Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

hayır canım hiç olmadı, bilmiyorum valla
hayırdır iltihabınmı var yoksa

ay allah korusun kiz yok valla hicbirseyim cok rahat geciyo

bende sistit vardi cok cektim bu hastaliktan valla hamile oldugumdan beri 1 kere oldum ilac verdi dr dahada olmadim simi korkuyom tekrarlar diye cok dikkat ediyom kendime

kızlar sizce gebelik testi yapayımı bugün yoksa geçmesinimi bekleyeyim ayy çok heyecanlandım

ayşecim benim hiç adet belirtim yoktu yani bel kasık ağrısı gibi
ama göğüslerim şişti ve acıyodu,bunlar sadece başkada yok canımm

yani ben gebe değilim kasık ve bel ağrııs 3 gün önce vardı ama şimdi yok göğüs ağrısıda öyle akıntıda vardı 2 gündür hiç bişey yok başka aya kladı umutlar galiba

kızlar kayınvalidem dün akşam bana ohh ohh maşallh iyiki oldu falan diyo çokk sevindi yanii

yani ben gebe değilim kasık ve bel ağrııs 3 gün önce vardı ama şimdi yok göğüs ağrısıda öyle akıntıda vardı 2 gündür hiç bişey yok başka aya kladı umutlar galiba

aaaaa ne alakası var canım bende olmaz sende olur herkezde farlı baş gösterir
sen alda yarını bekle ve güzel haberi hemen yaz bizlere

yani büşra ben biraz arzalıyımdabilmiyorumkismile

kz güldürdün beni ne arizasi canim sansin yariya düsmüs ama bak kactane olmus üzüldüm düsüklere valla allah birdaha yasatmasin insallah.olur insallah yakindir hamile kalman belkide hamissindir:Saruboceq:
elifinde az kaldi oda gün sayiyor

valal ben düşünüyorumda ne yemek yapayım diye aklıma bişey gelmiyor malesef yemek konusunda ne yapayım ne yapayım diye sabahtan akşam kadar düşünüyorum mutfağa bi giriyorum 4 çeşit çıkarıyorum ben bile kendime şaşırıyorum

hehheheh oda güzeldiinaniknanik

corba pilav salata sebzeniz varsa dolma yada garnitürlü yemek yada kizartma yada kuru fasülye valla aklima gelenler

sevinmezkimi suzan benim kayın valdemde soruyor her ay yokmu bişey yok diyorum tembeller diyor bize ayy sanki bizm elimizde

sevinmezkimi suzan benim kayın valdemde soruyor her ay yokmu bişey yok diyorum tembeller diyor bize ayy sanki bizm elimizde

amannnn sen ona söylemeseydin deniyoruz diye oğlum daha küçük filan deseydin seni rahat bıraksaydı

büşra senin avatar resiminin altında ne yazıyo gııı

ben dün akşam dolma yaptım kızarmamı yapsam üstünede sarmısaklı yoğurt offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…