Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

eeliifffff sen napıyosun arkadaşımm
yazmıyosunn ggııı

kız git çabuk yaa aaaa meraktan çatladık

iyiyim datlum napıyım parka indiridm ardayı şimdi geldikk benimde gitmemm lazım troidim için

bacımmm burası resmen kavruluyor sıcaktan adım atmanın imkanı yok,sabah hastaneye giderken eşim klimayı en son ayara getirdide yinede yetmedi yani düşün.
afedersin arabada çıkara çıkara gittim ,doktor bana ne diyo sen 2 aylıkken böyleysen 9 ay ne yapıcan

elif söylemesi kolay gelde bana sor ya çıkmasa hayal kırıklığı kötü en azından şimdi gebyim diyorum ya hayali güzel ama akşam kesin yapacam işlahh bitsin bu ızdırap

elif söylemesi kolay gelde bana sor ya çıkmasa hayal kırıklığı kötü en azından şimdi gebyim diyorum ya hayali güzel ama akşam kesin yapacam işlahh bitsin bu ızdırap

yyaa bence belirsizlik daha zorr
en azından merakın gidicek,valla 3 gündür aklımdasınn

poli bi geldi sonra baktı çıktı nereye kaçtınn poliiiiii

tamam canım nasıl istersen sen bilirsin söylemesinin kolay olmadığını bende çok iyi biliyorum ama meraktan söyledim canım kusura bakma

valla akşam bile rüyamdaydı ama göğüslerde bişey yok arada ağrıs avr ondan dedim geb edeğilim diye bide yumrtlama dönemindede küsütk ondan pek çalışmadık

tamam canım nasıl istersen sen bilirsin söylemesinin kolay olmadığını bende çok iyi biliyorum ama meraktan söyledim canım kusura bakma

elif sen beni yanlış anladın canım şimdi senin günün geçseydi yap yap derdim meraktan çatlardım ama ben çok korkuyorum ondan

annem bi keresinde bana demişti adetlerin erken geliyorsa bazen o zaman rahim gebelik istiyormuş annem ne zaman öyle olunca hamile kalırmış bende 2 aydır adetler 2 gün erken gelmişti acaba ondanmı elif bence korunma olsun

teyzesi yesin onuu :)) maşallah oan annesi iyi bakmışsın demekki allah nazardan saklasın canımm maşallahh

oo tonti nanaklarında suzii teyzesi yer yer hamm yapar
maşallah canım yaa çokk sevindim bu habere

bak olabilir hee ama benim adetlerim hep 2 gün önce oluyo adet tairhlerimi yazayım bak
7 mayıs
5 haziran
3 temmuz
31 temmuz
29 günde 1 oluyom yani bu ay korunurum ramazandan dolayıı sonrası allah kerimm

3 gebeliğim yazmışsın arkadaşım bir tane oğlun mu var diğer bebeklerin ne oldu umarım sana kötü günleri hatırlatmam ama merak ettim ben de bebeğimi kaybettim de ondan ilgimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…