Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

evet canım ben vertigoymuşum rahatsızlıklarım ondanmış inş senin güzel haberlerini alırız elifimde kırmızılandı

canım bana tam vertigro diyemediler
ama ilaç başlandı
1 ay kullandım sonra hespi geçti
bir dahada tekrarlanmadı
umarım seninde öyle olurrrrrrrrrrrr

hazalcım bende oğlumda tam 6 ay bulantı çektim,allah yardım etsinde işlh bunda öle olmam
allah senin oğluşunuda sağ sağlim kucuşuna versin işlh.

insaallah cnm bulanti cok irenc yaaa aklima gelince kotu oluyorum insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz aminnnn :Saruboceq:

janatami sağol canım msjın için ben 2.bebeği istemeden yaptığım için ve çok büyük acılar çektiğim için kendini suçlu görüyor bir dahakine yine aynı şeyleri yaşarsam diye istemiyor galiba öyle anlıyorum ama zaman yaklaştıkça konuşmamız gerek etraflıca

hayırlısı canım üzüldüm ama geçti artık onlık bi şoktu ama şimdii geldi geçti giyecez inaşşlah o tişörtleriii

Hoşgeldin canım aramıza sende katıl
öncelikle kızını allah sana bağaşlasınn bebeğin içinde çok üzüldüm sakın böyle düşünme eşin niye istemesin senin şuanki durumu atlatmanı bekliyordur herşey zamnala yoluna girer üzülmee 2 ayın kalmış bak tekrar denersiniz olur allahın izniylee

teşekkürler blackcandy ben bebeğimizi istemeden gönülsüz yapmıştım eşim ve kızım çok istiyor diye ve sonra yaşamadığım üzüntü çekmediğim ızdırap kalmadı hep kendini suçlu hissetti eşim şimdi yine aynı şeyleri yaşarsam artık kaldıramam çok ötü olurum diye korkuyor bu korkularını benimle paylaşmıyor ama anlıyorum hayırlısı daha zaman var elbet birgün konuşuruz

merhaba canim gel katil tabiki.bebegin icin cok üzüldüm allah sabir versin.hayirlisi böyleymis canim üzme kendini.allah kizini sana bagislasin insallah.kocan tabiki istiyordur senin toparlanmani bekliyordur allahim insallah yeni bi bebis nasip ederde saglicakla kucagina alirsin.
üzülmek yok canim benim.:1hug:

nasilsiniz bugün kizlaaaar
ben simdi dr dan geldim kizim cok büyümüs teyzeleri gelisimi cok güzelmis suan 26 haftalik ama 27 gibi duruyormus.yanaklari dolmus artik agzi,burnu ayni ben gözleride babasi iri iriolumunekankayizsmile
allah su 4d ultrasonu cikarandan razi olsun alkisalkisalkis ay cok mutluyum ya herseyin yolunda gitmesi cok güzelsositososito

sağol canım bir daha aynı şeyleri yaşarsak artık kaldıarmayız diyor dayanamayız diyor çok korkuyor eşim bakalım ne olacak haklı aslında bunula mahvolduk bir dahasını düşünemiyorum
allah bebişine sağlık versin arkadaşım

âmiiiin canim cok saol.
cok zor bir durum evet allah birdaha yasatmasin daha önunuzde 2,5 ay var o zamana kadar kendiizi biraz daha toparlarsiniz insallah daha saglikli düsünürsünüz ikinci bebise karar verirsiniz.cok yeni daha üzüntünüz.kocaninda böyle düsünmesi cok normal hakkina hayirlisi kardesim ama unutma sen ne kadar iyi olursan kocan ve kizinda okadar iyi olur cabuk atlatirsiniz.

gozun aydin cnm massaallah cimcimene

iyiz canim sen nasilsin nasil gidiyo el uyusmalarin nasil olduboshayallersmile

iyiyim cnm masaj aleti iyi geldi biraz acba bu masaj aletinin bebege zarari varmidir doktora danismadan kullaniorum. kollarimdaki agri gitti hepsi parmak uclarina gecti fazla hissetmiorum parmak uclarini ktahlil sonuclari dha gelmedi bakalim ne cikacak.. bilmiyorumkismile

oglakcim ay actigin konuda ne yasadiklarini tek tek yazmissin ya okudum ay cok üzüldüm ya yemin ederim göz yaslarimi tutamadim canim arkadasim allah birdaha yasatmasin insallah. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…