Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kizlar siz yazisin benim mutfakta biraz isim var sizi takip ediyom ama ona göre dedikodumu yapmayin sakinkaydirigubbakcemile3 geliyorum birazdan

ben diş çekmiyom kızzz protez diş yapıyomm :)))))dişi hekimler çekiyo anamm

oda var merak etme cnm 2 dişim yok benim şimdiden yaşlandım valla,beni korkuttular yok sağlam dişlerini kesip öyle köprü kurcaklar filan korktum gitmedim
ama daha kötü olucak onuda biliyorum ama napimm yyaaa

kizlar siz yazisin benim mutfakta biraz isim var sizi takip ediyom ama ona göre dedikodumu yapmayin sakinkaydirigubbakcemile3 geliyorum birazdan

hıımmmm sen gitde bak ben cand ye neler anlatıcamm.haaa haa haaa haaa
yaşasın kötülükkkkkkkötükedihüso

candyy bu polana varya pıssss pısss pısssssss pıııısss pısssss
yaaaaaaaaa

oda var merak etme cnm 2 dişim yok benim şimdiden yaşlandım valla,beni korkuttular yok sağlam dişlerini kesip öyle köprü kurcaklar filan korktum gitmedim
ama daha kötü olucak onuda biliyorum ama napimm yyaaa

canım bence daha kötüü olmadan bi görün derim eğer boşlukların varsa sağlam dişler o tarafa doğru yamuluyo sonra yapılması daha zor olur sağlam dişi kesme işinede gelince o aradaki baoşlukları doldurmak için yapılan gerekli bi işlem diyelim kesilen dişlerin üzerinede köprünün diğer üyeleri geçecekki ortadaki boşlukta kapansın benimde var köprüm 3 üyeden oluşuyo

candy evlenmeden önce nerde yaşıyordun guzummm

canım bizim memleket karabük/safranbolu ama eşim manisada görev yapıyodu evlendikten sonra orada yaşadık sonra erzuruma tayin çıktı şuandada burdayızz sizin neresi memleket

hıımmm anladımm cnm.dişlerim zaten yana doğru kayamaya başladı
bundan da kaçoş yokkk artık bakalım nezaman cesaretimi toplayıp gideceksemmmCADIARZU

canım bizim memleket karabük/safranbolu ama eşim manisada görev yapıyodu evlendikten sonra orada yaşadık sonra erzuruma tayin çıktı şuandada burdayızz sizin neresi memleket

eşim ankaralı,ama ben istanbulda yaşıyordum evlenince buraya geldim.6 senedirde burdayımm cnmm

candyy hani demiştinya tatlım benim nodülüm var boyutları ne kadar tedavi görüyormusun?ben şuan levetron isimli bir i,laç kullanıyorum bana ömür boyu kullanıcaksınn dedi doktor
ben gebelik düşünüyorum dedim ve bana erteleyin bebeğin zeka sında gerilik olur dediler.
2 ayy ilaç kullandım ve şuan değerlerim normal bakalım kısmet bu ayy ne olucaakk

kıızzz polimmm akşama ziyaafet var sizin evde galiba cnm
mutfaktan çıkamadın ggııııı

canım değerlerimi şuanda unutuum tahlil kağıtlarında yazıyoo ama doktora gebelik düşünüyorum dedim ilaç vermedi yalnız hamile kalınca tekrar gel takip edecez hamilelik boyunca dedi benim internetten araştırdığımdada bebekte zeka problemi falan yazıyo korktum ama bu aralar tekrar gidipbi tahlil yaptırmam lazım tedavi görmüyorum sadece 3 ayda bir dr ultrosaonla bakıp kan tahklilleri yapıyo büyüyüp büyümediğine bakıyoo ama normal büyüklüktee

kızlarr ya benim msj sayımm artacağı yerde yerinde sayıyo nede acaba biliyormusunuzz

benimki hipotroid mişş
yanii az çalışıyormuşş.bana o ilacı gebelik için değil rahatsızlığım için verdi cnm.
aynen çokk sıkı bir takip olucakmış gebelikte..

ayyy hemşerim bnm:1hug:
kayınvalidem 10 gün önce gitti safranboluya geziye
anlata anlata bitiremedi
çokk güzelmiş

ooo safranbolu süperdirr bende mart nisan arası oradaydık havalarda güzelgitti şansımızaa gezdik doyasıya memleketimi

cannyy seni çokkk ama çokk tebrik ediyorummcnm oğluna kendin baktığın için
saygı değer bir işin olasına rağmen annelik iç güdün daha ağır basmışş
bu her kadına başş edilmiş bişi değildir.
asla çalışan annelere bir lafım yok ama ben çocuğun 6 yaşına kadar anneyle büyümesi taraftarıyım.
ama maddi sıkıntısı olanlara hiç lafım yokk kimse yanlış anlamasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…