ahimdir dedim. Bana ilk iftira attiginda. Ellerimi açtım ve Allaha yalvardim. Rabbim sen görüyorsun öyle bir bela verki başına ekmeği aşı kesilsin dedim. Yemin ederim oldu.
Bana da sen dua etmeyi ne bilirsin daha ayetel kursi bile bilmiyosun demişti.
Çüşşşşşş yani çüşş bunun da altında bir bir yenigi var aklınca bana iftira atıyor diyecek dangalakBir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?