Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kiymali makarna ,peynirli makarna, patates yemegi
noluyo bana ya bu ne cesit cikardim yemegim hazir ya benim artik aklima geldikce gelirsırnaşık şey

kızlar bende sosisli makarna yaptım bide dün kayınvalidem zeytinyağlı dolma sarmış onu pişirdim
açlıktan gözüm döndü 2 lokma yiyim hemen geliyorum kızlar siz devam edin

kiz benimkaynanam evlendigimiz aydan itibaren soruyodu vallalaelaelaelaelae
ayin gecmiyomu hic falan diyodu bende erken anne diyordum oda daha yapin bitane diyodu bizde deneme asamasindaydik zati olunca cok sevindiler cok iyi kadindir kaynanam valla allah razi olsun öbür gelinlerinden hicbise görmemis diye cok düskün bana

kızlar bende sosisli makarna yaptım bide dün kayınvalidem zeytinyağlı dolma sarmış onu pişirdim
açlıktan gözüm döndü 2 lokma yiyim hemen geliyorum kızlar siz devam edin

istahin gelmisken hemmen ye olumunekankayizsmile

kızlar saat gelmiş ben hazırlanıp çıkıcam şimdi dualarınızı eksik etmeyn
hoşçakalınn

aa benim alacagim yatakta ayni bu. ikeada gormustum ben bunu galiba yada barnashus de almanyada ikea varmi?

bende bunu almayi düsünüyom ikeada gördüm internetten indirdim bu resmi tam takimini almayi düsünüyom bugun burda 12 ye kadar acik burasi indirim günü hemde ohaoldumsmilebirazdan gidecez:teytey:.evet canim var burda cok büyük hemde uygun fiyata diger markalarda var mesela babywalz yada babybut bilmiyorum bunlari biliyormusun.

ay hazal mesajina gül gül öldüm tesadüfün böylesi yanikaydirigubbakcemile3

polimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kalp atışlarını duydumm kuzumunn

sağol canım benim
6 haftalık olmuş dedi,kalp atışlarını dinletti vee 2 adet resmini çekti teyzesii

sağol canım benim
6 haftalık olmuş dedi,kalp atışlarını dinletti vee 2 adet resmini çekti teyzesii

oy oy masallah unut mide bulantisini düsündükce bulanir dr söyledinmi ne dedi midene bir sorun yok demi hersey yolunda:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…