Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakim mi bu adam alacak çocugu elinden. Ki açığa alındıysa mimlendi demektir. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşına inşallah sana iyi eş evladına babalık yapacak..

Boşanmış olsaydınız , çocuk ta sevgilimden göremezsin çocuğu deyin derdim ama şimdi mahkemede kullanır. Ş...fsize bak ya

Kocan olacak d*ngil isini kaybetme tehlikesi yasiyor. Evliligi zaten onun yuzunden bitti. Tabii seni suclayacak. Cunku o da biliyor bir daha hicbir sey eskisi gibi olmayacak. Hayatinin kirilma noktalarindan birini yasiyor. Normal degil kesinlikle. Boyle bir insanin polis olmasi bile nasil bir ulkede yasadigimizin gostergesi. Silah teslim ediyorlar bir de buna. Ayrica eve 4lerde gelen adam cocugu hangi kicina guvenip senden alacakmis. Bos laf. Seni sindirmek icin. Asla gelme bu oyunlara.

Ayrica seni korktugun seyden vyrmak istyor.oyuzden hic takmiyormus gibi yap..hatta cocuk karar verir buna isterse sende kalsin tabi babasisin falan de.bakalim ozaman sorumlulugunu bukadar arzuyla istycekmi...

Bunlar ilk hezeyanlar,birikmiş kızgınlıklar.Hepsi zamanla durulur.Ayrılırken çok çirkinleşip sonradan çocuk için düzgün diyalog kuran çiftler tanıyorum.Evlenmem demesine bakmayın.Boşanan erkekler daha çabuk evleniyor.Evlenmeyenler ilişki yaşıyor ve her iki durumda çocuğu yanlarında istemiyorlar.
Şu an söylenenler yüzünden telaşa kapılmayın.Bu sancılı bir süreç ve eşiniz de nasıl başaçıkacağını bilemiyordur.

Evet bahsettiği gibi baya iyi bir eş iyi bir babaymış baya da karakterliymiş...

Utanmaz herif,evladının annesi bu kadın kendisini aklamak için söylediği laflara bak hayır kendi de inanacak yazdığı senaryoya ilerde çocuğun aklı başına geldiğinde belki onu da bu şekilde dolduracak... Kim bilir?

Belkide içi soğuduğunda vazgeçecek herşeyden belki de içi hiç soğumayacak...

Bu adam çok tehlikeli geldi şu an bana ve seni bitirmek için herşey yapabileceğini düşünüyorum... En başta evladını kullanacak...

Konunuzu bilmiyorum, zaten yeni üyeyim...
Size karşı söylediği, aldatma olayı gerçek mi yoksa eşinizin(!) hayal ürünleri mi?Bunu merak ettim...

gozunu korkutmaya calısıyor
bu onun panıkledıgını gosterır ve heran baska hatalar yapabılır bu durumu kullan
acıga alınması bı koz bunları kullan
ısyerınden bahsettıgı kısı kım ? sevgılınız oldugunu ıddaa ettıgı kısı
sosyal cevrenıze karsı sızı rezıl ettıgı ıcın sahsınıza yonelık sozlu saldırıda hakaret ve ıftırada bulundugu ıcın ayrıca hakaret davasıda ac bence

İftiralarını sadece konu sahibine değil birçok kişiye söylemiş. Başka bir konusunda "herkes ona inandı" gibi bir şey yazmıştı. Dava açsa kanıt okarak o söylediği kişiler kimse onları şahit olarak gösterebilir.

Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.

Siz böyle deyin de sonra gidip size iftira davası açabilsin diye diyordur. Sizin açmadığınız iftira davasını o açacak.

Sahitlik kismina gelince genelde herkes bir sivisiyor maalesef ama yine de denemekbte fayda var bence

Kızlar geçen bi konuda bahsetmistim şimdi bi iş mevzusu ona gidememistim. Bakıcı yüzünden. Kacirdigima da çok uzulmustum. Az önce yine aradı aynı is yeri ve yarın tekrar cagiriyorlar. Çocuğumu okula versem tam gün 250 tl. Birde okul çıkışı 1 saat ve hafta sonu tam gün bakacak birini bulsam.

Dava uzayacak belli yaza kadar. Yaza kadar hem çalışmış olurum hem de az buçuk birikim yaparım. Kafa da rahat olur. Is yerinde haftasonu cumartesi günü adapazarina gidilmesi gerekiyor is icabı.

Bunun daha fazla iftirasindan da korkmuyor değilim açıkçası. Nasıl yapsam. Tam gün bakıcı tutayim dedim 1000 tl aşağı bakan yok. Maasimda 2000 civarı.

15 gün eğitim var. 15 gün çocuğu verdim birine oldu da işi sevmedim çıktım. Bakıcı parasini nasıl ayarlicam.

Ne zor ya ayakta kalmak devrelerim yandı

Siz böyle deyin de sonra gidip size iftira davası açabilsin diye diyordur. Sizin açmadığınız iftira davasını o açacak.

Elimde mesajları var o konuyla alakali bana yazmış olduğu

Benim ilişkim olduğunu söylüyor ama ne isim var ne cisim bende merak ediyorum kiminle yapmisim

Sahitlik kismina gelince genelde herkes bir sivisiyor maalesef ama yine de denemekbte fayda var bence

Adam "kocam homoseksüel o yüzden boşanıyorum" de diyormuş. Konu sahibi söyleyince de gidip iftira davası açacak. Bu kadar bencil, çirkef bir adamın böyle bir şey demesinin başka açıklaması yoktur, Konu sahibinin iyiliğini düşündüğünden söylemiyorsun diye tahmin ediyorum.

O iftira davası açabilmek için ortada hiçbir şey yokken bu kadar manipülasyon yapıyorsa, konu sahibi de olan bir şey için dava açabilmeli.

Davadan hiçbir şey çıkmayacaksa bile yine de açmalı. İleride adam çocuğa "Annen bunu bunu yaptı. Ben de insanlara anlattım. Annen hiçbir şey yapmadı. Bu işleri yap ayan biri baba daca açmaz mıydı?" vs diyebilir.

Dava kaybedilse bile konu sahibi ileride bu konular yine gündeme gelirse, çocuğuna "Ben babana bu konudan dolayı dava açtım, hakkımı savundum. Ama söylediği insanlar ondan korkup lajihştlşk yapmaktan çekindiler" diyebilir.

Bir de illa onun anlattığı kişileri şahit göstermesi gerekmiyor. Kendi iş arkadaşları da "biz böyle bir şey bilmiyoruz. Olsa biz biliriz. Otoparkta basılan çift başkasıydı, o değildi, kocası yalan söylüyor" diyebilir.

şuan herşey çok sıcak. o yüzden herşeyi söyleyi vermiş. sen ilerde birini seversen ve evlenmek istersen bunu yaparsın. kimseyi de ilgilendirmez..
yarın öbürgün oda belki evlenecek o zaman çocuğu kendisi bile istemeyebilir.. ileride olacaklar ihtimalini düşünüp kendini üzme.. kurtulduğuna dua et..

15 gün annenlerde kalamazmı ya da annen gelse geçici bir süre

Eğer aklından bu da geçtiyse Allah sabır versin ne zor bir manyakla uğraşmak.Gerçi yaparda elimde kanıt olsun diye kadıncağız hastayken bile videosunu çekmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…