ama her dişci aynı değil kuzummm 8 yılımı verdim bu işeee ama jinekologtan bende korkarım
adama fazla gelmiş demekkii kaldıramamış kadınıı çocuk olmasa gör bak saniyede boşar adamı ama napsın kadıncağız çocuktan dolayı elikolu bağlanmıştırr
cnm ya sana zahmet şuu sanaldan benim şu dişimi bi çeksen
ne güzel olurrrkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
kiimmm senmi çirkinleştinn hiç de değil valla bebekk gibisin tatlışım görmesem inanıcam valla
çirkin olduğuna -tatlicadiarzu-
kizlar ayni zamanda haberlere bakiyorumda hep sehit ailelerini gösteriyor.bu vatanin topraklarinda rahat rahat adim attigimiz icin bütün askerlerimize,polislerimize tesekkür ederiz.allah saglik versin rabbime emanet olsunlar.
msnden kameralarinizi acinda bi baksin candykaydirigubbakcemile3
o senin güzelligin caniiiim:kedi:
evet cnm allah razı olsun onlardan.afedersiniz kıç....rınıda yırtsalar bu vatanı bölemicekler,allahın izniyleeturkbayragi
valla benimde disim agiriyor hafiften.hamileyken dis cekimi yada dolgu yapiliyormu candycim
valla benimde disim agiriyor hafiften.hamileyken dis cekimi yada dolgu yapiliyormu candycim
msnden kameralarinizi acinda bi baksin candykaydirigubbakcemile3
evet cnm allah razı olsun onlardan.afedersiniz kıç....rınıda yırtsalar bu vatanı bölemicekler,allahın izniyleeturkbayragi
kiz iki sehidimizde sizin ordanmis cok üzüldüm.
hayır canım anestesi uygulandığı için hamileyken yapılmıyoo bebeğe zararlıı ama uyuşturmadan dayanırım dersen o başkaaaa:roflol:
heee olur bakarımm kızlarrr :))))))))))))))))
ayyy diş ağrısı demede ne dersen de
çokk zorr geçmiş olsun cnm yaaa offfffff
cnm ya sana zahmet şuu sanaldan benim şu dişimi bi çeksen
ne güzel olurrrkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
bölemeyecekler bu vatanıı allah onları kahretsin allah askerimizi polisimizei benim eşimide allah korusunn yardımcıları olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?