Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

oglakcim ay actigin konuda ne yasadiklarini tek tek yazmissin ya okudum ay cok üzüldüm ya yemin ederim göz yaslarimi tutamadim canim arkadasim allah birdaha yasatmasin insallah. senağlama

sağol canım sen bir de bana sor off offf çok zor allah kimseye yaşatmasın

Herkese merhaba arkadaşlar ve hoşçakalın :)) mesai bitiyo,çıkıyorum,evde de vakit olmuyo.inşallah yarın sohbetinize ben de katılırım.öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Herkese merhaba arkadaşlar ve hoşçakalın :)) mesai bitiyo,çıkıyorum,evde de vakit olmuyo.inşallah yarın sohbetinize ben de katılırım.öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

aaa kardelen sende erzurumda yaşıyormuşsun neyse sen çık ama yarın mutlaka gel nerdesin nerelisin ögrenelim

kardelen sen bi ara geldin kayboldun kızz niye uğramıyon hiçç gelde konuşalım bi anam

deryaa evet kardelende erzurumda yaşıyoo bi ara konuştuk burda ama gelmedi bi dahaa

elif sen neler yapıyon görüşmeyeli dün akşamdan beri

ben napıyım hayatım ardanın canı sıkıldı öğlen parka indirdim anca geldik sabahtan yemek yaptım eşimee öğlen yemeği indirdim aşağı kahvaltı falan dderken akşam olduu

ben napıyım hayatım ardanın canı sıkıldı öğlen parka indirdim anca geldik sabahtan yemek yaptım eşimee öğlen yemeği indirdim aşağı kahvaltı falan dderken akşam olduu

benim yemegim yokdaha bu saat oldu eşim geç geldi sabah kahvaltının bitmesi 1 oldu bizdede sonrada uyumuşuz hepimiz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…