Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

oy oy masallah unut mide bulantisini düsündükce bulanir dr söyledinmi ne dedi midene bir sorun yok demi hersey yolunda:lepi:

canım midemin bulanması iyiye işaretmiş çokk iyi dedi ve bir ilaç yazdı ama hergün içme dedi çokk kötü olduğun günlerde içersin dedi

kalp atışlarını duyunca ağlamaya başladım çokk değişik bir duygu allahım isteyen herkeze nasip etsin

kalp atışlarını duyunca ağlamaya başladım çokk değişik bir duygu allahım isteyen herkeze nasip etsin

amiiiin isteyen herkese nasip etsin.cok duygusal bi an annenin bebegini gördügü an.opuyorumnanaktan

günaydiiiin kizlaaar herkese iyi hafta sonlaribayanssulusmile

suzan kalp atışlarını dinledinmii ayy çok dugulandım ağlıcam şimdi çok sevindim senin adına mide bulantılarından bende çok korkuyorumm napcaz gııı

büşramm sen napıyon kuzumm döktürmüşünüz yemeklerii dünn

büşramm sen napıyon kuzumm döktürmüşünüz yemeklerii dünn

hic sorma valla fikir vereyim dedim birsürü sey geldi aklima
iyim canim kahvaltidan önce bi bakayim dedim
sen naptin misafirlerini agirladinmi yorulmussundur simdiboshayallersmile

hic sorma valla fikir vereyim dedim birsürü sey geldi aklima
iyim canim kahvaltidan önce bi bakayim dedim
sen naptin misafirlerini agirladinmi yorulmussundur simdiboshayallersmile

evet canım dün akşam geldiler ağırladım gece gittiler çok yorgunum bi tarfatan kahvaltı yapııyom bi taaftan topiği okuyorum

kızlarrr ölüyorum ben mutfağa dahi giremiyorum
sağolsun koçiş hazırlıyo kahvaltıyı mutfağıda makinaya atıyo,zorlanıyo garibim ama yapacak bişi yokk

elif çokk kötü arkadaşım yaaa
dün gece mahvoldum resmen,kendime ne dedim sen delimisin nesin daha erkendi ne güzel rahat rahat oturuyodun,töbe töbe allahım sen affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…