- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.152
- 798
Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .
Ayrica seni korktugun seyden vyrmak istyor.oyuzden hic takmiyormus gibi yap..hatta cocuk karar verir buna isterse sende kalsin tabi babasisin falan de.bakalim ozaman sorumlulugunu bukadar arzuyla istycekmi...Belki o senden once evlenir canim.simdi direk buna odaklanip daha fazla uzme kendini.seni hic haketmemis baksana.insan medenice ayrilabilirdi iftiralarla mezhebini assagilayarak falan kendi pisliklerini ortpas etmeye calismis.hem kendisi cok iyiymis madem aldatildigini dusunurken nasil susup oturmus.bumuyumus namus kavrami onda.bi kadina allahin emanetine cocugunun amnesine boyle cirkin sozler sarfedilirmi ya.hic dagilma kendini topla kendine deger ver degmez dagilmana .rabbim insallah degerini bilen tum bunlari unutturacak birini karsina cikarir bu sinavinin sonrasinda
Konunuzu bilmiyorum, zaten yeni üyeyim...Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .
Konusmak istediginde evinize almayin bence, ya telefonda ya da bi cafede gorusun, hatta en guzeli avukatinizla muhatap olmasi.
Dediklerinin hepsini kayitlandirabiliyosaniz kayitlandirip hakaret davasi da acabilirsiniz avukatinizla gorusup. Oyle agzina geleni konusmamasi gerektigini ogrensin.
Ayrica tabi ki evlenirsem cocugumu alir mi diye korkmayin, okudugum kadariyla bilincli ve karsinizda ki kisi sirf erkek diye alttan alan bir insan degilsiniz.
Umarim istiyorsaniz iyi biriyle evlenir mutlu olursunuz. Sikiyosa alsin bakalim cocugu. Lutfen sizi psikolojik olarak sindirmesine musaade etmeyin
Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
Sahitlik kismina gelince genelde herkes bir sivisiyor maalesef ama yine de denemekbte fayda var benceİftiralarını sadece konu sahibine değil birçok kişiye söylemiş. Başka bir konusunda "herkes ona inandı" gibi bir şey yazmıştı. Dava açsa kanıt okarak o söylediği kişiler kimse onları şahit olarak gösterebilir.
Siz böyle deyin de sonra gidip size iftira davası açabilsin diye diyordur. Sizin açmadığınız iftira davasını o açacak.
gozunu korkutmaya calısıyor
bu onun panıkledıgını gosterır ve heran baska hatalar yapabılır bu durumu kullan
acıga alınması bı koz bunları kullan
ısyerınden bahsettıgı kısı kım ? sevgılınız oldugunu ıddaa ettıgı kısı
sosyal cevrenıze karsı sızı rezıl ettıgı ıcın sahsınıza yonelık sozlu saldırıda hakaret ve ıftırada bulundugu ıcın ayrıca hakaret davasıda ac bence
Sahitlik kismina gelince genelde herkes bir sivisiyor maalesef ama yine de denemekbte fayda var bence
Kızlar geçen bi konuda bahsetmistim şimdi bi iş mevzusu ona gidememistim. Bakıcı yüzünden. Kacirdigima da çok uzulmustum. Az önce yine aradı aynı is yeri ve yarın tekrar cagiriyorlar. Çocuğumu okula versem tam gün 250 tl. Birde okul çıkışı 1 saat ve hafta sonu tam gün bakacak birini bulsam.
Dava uzayacak belli yaza kadar. Yaza kadar hem çalışmış olurum hem de az buçuk birikim yaparım. Kafa da rahat olur. Is yerinde haftasonu cumartesi günü adapazarina gidilmesi gerekiyor is icabı.
Bunun daha fazla iftirasindan da korkmuyor değilim açıkçası. Nasıl yapsam. Tam gün bakıcı tutayim dedim 1000 tl aşağı bakan yok. Maasimda 2000 civarı.
15 gün eğitim var. 15 gün çocuğu verdim birine oldu da işi sevmedim çıktım. Bakıcı parasini nasıl ayarlicam.
Ne zor ya ayakta kalmak devrelerim yandı
Siz böyle deyin de sonra gidip size iftira davası açabilsin diye diyordur. Sizin açmadığınız iftira davasını o açacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?