bizim eşimle aramızda 3 yaş var, ama bir arkadaşım ile eşi arasında 10 yaş var onlara baktıkça kendimize şükrediyorum. Hiç bir konuda uyuşamıyorlar ama bu yaş farkı oldugu kadar karakter ve kişisel etkenlerlede bagıntılı demem oki bence bu ilişkiye şans ver ama hemende olumlu oldugunu ona hissettirme , bekle bakalım zaman neler gösterecek sana zaten bir süre sonra anlarsın onunda aklında neler var, senin hakkında ne düşünür. Ama daha çokta gençsin
hayır canım bnce abartacak kadar büyük fark yok tabi sen rahatsızsan bilemem .bnce normal.
9 yaş var benimle eşim arasında
ayy sizin ne kadar güzel 3 yaşş yok hemen belli eder miyim cnm ama fena tutuldum ben galiba
ben eşimle aynı yaştayım ama çok çok yakınım olan 2 arkadaşımın eşlerinden biri 10 diğeri 11 yaş büyük kendilerinden, ikisininde mükemmel giden evlilikleri var
yaş değil, taşıdıkları kafa ve yürek burda önemli olan, kendini ve genç kızlık duygularını kullandırtmadan çok güzel bir ilişki yaşayabilirsin
baban ne der bu duruma?
ne güzel söyledin öyle mozzarella hayali bile güzelama benim korkum da bu bunu zamanla anlarım ama değil mi bana yaklaşımındaki amacı sadece emin olmak için beklemem gerekli hareketlerine dikkat etmeliyim? haberlerde gazetelerde o kadar çok görüyoruz ki böyle şeyleri düşünmemek elinde değil insanın :44:
bu insandan bukadar etkilenmene rağmen haberlerde gazetelerde gördüğün şeyleri gözönünde bulunduruyor olman bilinçli bir genç kız olduğunu gösteriyor, maşallah diyelim
evet, yapabileceğin tek şey iyi bir gözlemci olmak , bu aşamada kendini çok kaptırmamamak ve hiçbir şekilde kullandırtmamak
onu tanımak için bir şans ver kendine ve onada sana kendisini anlatabilmesi için imkan sağla, ama hiçbirzaman salma kendini, duygularına kapılıp boşverme, mantığını hep ön planda tut.
Benim arkadasım erkek arkadaşıyla 15 yasında çıkmaya başladı o zaman erkek arkadasi 24 yasindaydi :) su an kiz 21 yasında hala birlikteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?