Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

selamm kızlar aferdersiniz azıcık çıkarttımda biraz uzandım,kusura bakmayın zart diye gittim ama

benim yemegim yokdaha bu saat oldu eşim geç geldi sabah kahvaltının bitmesi 1 oldu bizdede sonrada uyumuşuz hepimiz biraz

evet eşiml bugün çalışıyo akşam çıkcak ama ardayla ben 12 de kalhvaltı yaptık sabahtanda yemeğimi yaptım eşime indirdim yesin diyee yemeğim ondan var yani evde olsaydı akşama ypardım yemeğii mecbur çalışırken sabahtan yapıyoz öğlen yemeği olarak

topiğimizin bilirkişisi eliffff:hooray:
bu kupayı kaznmaya hak kazandın

harikayım canım sen nasılsın bebiş nasıl bulantıların devam ediyomu

iyi olmaya gayret ediyorum ama mümkün olmuyo bulantım çokk fazla mutfağa giremiyorum ve hap aferdersin çıkarıyorum.bebişte en son gördüğümde oo minicik kalbi tık tık atıyodu teyzesi herhalde iyidir...

ayy yeri ben onu yaa okadar zaman olmuşki geçen kırk günlük bi bebegi zor aldım kucagıma ne küçükmüş bizim danalarda meger unutmuşuz bebiş sevmeyi dünyanın en degerli şeyleri dünyaları verse insan genede tırnagına degişmez evladının nede güzelleşmişsindir sen şimdi annelik insanı çok güzel yapıyo azıcık daha sık dişini mukafatın çok güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…