- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
stres yapma canim benim e adet olduysan niye böle oldunki hic böyle oluyormuydunCADIARZU
hayır hayatım hiç böyle olmamaıştı ilk defa leke olarak geldi bende bebek yerleşiyo diye düşündüm ama artık şu saatten itibaren kırmızılar çoğaldı ümidim kalmadı ilk başta üzülmüştüm şok etkisiyle ağladım ama şimdi iyiyim hayırlısı hem benimde zor geçecekti bulantılar falan ramazan geldi arda okula başlıyacak zor bi dönem atlatacaktık belkide hayırlısı böyleydi bunları bi atlatayım artık kasım yada aralık gibi tekrar denemeyi düşünüyoruzz eşimde çok üzüldüü hele oğlum ne diyo biliyomusun büşra anne kardeşim olmadıysa üzülme ben sana yeterim diyo çocuk yaa en çok ona üzüldüm ama eşim teselli etti geçtiii artık
oyyy kurban olurum ardaya bak annesi o sana yeterŞeniz
hayirlisi canim evet belkide olsaydi senin icin daha zor bi dönem olacakti.
bence sen korunmaya tekrar baslama birak olursa olur.
allahdan hayirlisi arkadasim hiiic kendini üzüp kafana takma.:içelim:
yok canı hamile değilim gün sayıyordum ama bugün leke geldii uzun bi zaman gelmedi ama artık kırmızılar gelmeye başladı ümidim kalmadı adet oldum sanırım artık zaten 3 buçuk yaşında bi oğlum var 2.ci düşünüyordum amaa kışın kasım aralık gibi tekrar denemeye karar verdik hayırlısı böyleymiş
cnm hiic uzulme herseyde bir hayir vardir RABBIM ogluna uzun omur versin kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yine denersiniz oglunda buyukmus. ben pek ara vermeyi dusunmuyorum valla bu dogsun 2 sene sonra hemen ikincisii icin hazirlik yapacaz ilk bebegim olaCAK benim bu. hayirlisi yaa RABBIM herseyin hayirlisini versin
merhaba kızlar nasılsınız elif kız erken adet omuşsun sen bende geçen ay öyle oldum benim dün adet olmam gerekiyordu dahada olmadım ama olacak gibi n eolursun gelm eadet hayat ne tuhaf bazı insanlar bebek istemedği için adet olunca sevinirler biizm gibi bebek isteyenlerdde adet gelince üzülüyoruz işte hayat böyle işalhha adet olmam gebe kalmışımdır
kızlar offff az evvel çok azıcaık kahverengi leke tarzında kan geldi ama araştırdım şimdi bebek yerleşriken olurmuş ama ben korkuyorum inşaşlah adet değildirr ağlıyorum deminden beri yaa(
şuanda kanama yok ama bir iki damla gelmiş başkada yok okuyorum deminden beri bebek yerleşirken olurmuş ama bi taraftanda kendimi kandırmayayım diyorum off off
tabi canım allahın dediği olur olmazsa hayıtlısı ama bu saate kadar bidaha kanama olmadı yaa
yok canı hamile değilim gün sayıyordum ama bugün leke geldii uzun bi zaman gelmedi ama artık kırmızılar gelmeye başladı ümidim kalmadı adet oldum sanırım artık zaten 3 buçuk yaşında bi oğlum var 2.ci düşünüyordum amaa kışın kasım aralık gibi tekrar denemeye karar verdik hayırlısı böyleymiş
hayır hayatım hiç böyle olmamaıştı ilk defa leke olarak geldi bende bebek yerleşiyo diye düşündüm ama artık şu saatten itibaren kırmızılar çoğaldı ümidim kalmadı ilk başta üzülmüştüm şok etkisiyle ağladım ama şimdi iyiyim hayırlısı hem benimde zor geçecekti bulantılar falan ramazan geldi arda okula başlıyacak zor bi dönem atlatacaktık belkide hayırlısı böyleydi bunları bi atlatayım artık kasım yada aralık gibi tekrar denemeyi düşünüyoruzz eşimde çok üzüldüü hele oğlum ne diyo biliyomusun büşra anne kardeşim olmadıysa üzülme ben sana yeterim diyo çocuk yaa en çok ona üzüldüm ama eşim teselli etti geçtiii artık
hehheh evet yaa küçücük çocukatan beklemezdim ama o benden daha olgun çıktıı
evet yaa düşündümde önümüz ramazan sonra bayramlar ardanın okulu falan derken çok zor bi döenm olacaktı kendimiizi böyle teselli ettik olmadıysa vardır bi hayır :)) yok korunmaya devam kışa tekrar denerim
canım arkadaşlarımm böyle kötü bi günümde yanımda olduğunuz ve bana teselli verdiğiniz için çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese bebek nasip etsin
canım ben öncelikle cok üzüldüm birazad kendimizi psiklojik olarak hazırladımızdan oluyr sanırım elifcim
benim bu yasıma kadar 1 gün bilesekmeyen adetim bu ay 3 gün geçikti ne umutlar dogdu içimde
sonra kırmızlılar gelince hayal kırıklıgı psikolojik olarak kendimizi hazırlayınca vücütda tepki veriyo bunu anladım
herseyin başı stres allhım hayırlısını versin hakkımızda isteyen herkese nasip etsinnn
üzülme vardır bundada bir hayır
her serde bile bir hayır var başka seyleri önlüyo
hepimize zamanı gelince rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinnn
merhabalar bu topiği yeni görüyorum bende katılsam aranıza 5 yaşında bir kızım var benim 2.bebeğimi 21 haziranda gebeliğimin sonlandırılması sonucu kaybettim 5 buçuk aylık hamileydim bebeğim erkekti o günden sonra tam 40.gün dün adet oldum 4 ay korunucaz aama sonra bırakabilirmişiz 2 buçuk ayım var yani ama şimdi de sanki eşim istemiyor oysaki oğlumuzu o çok istedi diye yapmıştık ben istemiyordum o zaman
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?