Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aralar boşanma durumlarında olan yakınım var pek ılgılenıyorum soyle bırsey okumustum çekişmeli boşanma davalarında normal hayat standartları bozulacak kadına tedbir nafakası bağlanıyor dava sonuclanana kadar belkı bılıyorsunuzdur avukatınız varsa soylemıstır bılemıyorum ama aklıma gelmısken paylasmak ıstedım en azından cocugunuzun bakıcı parasının bır kısmı cıkabılır.Bakıcılarda ne ınsafsızmıs ya izmirde veya antalyada olsan evde cocuk bakım hızmetıne basvur dıyecektım ama yanlıs hatırlamıyorsam ıstanbuldasın oda olmuyor anaokulu+bakıcıyla couzlecek bır sey degıl bu senın dırek bakıcı bulman lazım ve bu işi gerçekten kaçırmaman lazım bıraz daha arastır baakalım belkı karsına cok ıhtıyacı olan 700-800e fılan bakacak bırılerı ınsallah cıkar

Polis mi acaba sizde hemsiremisiniz merak ettim görevden alınması aldattığı içinmi sizin konularinizi takip ediyorum rabbim sizi mutlu etsin

Cerkesler de ona bayilmiyor. Mesela ben.... Gayet sinir oldum.

Alirmis cocugu, zor alir... Hayal kursun..

Evlenmesin hakli, yakmasin kimsenin basini.

Dagilmana hic luzum yok. Her kaybeden gibi camurlasmis. Kendine benzemis.

Dik duruyorsun, hep boyle kal. Imkansiz çocuğu almasi su tabloda. Sinir harbine izin verme.

Eğer aklından bu da geçtiyse Allah sabır versin ne zor bir manyakla uğraşmak.Gerçi yaparda elimde kanıt olsun diye kadıncağız hastayken bile videosunu çekmiş.

Ben ne yaparsa yapsın şaşırmayacağım artık. Açığa alınabileceğini bile bile meslektaşına silah çekmiş bir insan. Her türlü davranışı bekleyip ona göre önlem almak lazım.

Cerkes olmani bile lafa getirmesi tam bir serefsizlil yani yuh diyorum ne yapmis ona cerkesler de okadar rahatsiu bey efendi

Telefondan yazmıştım. Çok fazla yazım hatası olmuş. Düzenleyip tekrar yazıyorum. Tekrar için kusura bakmayın lütfen.

Adam "kocam homoseksüel o yüzden boşanıyorum" de diyormuş. Konu sahibi söyleyince de gidip iftira davası açacak. Bu kadar bencil, çirkef bir adamın böyle bir şey demesinin başka açıklaması yoktur, konu sahibinin iyiliğini düşündüğünden söylemiyordur diye tahmin ediyorum.

O iftira davası açabilmek için ortada hiçbir şey yokken bu kadar manipülasyon yapıyorsa, konu sahibi de olan bir şey için dava açabilmeli.

Davadan hiçbir şey çıkmayacaksa bile yine de açmalı. İleride adam çocuğa "Annen bunu bunu yaptı. Ben de insanlara anlattım. Annen hiçbir şey yapmadı. Bu işleri yapmayan biri bana dava açmaz mıydı?" vs diyebilir.

Dava kaybedilse bile konu sahibi ileride bu konular yine gündeme gelirse, çocuğuna "Ben babana bu konudan dolayı dava açtım, hakkımı savundum. Ama söylediği insanlar ondan korkup şahitlik yapmaktan çekindiler" diyebilir.

Bir de illa onun anlattığı kişileri şahit göstermesi gerekmiyor. Kendi iş arkadaşları da "biz böyle bir şey bilmiyoruz. Olsa biz biliriz. Otoparkta basılan çift başkasıydı, o değildi, kocası yalan söylüyor" diyebilir.

öküz ölünce ortaklık biter canım benım.

ne kadar üzücü demi. madem yedin bi bok hatanı kabullen de sus be 'adam'.

çok üzülüyorum sizin adınıza. Siz yinede suçlamayın, 'boşverin'. Allahından bulsun terbiyesiz şerefsiz.

Keske simdi hatirlatsaydin o duani
İffteli kadina iftira atmak en buyuk gunahlardan sen mazlumsun Rabbim mazlumun yanindadir herzaman
Hayatin cok daha guzel olucak insallah canim

O biliyormuşta nolmuş ? Yuvası yaptığı zina yüzünden yıkılıyor

Bir insan bu kadar çirkefleşir ,ya ne olursa olsun sen evladının annesisin ,layığını bulur inşallah

Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
Çüşşşşşş yani çüşş bunun da altında bir bir yenigi var aklınca bana iftira atıyor diyecek dangalak

Herşeyi ... ediyorlar tamam da, kalkıp çocuklarının anası için başka bi erkekle ilişkisi oldu gibi affedilmez bi iftirayi nasıl atiyorlar, madden manen nasıl bu kadar asagilik oluyorlar, bununla ne kazandıklarını sanıyorlar merak ediyorum..

Bizde bunun icin uygun bi laf var.
Afedersiniz "afkur!" derler.

Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.

Yalnız abi iyi uyanikmis.. sen oyle dersen o da; bu yuzden kahve kokulu da baska erkeklerle takıldı vs diyebilecek...

Hatta belki bana iftira atiyor gozu disarida ona yetilmiyor diyecek.

Iftira konusunda dikkat edin, sizin telefonunuz hic eline gecti mi? Adiniza onun ulasabildigi baska hat var mi? Mail ya da sosyal medya hesaplarinin sifrelerini biliyor mu? Ortak kullanilan pc var mi?

Iftira sindirmek icin atılıyor genelde. Ama bu derece uyanik tipler tutup sahte delillerle yuruyor.

Eskiden kamu hatti ucuzdu, kendi arasinda ücretsiz falandi. Simdi oldugu gibi her yöne tarifeler yoktu.

Eşi arkadasimin telefonundan enistesini arardi, ikiside kamu diye. Uzun uzun, sık sık konusulur falan. Sonra adamin ihaneti; bosanma davasi, velayet kavgası derken bir baktik dava dosyasinda ihanet iftirasi var. Telefon kayitlari ise delil. Sirf cocuklari almak icin abla ve eniste suca ortak oldu. Kiz hic bir sey kanitlayamadi. Cocuklardan 11 yasinda olani vermek zorunda kaldi. Rezillik cabasi...

Velhasil erkekler adilik konusunda sınır tanımıyor. . Dikkat etmek lazim..

Son düzenleme:
Dini yorum yasak ama Kur'an-i Kerim de bununla ilgili ayet var.
"Namuslu ve hür kadınlara (zina) iftirası atan sonra dört şahit getiremeyen kimselere seksen değnek vurunuz. Onların şahitliğini ebediyyen kabul etmeyiniz. Onlar fasıkların ta kendileridir." (Nur: 4)

"Namuslu ve habersiz (suçsuz) mümin kadınlara iftira atanlar dünya ve ahirette lanetlenmişlerdir. Onlar için büyük bir azap vardır." (Nur: 23)

Rasulullah (s.a.s) "Helak edici yedi günahtan sakının....." hadisinde hiçbir şeyden haberi olmayan mümin kadınlara iftira atmayı da zikretmiştir.

midesiz adam. kendi çocuğunun annesine iftira atmaya utanmıyor demek ki

Ya bir insan bir koca bir baba bu kadar ş...siz olabilir mi ya!!!! Gittikçe yerin dibine batıyor her konunuzda daha da alçalıyo bu pislik. İnsan buna nasıl tahammül eder onca yaşanan şeyler, çocuğunun annesi olmanız ve aldatanın o olması bide bu tavrı... Nasıl bir aymazlıktır, inanın bundan böyle iflah olmaz bu, iki yakası bir araya gelmez mümkün değil.

Siz oğluşunuzla birlikte çok mutlu olursunuz inşallah

Adam bişeyler mi planlıyor yoksa kafayı iyice kırmış da saçmalıyor mu anlamadım.
Daha bu olaylar olmadan önce bile çektiği bir videoyu kullanmaya çalışma, yok benim için
erkeklerden hoşlanıyordu dersin demeler, eski iş yerinize gidip aldatıldığından şüphelenip çalışanlara sorma..
Dikkatli olun hiç normal bir adam değil belli ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…