ooo safranbolu süperdirr bende mart nisan arası oradaydık havalarda güzelgitti şansımızaa gezdik doyasıya memleketimi
benimki hipotroid mişş
yanii az çalışıyormuşş.bana o ilacı gebelik için değil rahatsızlığım için verdi cnm.
aynen çokk sıkı bir takip olucakmış gebelikte..
ay canım ya çok geçmiş olsun ilacıı hamilelik için değil zaten nodül için verdi ama ben bebek düşünüyorum deyince o zamn ilaç vermicem ama hamile kalırsan hemen gel dedii 3 ay öncelki sonuçlarımda bebek sahibi olabilirsn hiç bir sakınca yok demişti ama şuanda büyüyüp büyümediğini bilmiyorumm ondan tekradan gidecem çoook dikkatli ol hiç takibini atlatma tatlım önemli bi rahatsızlık troidd
cannyy seni çokkk ama çokk tebrik ediyorummcnm oğluna kendin baktığın için
saygı değer bir işin olasına rağmen annelik iç güdün daha ağır basmışş
bu her kadına başş edilmiş bişi değildir.
asla çalışan annelere bir lafım yok ama ben çocuğun 6 yaşına kadar anneyle büyümesi taraftarıyım.
ama maddi sıkıntısı olanlara hiç lafım yokk kimse yanlış anlamasınn
evet cnm kolay bir hastalık gibi görünüyo fakat sinsiii ilerliyorr:1ninca:
bide benim ilk hamileliğim acaip kötü geçtii
inllh bu kez farklı olur.6 ay çıkardım cnm afedersin.mahvoldum ama kucuşuma alınca unuttum hepsini
evet canım yaaa allah yardımcımız olsunn :teselli:
benim 4 ay oldu mide bulantım sürekli çıkardım 46 kiloya kadar düştüm sonra 17 kilo aldım belli bile değildi 63 kilo ile doğum yaptım oğlumuda 4 kilo doğurdum maşallahhh
oyyy kuzum benimm maşallh annesi çok iyi
benim oğlumda 3.350 kg doğdu
geldim kizlar yemegim vardida bi bulgur pilavi yapip geldim. bilgisayarin sarji bitti kapandi ondan yok görünüyordum.
senin doğumun normalmi oldu cnm
senin doğumun normalmi oldu cnm
maşallah canımm seninkide iyi doğmuşş
ooh valla masallah ogluslariniz ne tombis dogmuslar öyle ben korkuyom benimki zayif olacak diye yaaa
geldim kizlar yemegim vardida bi bulgur pilavi yapip geldim. bilgisayarin sarji bitti kapandi ondan yok görünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?