- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
hoşgeldünn tatluummm,nerdesin yaaww
hastanedeydim bugün troidim için kan verdim
merhaba kızlar nasılsınız yaa ben daha det olmadım kasık ağrııs arad eğilince var bugün gidecektim kan vermeye misafir geldi akşama kaldı artık zaten 3 gebeliğimdede evde çıkmamıştı kanda oğlumda 6 h5 haftalıktı hiç çıkmadı silik bile değildi hastanede idrrarda yapık yin eöyl eenson kan verdim orda belli oldu evde yapsam çıkmasa hayal kırıklığı yaşamk istemiyoum ondan kanda bakacam işlahh vardır suzan sen o bulantıları bana sor 3 gebelikte bil eçok çok çetim kendi evimden bile nefrt etmiştim makyjlarda giyimden herşeyden deli giib olmuştun ALLAHH sana yardım etsin canım tuzlu şeyler ye belki daha iyi olur bulantın için
iyiyim datlum napıyım parka indiridm ardayı şimdi geldikk benimde gitmemm lazım troidim için
kız git çabuk yaa aaaa meraktan çatladık
elif söylemesi kolay gelde bana sor ya çıkmasa hayal kırıklığı kötü en azından şimdi gebyim diyorum ya hayali güzel ama akşam kesin yapacam işlahh bitsin bu ızdırap
elif söylemesi kolay gelde bana sor ya çıkmasa hayal kırıklığı kötü en azından şimdi gebyim diyorum ya hayali güzel ama akşam kesin yapacam işlahh bitsin bu ızdırap
tamam canım nasıl istersen sen bilirsin söylemesinin kolay olmadığını bende çok iyi biliyorum ama meraktan söyledim canım kusura bakma
elif sen beni yanlış anladın canım şimdi senin günün geçseydi yap yap derdim meraktan çatlardım ama ben çok korkuyorum ondan
elifcim troidlerini erteleme canım hemen baktırr
nasilsiniz bugün kizlaaaar
ben simdi dr dan geldim kizim cok büyümüs teyzeleri gelisimi cok güzelmis suan 26 haftalik ama 27 gibi duruyormus.yanaklari dolmus artik agzi,burnu ayni ben gözleride babasi iri iriolumunekankayizsmile
allah su 4d ultrasonu cikarandan razi olsun alkisalkisalkis ay cok mutluyum ya herseyin yolunda gitmesi cok güzelsositososito
nasilsiniz bugün kizlaaaar
ben simdi dr dan geldim kizim cok büyümüs teyzeleri gelisimi cok güzelmis suan 26 haftalik ama 27 gibi duruyormus.yanaklari dolmus artik agzi,burnu ayni ben gözleride babasi iri iriolumunekankayizsmile
allah su 4d ultrasonu cikarandan razi olsun alkisalkisalkis ay cok mutluyum ya herseyin yolunda gitmesi cok güzelsositososito
annem bi keresinde bana demişti adetlerin erken geliyorsa bazen o zaman rahim gebelik istiyormuş annem ne zaman öyle olunca hamile kalırmış bende 2 aydır adetler 2 gün erken gelmişti acaba ondanmı elif bence korunma olsun
merhaba kızlar nasılsınız yaa ben daha det olmadım kasık ağrııs arad eğilince var bugün gidecektim kan vermeye misafir geldi akşama kaldı artık zaten 3 gebeliğimdede evde çıkmamıştı kanda oğlumda 6 h5 haftalıktı hiç çıkmadı silik bile değildi hastanede idrrarda yapık yin eöyl eenson kan verdim orda belli oldu evde yapsam çıkmasa hayal kırıklığı yaşamk istemiyoum ondan kanda bakacam işlahh vardır suzan sen o bulantıları bana sor 3 gebelikte bil eçok çok çetim kendi evimden bile nefrt etmiştim makyjlarda giyimden herşeyden deli giib olmuştun ALLAHH sana yardım etsin canım tuzlu şeyler ye belki daha iyi olur bulantın için
bilmiyorumkismileselam suzii naberr
elif test yaptımı çok merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?