Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ben çıkıyım kızlar yemek falan yapmaya çalışıyım bari mecburr
hepinizi öpüyorum.

kızlar offff az evvel çok azıcaık kahverengi leke tarzında kan geldi ama araştırdım şimdi bebek yerleşriken olurmuş ama ben korkuyorum inşaşlah adet değildirr ağlıyorum deminden beri yaa(

kızlar offff az evvel çok azıcaık kahverengi leke tarzında kan geldi ama araştırdım şimdi bebek yerleşriken olurmuş ama ben korkuyorum inşaşlah adet değildirr ağlıyorum deminden beri yaa(

elifcim olurmu hiç canımm ya ağlama bitanem,allah hayırlısını versin bak dediğin gibide olabilir
bu ay olmazsa bidahaki ay işlh tatlım benim lütfen moralini bozma, bak ağladım dedin benide üzdün ağlamak yokk

şuanda kanama yok ama bir iki damla gelmiş başkada yok okuyorum deminden beri bebek yerleşirken olurmuş ama bi taraftanda kendimi kandırmayayım diyorum off off

canim arkadasim üzme kendini lütfen bu ay olmassa birdahaki ay olur canim bebisin zamanini bekliyor gelmek icin:1hug:

evet cnm ikeada indirim var ama ben takim lamicam simdilik yanimda yatircam oglumu evim 1 yatak odasi ve 1 salon insaallah kendi evimi alinca oglum aguzel bi oda hazirlicam

ay hazal mesajina gül gül öldüm tesadüfün böylesi yanikaydirigubbakcemile3

a.s

bu resimdekilerde guzel ilk resimdeki yatak kullanisli olur hem ilerdede kullanbilir

ben
napıcam çokk kötü midem
allahım sen yardım et

cnm hamileligin 6. haftasindasin galiba ya benimde ilk aylarim asiri kotuydu 5 ay cektim o mide bulantisini her sabah cikariodum cikarmasam aksama kadar agzimin tadi bozuk oluodu insallah seninki hemen gecer bu arada gozun aydi kalbini atisini duymussun cok guzel bi his yaaa RABBIM hayirlisi ile kucagina almayida nasip edr insaallah :Saruboceq:

cnm sen hamilemisin? eger hamile isen telas etme bende ilk haftalarda hep kahverengi lekelenmelerim vardi hatta 8 haftalikken et parcasi gibi bisey gelmisti cok korkmustuk esimle ilk hamileligimde bebegim 10 haftaliken kalbi durmustu ve oncesindede hep lekelenmelerim olurdu bu seferde ole olacak die cok korktuk ama oglum tutundu bana ve sukur bugune kadar geldik. tabi sende ayni seyleri yasayacaksin die bi sey yok ama korkma gercekten korkup telas ettigin zaman cok etkileniyo bebisler. insaallah hersey gonlunce olur. nasibinde varsa bebisin sana tutunur ve insaallah nasibinde vardir :Saruboceq:

saglicakla dünyaya gelsinlerde hazalcim zamanla her seyleri olur insallah.

evet cnm ikeada indirim var ama ben takim lamicam simdilik yanimda yatircam oglumu evim 1 yatak odasi ve 1 salon insaallah kendi evimi alinca oglum aguzel bi oda hazirlicam:Saruboceq:

canim valla benimde fazla odam yok 1 odayi sade yemek odasi yapmistim masa takimim orda ordan yer acayim diyorum ya hala karar veremedim varya bendemi sade yatak alsam sempatiksalakcinni üff sinir oldum bea cok kararsizim

tabiki cnm saglikla gelsinlerde gerisi olur zaten biz 1 sene sonra evimizi alacaz o zaman olur odasida.
cnm bi sey soracagim sana senin ellerinde uyusuyuormu? benimki cok fena ya 1 haftadir agrida agliyorum hem uyusuyo hem sizliyo doktora gitiim hamilelikten dedi ve kan tahlili yapti. esimde bugun masaj aleti aldi onu kullaniorum simdilik ama gece falan yatamiyorum parmak uclarimi hissetmiorum daha 3 ay var yaa nasil dayanacagim bilmiorum bilmiyorumkismile

ay gecmis olsun canim yok valla bende hic böle seyler yok benimde tansiyon sorunum var cok düsüyo. masaj aletini kullan canim insallah gecer ya bide kan yapici seyler ye canim vitamin hapi falan aliyomusun
kan tahlilinde ne ciktifisfisfis

ay gecmis olsun canim yok valla bende hic böle seyler yok benimde tansiyon sorunum var cok düsüyo. masaj aletini kullan canim insallah gecer ya bide kan yapici seyler ye canim vitamin hapi falan aliyomusun
kan tahlilinde ne ciktifisfisfis

cok sagol cnm masaj aletini kullaniyorum ama sonra yine ayni sizi demir hapini kullaniyorum cnm ben bide tirot var bende levaxsinde kullaniyorum. doktora gittim hamilelikten dolayai olur dedi agri kesici kullan dedi ama hem demir hapi hem tiroit hapi bide ustune agri kesici kullanmak istemiorum. kan tahlilininin sonuclarini al,madim daha doktorum alacak ona gore bi tedavi uygulayacak. ayy iyiki sende bole bi sorun yok insaallahda olmaz. ben her gece agliyorum artik eskiden tek gece uyusurdu simdide gunduzleri artik dayanilacak gibi deil ama oglum icin katlanacam artik :1closedeyes:

eger cok fenaysa kullan agri kesici canim.insallah bi sorun yoktur canim.
ay hem gece hem gündüz kendini yorma canim bol bol dinlen.
insallah bende bi sorun olmaz cok sükür cok rahatim ben bi tansiyonum bide karnim büyümese sanki hamile degilim ama zaten bu aydan sonra insan agirlasiyormus sismeler agrilar falan.dayan canim benim oglusunu kucagina alinca cektiklerini unutursun insallah.

yok cnm her isimi esim yapio yemek bile yapamorum onuda disardan halledioruz. valla hamileyken elein ayagin siser dediler ama ben bu kadarini beklemiodum. tabiki oglumu karnimda hissedince tum agrilari unutuyorum hersey onun icin. bi dogsun yiyecem onu resmen ayy annelik hakki bole boisey olsa gerek cnm annem benim oda bizi dogururken bole SIKINTILAR cekmistir. ben gidiim elime masaj yapiim masaj yapinca biraza rahatliorum hoscakal cnm sonra yine ugrarim. opuyorumnanaktan

yap yap rahatla biraz gel yine görüsürüzopuyorumnanaktan

yok canı hamile değilim gün sayıyordum ama bugün leke geldii uzun bi zaman gelmedi ama artık kırmızılar gelmeye başladı ümidim kalmadı adet oldum sanırım artık zaten 3 buçuk yaşında bi oğlum var 2.ci düşünüyordum amaa kışın kasım aralık gibi tekrar denemeye karar verdik hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…