- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
amin ansallah canim cok saol olumunekankayizsmile
az kaldi valla ain canim sag salim alirim kucagima insallah.
bizde bilerek 29 ekimi sectikzafer bayraminda olsun kimse unutmaz diye dusundukaklinialirimsmile
yok canim basta üzülmustum ama simdi sezeryan olacagi icin seviniyorum bile cünkü normal dogumun dikisi sezeryanin dikisinden daha cok korkutuyor nedense
3 gün boyunca hastanede kalicam zaten agri kesicilerle dindirirler benimde acimi heralde
bas agrisinada kahve öneriyorlar bas agrim olursa kahve icerim bende.
ay insallah benimde dikis izim falan olmaz estetik dikis yapicaklarmis ama.hem olsada ne olacakki demi bebegim saglicakla gelsindeŞeniz
ay elifim valla cok korkuyorum heyecanlaniyorum ben uyanikken kesip dikecekler dusuncesi cok korkutuyor benieyvahedigeldismile
canim benim cok saol bilgilendirdigin icin.opuyorumnanaktan
benim belden uyuşturdular ama ben uyumak istedim dayanamam diye acımasa bile acıyomuş gibi hissederim diye uyandığımda herşey çok güzeldi o heyecanı hiçbişeye değişememm seninde heyecanlanman çok normal evet baş ağrısı için kahve öneriyolar ama sütünden bebeğe geçecek uykusuzluk yapabilir dikkat et arkadaşa öyle demişler kahve içti bebek uyumuyo hiç çok içme olurmu sonra zor olur çocucğun uyku düzenini oluşturmak estetik olursa hiç olmaz dikiş izi benim dikişiliydi ama yinede kalmadı bende aynı şeyi söylüyorum hem dikiş izi olursa olsun napıyım bebeğimden önemli değilki demiştim aman sağlıkla gelsinden tatlım kokusu bi güzel oluyo bu minnoşlarınn doyamazsın ben hala doymuş değilimm :)))))
hiç korkma hayatım doğumdan insan zamanla unutuyo bile o acılarıı heyecanın olsun ama korkun olmasınn öpüyorum senii kocaman
şuan okadar duygulandımki anlatamam.büşracım canım allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıcakla kucuşuna al emi.
sezryandanda hiç korkma ben de sezeryanım biliyosun,baş ağrım falanda olmadı için rahatlasın endişelenme,öpüyorum seni dualarım seninle.
hheeee bu arada kızına iisim düşündünüzmü?
datlummm nerdesin yaa geziyon topik topikk
burdayım şeker sen nerdesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?