Peki yaş farkı ne olacakk?

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Kızlar baktım herkes açmış derdini ben de ablalarımdan birkonuda tavsye almak istdim içime çok dert oldu artıkk tutamaycagm daha fazla kimden yardım istesem bilemiyorum .. hep imkansızlar bulur ya insanı işte beni de buldu belki de imkansız değildir ama kafamda büyüo forumdada gördüm birkaç konuda eşlerinizle aranızda kaç yaş var diye konular ve ben staj yaptığım yerdeki bir adama aşık oldum (sanırım) ama aramızda belirgin bir yaş farkı var ve çevremden tepki almaktan çok korkuyorum ama yanında bu kadar eğlendiğim, mutlu hissettiğim birisi olmamıştı hiç daha önce ve onu görmek için sabırsızlanıyorum etrafımdayken kalbim küt küt atıo çok iyi anlaşıyoruz ve kendi yaşımdakiler gibi saçma saçma hareketler yapmıyor ilgilendiğini hissettiriyor bundan da çok etkileniyorum ve açık bir şekilde o da benmle ilgilenio ama ben yaş farkından dolayı çok çekiniorum sizin eşlerinizle aranızda kaç yaş var ya da sevgililerinizle mi dieyim? ben 19uma tam geçen hafta bastım daha ama adam 29-30 yaşında :44: hatta doğum günümü çok güzel bir şekilde kutladı beraber kutlamayı teklif etmişti ama şaka yollu geçiştirdim çünkü korkuyorum. o yaştaki bir adam benden ne isteyebilir çevrenin verceği tepkiler haklı mıdır sizce? bu durum beni korkutuyo yada sizin başınıza geldi mi böyle olaylar arasında büyük yaşlar olan sevgililer, eşler kız adamın parasını yiyor ya da adam kızı kulanıyor dediler mi hiç
yanında çok mutluyum tek korkum çevre ve benden ne istiyor korkusu, nasıl anlayabilirim hareketleri nasıl olmalı off yardımcı olur musunuz bana lütfen :44:

Son düzenleme:
bizim eşimle aramızda 3 yaş var, ama bir arkadaşım ile eşi arasında 10 yaş var onlara baktıkça kendimize şükrediyorum. Hiç bir konuda uyuşamıyorlar ama bu yaş farkı oldugu kadar karakter ve kişisel etkenlerlede bagıntılı demem oki bence bu ilişkiye şans ver ama hemende olumlu oldugunu ona hissettirme , bekle bakalım zaman neler gösterecek sana zaten bir süre sonra anlarsın onunda aklında neler var, senin hakkında ne düşünür. Ama daha çokta gençsin

9 yaş var benimle eşim arasında

ayy sizin ne kadar güzel 3 yaşş yok hemen belli eder miyim cnm ama fena tutuldum ben galiba

hayır canım bnce abartacak kadar büyük fark yok tabi sen rahatsızsan bilemem .bnce normal.

ben rahatsız değilim ama etraf ne der bunu düşünüyorum mdanında dediği gibi çok gencim sanırım 25 yaşnda olsam hiç düşünmezdim sorun mu değil mi yaş farkı diye

9 yaş var benimle eşim arasında

aman nazar değmesinn

Son düzenleme:
ben eşimle aynı yaştayım ama çok çok yakınım olan 2 arkadaşımın eşlerinden biri 10 diğeri 11 yaş büyük kendilerinden, ikisininde mükemmel giden evlilikleri var

yaş değil, taşıdıkları kafa ve yürek burda önemli olan, kendini ve genç kızlık duygularını kullandırtmadan çok güzel bir ilişki yaşayabilirsin

ayy sizin ne kadar güzel 3 yaşş yok hemen belli eder miyim cnm ama fena tutuldum ben galiba

duygularından eminsen etrafı boşver derim ,neticede sen mutlu olacaksın sen birliktelik yaşayacaksın o kişiyle, bence sabret bak bakalım belkide çok mutlu olacaksın

ne güzel söyledin öyle mozzarella hayali bile güzel ama benim korkum da bu bunu zamanla anlarım ama değil mi bana yaklaşımındaki amacı sadece emin olmak için beklemem gerekli hareketlerine dikkat etmeliyim? haberlerde gazetelerde o kadar çok görüyoruz ki böyle şeyleri düşünmemek elinde değil insanın :44:

yaş farkı olmasa iyi tabi ama bir ilişki de sırf yaş farkına göre değerlendirilmemeli bence.

benım aşkımla aramda 3 yaş var.. bende yaş farkı arttıkça düşünce yapısının değişeceğini düşünüyorum..mesela o yaştaki bi erkek evlilik düşünür hayatındaki herşeyi yoluna koymuştur çünkü ama senın yaşın daha bunları düşünmek için erken..geleceğinle ilgili hayallerin vardır diye düşünüyorum aranızda bu problem olabilir yani seni bi 5 yıl bekleyebilecek mi bakalım..ama benim bi hayalim hedefim yok hazırım bunlara diyosan bişey diyemem.

mda eminim eminim çok isterim onu sevmek inşallah o da aynı derecede temiz duygularla yaklaşıyordur bana

geridonusum kutusu kesinlikle inş etraf da anlıyordur bu durumu aşk bu sonuçta kime ne zaman nasıl geleceği belirlenemiyo ki

semiramis var hedeflerim olmaz mı ama istendikten sonra o da bana destek olabilr die düşünüorum yani hiçbir zaman parasnı istemem öyle destek değil ama bekler mi bilmiorum ki kafam karıştı şmdi bak :44:

benım nısanlımla aramda 8 yas var ve bende onla tanıstıgımda 18yasımdaydım :) hıcbır zaman yasıtım erkeklerle anlasamadım zaten ben... cocuksu hareketlerı vurdumduymazlıkları sorumsuzluklarına gelemıyorum. o yuzden yas farkı benım ıcın zaten olmalıydı.. bence 10 yasa kadar normal.. tabı bıraz zorluk cekıyorsun onun dusunce yapısına uyarken ama zoru basardın mı bence cok ıyı olabılırr.. bızım gıbı yanii:)

19 yaşında kızım olsa,29 yaşında birisiyle arkadaşlık etmesini tasvip etmem.
Ama 25 yaşında kızım olsa,35 yaşında biriyle evlenmesinde sakınca görmem.

25 ten küçükken ve amaç arkadaşlıksa,sakıncalı bence.
25 ten büyükken ve amaç evlilikse makul:)

dogunal bir umut oldun şimdi bana böyle örnekler olduğunu görmek bile mutlu ediyo insanı

Meleknaz ah işte bu fikir beni de düşündürüyo çok toplum genel olarak böyle bakıyor olaya galiba değil mi şimdi o benim olamicak mı

bu insandan bukadar etkilenmene rağmen haberlerde gazetelerde gördüğün şeyleri gözönünde bulunduruyor olman bilinçli bir genç kız olduğunu gösteriyor, maşallah diyelim

evet, yapabileceğin tek şey iyi bir gözlemci olmak , bu aşamada kendini çok kaptırmamamak ve hiçbir şekilde kullandırtmamak

onu tanımak için bir şans ver kendine ve onada sana kendisini anlatabilmesi için imkan sağla, ama hiçbirzaman salma kendini, duygularına kapılıp boşverme, mantığını hep ön planda tut
.

hiyy canım çok teşekkür ederimmm güzel sözlerin için denemek istiyorum fazlasıyla biraz daha yeşil ışık yakmak istiyorumm ama merak etme ablacım kimse benden kıymetli değil bunun farkındayım zaten annem böyle yetiştirdi hep bizi, başkaları için kendinizi kaptırmayın aman diye diye böyle olduk inş güzel yerlere gider bu işin sonu

Benim arkadasım erkek arkadaşıyla 15 yasında çıkmaya başladı o zaman erkek arkadasi 24 yasindaydi :) su an kiz 21 yasında hala birlikteler

Son düzenleme:
Benim arkadasım erkek arkadaşıyla 15 yasında çıkmaya başladı o zaman erkek arkadasi 24 yasindaydi :) su an kiz 21 yasında hala birlikteler

ama çocuğun niyeti önemli orada iyi niyetliydi herhalde arkadaşına da bravo valla büyk cesaret ben çekiniorum şahsen :44: Allahımm bu aşklardan bize de ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…