Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

benim belden uyuşturdular ama ben uyumak istedim dayanamam diye acımasa bile acıyomuş gibi hissederim diye uyandığımda herşey çok güzeldi o heyecanı hiçbişeye değişememm seninde heyecanlanman çok normal evet baş ağrısı için kahve öneriyolar ama sütünden bebeğe geçecek uykusuzluk yapabilir dikkat et arkadaşa öyle demişler kahve içti bebek uyumuyo hiç çok içme olurmu sonra zor olur çocucğun uyku düzenini oluşturmak estetik olursa hiç olmaz dikiş izi benim dikişiliydi ama yinede kalmadı bende aynı şeyi söylüyorum hem dikiş izi olursa olsun napıyım bebeğimden önemli değilki demiştim aman sağlıkla gelsinden tatlım kokusu bi güzel oluyo bu minnoşlarınn doyamazsın ben hala doymuş değilimm :)))))

hiç korkma hayatım doğumdan insan zamanla unutuyo bile o acılarıı heyecanın olsun ama korkun olmasınn öpüyorum senii kocaman

bende bebegimi gördükten sonra uyumak istiyorum bakalim o anki durumumda karar vericem.
dogru kahve uykusuzluk yapabilir aman katlanirim bende o agriya nolcek.
iz olsada hic önemli degil bebek doguruyoruz tabiki bi izi olacak yani.
ay o kokuyu bende alicam yakinda insallah.doyum olmazki opuyorumnanaktan

hiç korkma hayatım doğumdan insan zamanla unutuyo bile o acılarıı heyecanın olsun ama korkun olmasınn öpüyorum senii kocaman

kiz aci cekecegimden deilde böyle karisik bisi ya heyecan korku bende anlayamadim duygularimi
ay dua edin benim icin olurmu cuma sabah erkenden hastaneye yatiyomeyvahedigeldismile

dualarım seninle canımm hiç merak etme allah sabrını versin inşalahh

büşracım yarın doğuma gidiyorsun sağlıkla gir sağlıkla çık inşallah hayırlı doğumlar sana minicik bir canla çıkacaksın hastaneden dünyadaki hiçbir şeye değişilmeyecek kadar güzel bir duyguyu tadacaksınn

şuan okadar duygulandımki anlatamam.büşracım canım allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıcakla kucuşuna al emi.
sezryandanda hiç korkma ben de sezeryanım biliyosun,baş ağrım falanda olmadı için rahatlasın endişelenme,öpüyorum seni dualarım seninle.
hheeee bu arada kızına iisim düşündünüzmü?

suzancım nasılsın canım mide bulantıların azaldımıı :)) büşra doğuma giriyo yarın insan çok duygulanıyo demii baş ağrısıı herkeste oluyo canım anesteziden dolayı oluyo genelde herkeste oluyo ama demekki sende istisnai bi durum olmuş inşallah büşrada olmaz da rahat eder benim çok ağrımıştı başım

evet ya büşra ne isim düşündün :)) hiç sormadım suzancımm sen ne düşünüyosun az çok bi fikrin vardır isim konusunda

datlummm nerdesin yaa geziyon topik topikk

yokk canımm ya kaydirigubbakcemile3 bakınıyordum öyle
baktım kimseler yok acık dolaşıyım dedim.
canım aklımda isim olarak nisa var ama daha karar vermedik eşimle.
bakalım ayın 8 de ayrıntılı ultrsonum var bir süpriz olmazsa eğer cinsiyet konusunda:asigim:

aaaayyy canım yaaaa büşra bu gece nasıl uyucak çokk heycanlıdır:CüvCüv:

evet yaaa çok heyecanlıdır hiiiç uyuyamaz yarın gecedee bebek uyutmaz anooomm ne tatlı olurlar dimi şimdii

büşracım umarım iyi bir doğum olmuştur,allah yardımcın olsun arkadaşım dualarım hep seninle

inşallah doğumun iyi geçmiştir gelişmelerden haberdar et bizi tatlım :)) dualarımız seninle

elifcim nnaber canım nasılsın arda kuzu nasıl.bugün tatil kuzulara

iyiyim suzanım evdeyiz bugün evet okul tatil bugün onlara benimki sıkılıyo evde okula gitcem diye mızır mızır edip duruyo başta 3 gün çok sıkıntı çektik alışamayacak sanmıştım ama alıştıı şimidde evde durmak istemiyoo okulu istiyoo.)))) kaan nasıl alıştımı okulaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…