Pelin Karahan (Duru bir güzellik)

Kesinlikle çok çirkin bence, dudakları özellikle bi garip çok kötü görünüyor. :19: Gözlerinin kenarlarıda aşağı sarkmış.

Valla kişiliğini hareketlerini bilemem ama fotoğraflara baktığım kadarıyla bana hoş geliyor. Tamam kadınsı değil ama şirin duruyor, bana itici gelmedi... ama şu kavak yellerindeki mine rolündeki kız daha hoş

Ben çok begeniyorum ya. Özellikle dudakları. Bembeyaz teni makyajsız bile çok hoş. Filmdeki davranışlarıda çok şirin :) ( Çok mutlu olduğu zamanlar özellikle )

guzel kiz simdi Allah var ama oynadigi dizinden artik gina geldi bitmedi gitii.ilk sayfadaki resimlerden sondana 3.sunde ne kadar guzel gulmus oyle cok tatli.

bence sadece yüz güzeli
başka hiçbir yeri güzel değil
hele yürüyüşüne tahammülüm yok

Bı kız acaip itici geliyo bana:63:
boyu kısacık böyle yürümesi falan bi tuhaf
bi de çok yapmacık,şımarık biriymiş
küçük dağları ben yarattım havasındaymış
arkadaşımın ablası tanıyormuş yani yine de bilemem ama ben böyle duydum:44:

ilk başta bakınca gözüme acayip güzel geliyor ama zaman geçtikçe o boyu penguen yürüyüşü basık suratı dudağı acayip itici geliyor.gözleri renkli ama ilk bölümlerle son bölümlere bakınca gözleri daha güzel dursun diye lens takıyorlar dizinn başlarında bu kadr güzel değildi gözleri. bence önemli olan gözlerin rengi değil gözlerin bakışı ve şekli..cildi güzel ama :)

Son düzenleme:
Back
X