evet canım ben vertigoymuşum rahatsızlıklarım ondanmış inş senin güzel haberlerini alırız elifimde kırmızılandı
geçmiş olsun canım başdönmesi co kötü bendende bir ara şüphelenmişlerdiii
ama ilacı var içtiden sonra cok ii oluyo zemuszemus
umarım ya bende okadar çok kronik hastalık varki bir yenisi istemiyom bende şimdi ilaç kullanıyom
hazalcım bende oğlumda tam 6 ay bulantı çektim,allah yardım etsinde işlh bunda öle olmam
allah senin oğluşunuda sağ sağlim kucuşuna versin işlh.
selam kızlarr
elifcim hakkında hayırlısı gülüm,sakın üzülme
korunucam demişşsin,sen bilirsin tabi ama bence 3 4 ay daha deneseydin keşke.
hemen pes etme
bana bakk o tşörtlerden alıp giycez ona göre heeeeee
merhabalar bu topiği yeni görüyorum bende katılsam aranıza 5 yaşında bir kızım var benim 2.bebeğimi 21 haziranda gebeliğimin sonlandırılması sonucu kaybettim 5 buçuk aylık hamileydim bebeğim erkekti o günden sonra tam 40.gün dün adet oldum 4 ay korunucaz aama sonra bırakabilirmişiz 2 buçuk ayım var yani ama şimdi de sanki eşim istemiyor oysaki oğlumuzu o çok istedi diye yapmıştık ben istemiyordum o zaman
Hoşgeldin canım aramıza sende katıl
öncelikle kızını allah sana bağaşlasınn bebeğin içinde çok üzüldüm sakın böyle düşünme eşin niye istemesin senin şuanki durumu atlatmanı bekliyordur herşey zamnala yoluna girer üzülmee 2 ayın kalmış bak tekrar denersiniz olur allahın izniylee
merhabalar bu topiği yeni görüyorum bende katılsam aranıza 5 yaşında bir kızım var benim 2.bebeğimi 21 haziranda gebeliğimin sonlandırılması sonucu kaybettim 5 buçuk aylık hamileydim bebeğim erkekti o günden sonra tam 40.gün dün adet oldum 4 ay korunucaz aama sonra bırakabilirmişiz 2 buçuk ayım var yani ama şimdi de sanki eşim istemiyor oysaki oğlumuzu o çok istedi diye yapmıştık ben istemiyordum o zaman
slm kizlarr nasilsiniz?
merhaba canim gel katil tabiki.bebegin icin cok üzüldüm allah sabir versin.hayirlisi böyleymis canim üzme kendini.allah kizini sana bagislasin insallah.kocan tabiki istiyordur senin toparlanmani bekliyordur allahim insallah yeni bi bebis nasip ederde saglicakla kucagina alirsin.
üzülmek yok canim benim.:1hug:
sağol canım bir daha aynı şeyleri yaşarsak artık kaldıarmayız diyor dayanamayız diyor çok korkuyor eşim bakalım ne olacak haklı aslında bunula mahvolduk bir dahasını düşünemiyorum
allah bebişine sağlık versin arkadaşım
nasilsiniz bugün kizlaaaar
ben simdi dr dan geldim kizim cok büyümüs teyzeleri gelisimi cok güzelmis suan 26 haftalik ama 27 gibi duruyormus.yanaklari dolmus artik agzi,burnu ayni ben gözleride babasi iri iriolumunekankayizsmile
allah su 4d ultrasonu cikarandan razi olsun alkisalkisalkis ay cok mutluyum ya herseyin yolunda gitmesi cok güzelsositososito
iyiz canim sen nasilsin nasil gidiyo el uyusmalarin nasil olduboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?