Pelin Karahan (Duru bir güzellik)

Güzel desem güzel değil..
Sempatik desem hiç değil..
Seksiliğin yanında geçmiyor..
Konuşmasına ayrıca gıcık oluyorum,dilsiz birini oysana dizide daha iyi olur kanımca:delphin:

bu kıza biraz sempatim vardı beyazın programında izleyince o da gitti

ayrıca yürüyüşü çok acayip biri bu kıza acilen yürümesini öğretmeli!!!

sette görüp çok suratsız diyenleri okumuştum kaprisliymiş galiba boyuda 1,55 miş dizisini izlemiyorum ama fotolarda falan hoş kız yerimseniben

sanki hiç deişmemiş çocukluk resimleriyle aynı gbi..
anlamadığım bişey oldu; o saçlara nasıl kıydı km fikir verdide kestirebildi.
tarz deişikliğiyse gt kahkül kat falan yap dimi ama..
gtti güzelm saçlar ya ben bile üzülüorum burda

Suratı çok büyük
Dudaklarınıda beğenmiyorum , nedense ben güzel bulmuyorum aksine çok çirkin..
Ama saç rengi , uzunluğu filan hoş

çok gıcık hiç sevmiyorum.çok yapmacık.aslında bunu figüran olarak oynatsalar iyi olur.laelaelaelaelae ama mine rolünü oynayan kızı çok beğeniyorum çok sevimliopuyorumnanaktan

Ben de bu kızı hiiiççç güzel bulmuyorum. Çok çirkin.
Bebeksi bir yüzü de yok. Bebek gibi yüz böyle olmaz benim bildiğim.:1closedeyes:

cıks kesinlikle güzel değil..sadece bakımlı bi yüzü var..masumda bulamıyorum nedensei,,sanırım oynadığı rolden dolayı..ah bide oynayabilsekaydirigubbakcemile4
tabiki aslı enver yani mine çok daha güzel

.Allah için güzel kız.. ama hülya avşar ı da böyle şımarta şımarta tepemize çıkarmışlardı.güzellik bir bütün..kaprisi ve şımarıklılığı alıyo götürüyo yüz güzelliğini.

Çirkin diyemem itici de diyemem ama kadınsı bir havası yok.
Yapma bebekler gibi aslında yüzü gözü.
Büyük mavi gözler, düğme gibi burun yüz pürüzsüz... Saç rengi deseniz keza öyle çok hoş...
Ama birleşince devasa bir güzellikten çok bir çocuk suratı çıkıyor ortaya bu bakımdan beğenemiyorum onu :1no2:

Back
X