Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kizlar ayni zamanda haberlere bakiyorumda hep sehit ailelerini gösteriyor.bu vatanin topraklarinda rahat rahat adim attigimiz icin bütün askerlerimize,polislerimize tesekkür ederiz.allah saglik versin rabbime emanet olsunlar.

adama fazla gelmiş demekkii kaldıramamış kadınıı çocuk olmasa gör bak saniyede boşar adamı ama napsın kadıncağız çocuktan dolayı elikolu bağlanmıştırr

oda zaten farkında çocuk olamas elbette oturup onun kahrını çekmez ama anne yüreği işte çocuğum babasız büyümesin diye katlanıyoo
rabbim sıcaklık,muhabbet versin eşler arasına:Saruboceq:

kizlar ayni zamanda haberlere bakiyorumda hep sehit ailelerini gösteriyor.bu vatanin topraklarinda rahat rahat adim attigimiz icin bütün askerlerimize,polislerimize tesekkür ederiz.allah saglik versin rabbime emanet olsunlar.

evet cnm allah razı olsun onlardan.afedersiniz kıç....rınıda yırtsalar bu vatanı bölemicekler,allahın izniyleeturkbayragi

msnden kameralarinizi acinda bi baksin candykaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla benimde disim agiriyor hafiften.hamileyken dis cekimi yada dolgu yapiliyormu candycim

valla benimde disim agiriyor hafiften.hamileyken dis cekimi yada dolgu yapiliyormu candycim

hayır canım anestesi uygulandığı için hamileyken yapılmıyoo bebeğe zararlıı ama uyuşturmadan dayanırım dersen o başkaaaa:roflol:

evet cnm allah razı olsun onlardan.afedersiniz kıç....rınıda yırtsalar bu vatanı bölemicekler,allahın izniyleeturkbayragi

bölemeyecekler bu vatanıı allah onları kahretsin allah askerimizi polisimizei benim eşimide allah korusunn yardımcıları olsuun

hayır canım anestesi uygulandığı için hamileyken yapılmıyoo bebeğe zararlıı ama uyuşturmadan dayanırım dersen o başkaaaa:roflol:

neyse vazgectim gitmekten birazdaha disimi sikarim.
aaaaaaaaaaaaa nasil dayanayim bayilir kalirim masada.akannehir

ayyy diş ağrısı demede ne dersen de
çokk zorr geçmiş olsun cnm yaaa offfffff

cok sagol bacim valla süt yogurt yiye yiye bi hal oldum.ilacda icemiyosun allahdan cok az bi agri gecer insallah.

bölemeyecekler bu vatanıı allah onları kahretsin allah askerimizi polisimizei benim eşimide allah korusunn yardımcıları olsuun

amiinnn cnm aminnn rabbim onlara fırsat vermesin.bütün güvenlik güçlerimizi allah korusun o hinlerin hain tuzaklarındanturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…